FŐOLDAL    FELIRATKOZÁS    facebook    google+    twitter   
Minden idők egyik legkegyetlenebb sorozatgyilkosát leplezték le!
Itt az első esküvői fotó Kokóról és újdonsült feleségéről!
Minden idők egyik legkegyetlenebb sorozatgyilkosát leplezték le!
Úgy járkálnak be régi megoldatlan emberölési ügyeikkel amerikai nyomozók Samuel Little-höz egy texasi börtönbe, mintha a 78 éves férfi orákulum lenne. Ő pedig a legtöbb esetben úgy is viselkedik: elég néhány alapinformációt hallania, és már meséli is a gyilkosságokat, olyan részletességgel, minta abban a percben játszódnának le a szemei előtt a húsz-harminc évvel korábban történtek. Pontosan ír le arcokat, neveket, helyszíneket, utcaképeket, a települések alaprajzait.

Little négy éve tölti három életfogytig tartó börtönbüntetését három nő meggyilkolásáért. Most úgy döntött, elkezd mesélni. Legalább kilencven gyilkosságot vállalt magára. Ha igazat mond – és minden jel szerint így van – messze ő az Egyesült Államok történetének legtöbb áldozatot szedő sorozatgyilkosa – írja a New York Times.

Little az 1970 és 2005 között tizennégy államban gyilkolt Virginiától Kaliforniáig – olvasható az FBI honlapján. Hogyan úszhatta meg a lebukást évtizedeken át? Leginkább úgy, hogy soha senki nem keresett kapcsolatot az áldozatai között, vagy azonos mintázatokat a különböző ügyekben. Amerikában még a legjobb statisztikákkal dolgozó rendőri szervezetek is csak a gyilkossági ügyek mintegy háromnegyedét oldják meg, ami azt jelenti, hogy minden évben több ezren ússzák meg a legsúlyosabb bűncselekményeket. Samuel Little áldozatai pedig tipikusan olyanok voltak, akikért nem szoktak minden követ megmozgatni a sokszor túlterhet hatóságok.

Little mindig egymástól kellő távolságra lévő településeken és megyékben gyilkolt. A legtöbbször nőket, akik szegények, alkohol- vagy kábítószerfüggők voltak. Amikor ők hirtelen eltűnnek, arról a legtöbbször csak napokkal, hetekkel később értesülnek a rendőrök. Aztán mire előkerül a holttest, a bizonyítékok jó része megsemmisült, az áldozatot utolsóként látó tanúk emlékei már homályosak a tettes pedig messze jár. Maga Little ezt így magyarázta el egy rendőrnek, az Amerikai városok szegénynegyedeire, gettóira célozva:

„Ha saját világomban vagyok, azt csinálok, amit csak akarok. Nem akarok a ti világotokba menni.”

Az áttörést ezekben az esetben a DNS-bizonyítás elterjedése hozta meg. Így bukott le az áldozatok számát tekintve korábban csúcstartónak számító Gary Ridgeway, vagyis a Green river gyilkos, aki 49 nőt ölt meg Seattle, illetve Washingotn állam környékén az 80-as és 90-es években. És így sikerült Samuel Little-t is minden kétséget kizáróan kapcsolni három, a 80-as évek végén meggyilkolt, Los Angeles-i nő ügyéhez, melyek miatt 2014-ben elítélték.

A két sorozatgyilkos több szempontból is hasonlít egymásra. Mindketten a leginkább kiszolgáltatott nők között keresték áldozataikat és fojtogatók voltak, erősen szexuális töltetű indítékkal. Csakhogy míg a vöröses bajszot viselő, vékony, kamionfestő Ridgeway látszólag egy tipikus kertvárosi férj hétköznapjait élte, a tagbaszakadt Little gyakorlatilag bűnözőnek született.

Sam Little 1940. június 7-én a georgiai Reynoldsban, valószínűleg egy börtönben jött világra, ahol az anyja nem először, és nem is utoljára ült. Az „éjszaka hölgye” volt – mondta az anyjáról Little évtizedekkel később. A kisfiú, akit az egyik nagyanyja vett magához, az ohiói Lorainben nőtt fel és járt középiskolába. Alig volt 16 éves, amikor először tartóztatták le betörésért, ami miatt egy időre javítóintézetbe küldték – írja a Fox.

Később, a 60-as évek végén az akkor már Floridában élő édesanyjához költözött. Dolgozott mentőápolóként és temetői munkásként is. A nagytermetű, keménykötésű Little az intézetben megtanulta a boksz alapjait, így egy időben pénzért bunyózott. Később napidíjas munkásként keresett némi pénzt, mert egy helyen sem bírt megmaradni huzamosabb ideig. A fizetését egész életében kisebb-nagyobb rablásokkal, betörésekkel egészítette ki.

Másodszor 1961-ben tartóztatták le, miután betört egy loraini bútorraktárba: három évet kapott. Miután kiszabadult, csavarogni kezdett. 1975-re már huszonhatszor tartóztatták le tizenegy államban, legtöbbször lopásért és rablásért, de volt a számláján csalás, testi sértés, hatóság elleni erőszak és nemi erőszak kísérlete is. Az ideje nagy részét ekkoriban stricik és kurvák között töltötte.

Két nő holttestét találták meg 1982 őszén, egymástól majdnem 700 kilométernyire. Szeptember 12-én a 26 éves Patricia Mount maradványai kerültek elő a floridai Forest Grove lakatlan területén. Október elején pedig a Mississippiben fekvő Gautierben bukkantak rá az akkor már egy hónapja eltűntként nyilvántartott, 22 éves Melinda LaPree oszlásnak indult tetemére. Little mindkét ügyben a vádlottak padjára került.

A férfit Mississippiben, Pascagoulában tartóztatták le, miután jelentkezett egy szemtanú, aki utoljára akkor látta életben LaPreet, amikor a nő beszállt Little kombijába. Az ügyben vallomást tett két helyi prostituált is, akik azt állították, hogy a vádlott megverte és fojtogatta őket 1980-ban, illetve ’81-ben. Little ellen azonban nem volt elég bizonyíték. A férfi mégsem helyezték szabadlábra, hanem Floridába szállították, hogy Mount megölésének vádjával is bíróság elé álljon.

A másik gyilkosság ügyében is egy tanú volt az ügyészség legfontosabb ütőkártyája, aki együtt látta az eltűnése előtt az áldozatot és a vádlottat. A halottkém azonban nem tudta megállapítani Mount halálának időpontját, a vallomás így irrelevánssá vált. Miután ezt az ügyet is megúszta, Little 1984-ben a kaliforniai San Diegóba költözött.

Még ugyanabban az évben, októberben a férfi ismét bíróság előtt állt: két prostituált vádolta meg azzal, hogy súlyosan bántalmazta őket. Két és fél évre ítélték, majd miután leülte a büntetését, 1987 februárjában Los Angelesbe költözött. Carol Alford holtteste fél évvel később, július 13-án került elő egy sikátorból a város déli részén. Aztán 1989. augusztus 14-én, egy belvárosi szemetesben megtalálták Audrey Nelson, majd alig két héttel később, egy elhagyatott autószerelő-műhelyben pedig Guadalupe Apodaca holttestét. Ennek a három nőnek a megölését sikerült Little-re bizonyítani 2014-ben.

A következő két évtizedet Little ugyanúgy töltötte, mint az egész korábbi életét. Folyamatosan összetűzésbe került a törvénnyel, de kábítószer-birtoklásnál, ittas, vagy drog hatása alatti vezetésnél, illetve kisebb lopásoknál komolyabb ügye nem volt. Aztán 2012-ben Mitzi Roberts, a Los Angeles-i rendőrség nyomozója, a döglött akták vizsgálata közben rájött, hogy a testükön talált DNS-bizonyítékok alapján három, több mint húsz évvel korábban megölt nővel ugyanaz az ember végezhetett. A bűnügyi nyilvántartóból előkerült a lehetséges gyanúsított is: Samuel Little, akit Samuel McDowell néven is ismernek.

Az akkor 72 éves férfit nem sokkal később egy keresztény hajléktalanmenhelyen tartóztatták le, a kentuckyi Louiseville-ben. Bár az idős férfi tagadta a gyilkosságokat, a DNS-bizonyítékok és olyan prostituáltak tanúvallomásai alapján, akiket korábban bántalmazott és fojtogatott, bűnösnek találták és elítélték. Háromszoros életfogytiglani börtönbüntetést kapott, a feltételes szabadlábra helyezés lehetősége nélkül.

A nyomozók előtt már akkor világos volt, hogy Little-nek több megoldatlan gyilkossághoz is köze lehetett. Többen kezdték el puhítani a férfit, hogy tegyen részletes vallomást. A sorozatgyilkos 2018 novemberének elején kezdett el gyónni: egy James Holland nevű texasi rendőrnek sikerült a bizalmába férkőznie – írja a Washington Post.

A tolószékes, számos egészségügyi problémával, többek között diabétesszel küzdő, átlagnyugdíjasnak kinéző Little 90 gyilkosságot vallott be. Eddig 30 ügyhöz sikerült bizonyítékokkal hozzákötni, de a nyomozók azt mondják, nem igazán van okuk kételkedni a férfi vallomásaiban. Akkor sem, ha tudható, hogy Little a vallomásaiért cserében szeretne a jelenlegi zajos és zsúfolt börtönéből egy csendesebb, nyugodtabb helyre kerülni és az is látszik rajta, hogy élvezi a rá irányuló figyelmet.

Little memóriája páratlan. Harminc-negyven évvel ezelőtt elkövetett gyilkosságokra olyan részletesen emlékszik, ahogy egy átlagember az előző napjára sem. Pontosan emlékszik olyan kisvárosok utcáira, ahol csak egyszer járt. Tudja, hol, milyen üzlet működött, hol volt a bár, ahová beült inni, és az arcokra is, akik körülötte voltak. A nyomozóknak fejből mondja fel az aktáikban szereplő adatokat: mikor, hogyan végzett az áldozattal és hová rejtette el a testét: egy konténerbe tette, egy disznóól mellé vonszolta, vagy egyszerűen ott hagyta egy pekánfa alatt, egy templom mögötti temetőben.

Azt mondják róla, karizmatikus, magával ragadó figura, aki egyáltalán nincs tisztában tettei súlyával. A nyomozóknak sztorizgatva mesél az emlékeiről, néha felnevet, mintha csak elcsábította volna azokat a nőket, akiket brutálisan kivégzett. A volt bokszoló az egyik áldozatát például olyan erővel vágta hasba, hogy a nőnek eltört a gerince.

Bár Sam Little gyilkosságai szexuálisan motiváltak voltak, ő a maga részéről elutasítja, hogy erőszaktévő lenne. Számára ugyanis nem az aktus, hanem az erőszak, a fojtogatás okoz szexuális izgalmat és kielégülést. Tudja magáról, hogy beteg ember, épp ezért a megbánás szikráját sem lehet felfedezni benne. Azt mondja hisz Istenben, de nem gondolja, hogy a bűnei miatt félnie kellene tőle.

„Isten tud mindenről, amit tettem, de ő teremtett ilyenné, nem értem, miért kellene megbocsátásért könyörögnöm.”

Forrás: 24
Pécsi Ildikó most lakoltatta ki az unokáját!
Mindent rögzített a kamera: Durva dolgot tett a kislánnyal az óvónő! + Videó!
Megerőszakoltak és megfojtottak egy 41 éves nőt Rózsahegyen!
Ezen a pálinkás videón pörögnek most a magyarok!
Megszólalt Árpa Attila 19 évvel fiatalabb barátnője!
Kiverte a biztosítékot a törvénytervezet, miszerint akkor sem hajtható végre abortusz, ha erőszak történt!
Nem hiszed el, ki lesz az új Batman!
Megszavazták Instagramon, hogy ölje meg magát, meg is tette a tini!
Pécsi Ildikó kifakadt: Pártos Csilla ezzel mérgezte családjuk életét!
25 évet kapott a 72 éves asszonyt megerőszakoló és agyonverő nógrádi rém!
Britney Spears talán soha többé nem tér vissza a színpadra!
Lefeküdt a barátja apjával és ez volt az élete legjobb szexuális élménye!
Nem jutott be a döntőbe Pápai Joci az Eurovízión!
Milliókkal verte át egy csaló Kapócs Zsókát!
A szeretői vertek össze egy ózdi férfit, amikor véletlenül összefutottak egymással a lakásán!
Megszületett az egykori villalakó babája! (fotó)
Megerőszakolhatod a barátnőmet - Ilyen címmel jelent meg egy hirdetés a neten!
Tömegpánik tört ki Majka buliján!
Döbbenetes betegség miatt nem szexelhetett még sosem a fiatal lány!
Kitört a pánik a neten ettől a képtől!
Szörnyű gyilkosság: Megerőszakolta, lefejezte és megnyúzta a 4 éves kislányt!
Ő Gesztesi Károly új szerelme!
Vajna Timi vallomása: Január óta most mosolyogtam először...
Szexrabszolgaként tartottak egy 13 éves kislányt, apja is a vádlottak között van!
Íme két ember, akik mindent megtettek azért, hogy a pici gyermekük hosszú szenvedés után meghaljon!
Aggódnak Demjén Ferencért! Megszólalt egy jóbarát!
Megszólalt Pártos Csilla a fia kilakoltatásával kapcsolatban!
Sokkoló látvány tárult az anya elé, amikor meg akarta fürdetni a kisgyermekét! + Fotó!
Hangokat hallott, belefúrt a professzor agyába a skizofrén diák!
Néha arra gondolok, jobb lenne végleg elaludni! - Teljesen magába zuhant Bíró Ica!
Megmutatta új szerelmét Molnár Anikó!
Saját szüleit akarta megöletni egy 19 éves gyúrói fiú!
Itt húzza meg magát Bíró Ica! + Videó!
Hármasban szexelt a sógornőjével és annak barátnőjével, azóta is erről álmodik!
Burkába öltözve kapták lencsevégre Madonnát! + Fotó!
Kitört a neten a pánik ettől a képtől!
Brutális részleteket mesélt a történtekről az elrabolt és megerőszakolt tini!

pinkpencil.hu

pikáns és provokatív hírek minden nap
Megszületett Sarka Kata harmadik gyermeke! Ezért titkolta hogy várandós!
Hor­rorfilmbe illő kín­zás­nak ve­tette alá a nő a fiatal párját! + Videó!
2 évtizeden át keresték a kislányt, aztán kiderült, hogy a saját anyja rabolta el!
Elszabadult a pokol: Baukó Éva így állt bosszút a megcsalásért!
Bíró Ica: „Megfeszítenének, megölnének, legyilkolnának és kisemmiznének”
Felfoghatatlan: Megerőszakolta és kutyaketrecben tartotta 17 éves áldozatát egy férfi!
Nincs kedved a hancúrozáshoz? Akkor nyisd ki a hűtőt!
Titokban vette feleségül szerelmét L.L. Junior! Ez volt az oka! + Videó!
Ezekben a percekben lakoltatják ki Bíró Icát! + Videó!
Megúszta a börtönt a 14 éves kislányt megerőszakoló buszsofőr!
Kitálalt hálószobatitkairól Vasvári Vivien!
Itt az első esküvői fotó Kokóról és újdonsült feleségéről!
Brad Pitt 60 milliós ajándékkal lepte meg Jennifer Anistont! + Fotó!
Jolly száz­mil­li­ókra pe­relné Enrique Iglesias-t!
Új műsorvezető érkezik a Mokkába! Ennyit kaszálhat!
Pink elvesztette az első gyermekét!
Csonka András május elsejei képére nehéz jelzőket találni!
Tragédia! Kifutón esett össze és halt meg a modell!
Kitálalt egy üzletasszony Angelina Jolie-ról: Szörnyű rib*nc!
El sem hinnéd mivel foglalkozik ma Szörényi Levente!
Elképesztő bejelentést tett Tóth Gabi!
Kiközösítették Gáspár Beát az RTL műsorában, senki sem kedvelte!
Luxusétterem ügyvezetője lett Vajna Tímea!
Visszaéltek Nagy Adri fotóival, majd még őt fenyegette meg a képtolvaj!
Demjén Ferencnek újra kell tanulnia járni!
Két fiú erőszakolt meg egy lányt az aszódi javítóintézetben!
Kellemetlen helyzetbe került Majka élő adásban! + Videó!
Rémálom lett Hajdú Péter ciprusi nyaralásából: Kórházba került!
Gyász: Elhunyt a Dallas sztárja!
Erőszakkal sterilizált betegeket és fogyatékosokat Japánban!
Így még sosem láttuk, videóban fakadt ki Britney Spears!
Öreganyám anyja mozog ilyen lassan! - Koko ke­mé­nyen be­szólt Hosszú Ka­tin­ká­nak!
Megrázó vallomást tett Lagzi Lajcsi: a per rányomta a bélyegét házasságára!
Halle Berry friss fotóján semmit sem visel! Szuperszexi fotó!

pinkpencil.hu

pikáns és provokatív hírek minden nap
Puzsér jól kiosztotta Majkát!
Így is ritkán látni Hosszú Katinkát! + Fotó!
Megerőszakolták, feljelentést tett a rendőrségen, majd a rendőr is megerőszakolta!
Nézd meg nálunk először Curtis visszatérő videóklipjét! + Videó!
Az utcán esett egymásnak Jennifer Lopez és a vőlegénye! + Fotók!
Csisztu Zsuzsa kiosztott egy 18 éves Youtube-sztár lányt, majd fel is jelentette!
A fiú lefeküdt a saját húgával és jelenleg is párként élnek!
Pápai Joci gyermekei szégyellik őt hírneve miatt!
Rákos betegséggel küzdött Mádai Vivien!
Azurák Csaba távozik a TV2-től!
Nincs tovább! Búcsú Britney Spears-től!
Lyme-kórral küzd a Barátok közt színésze!
Rúzsa Magdi Pesten látott először hajléktalant! (videó)
Elfordult barátaitól Hujber Feri!
Nyugodjon békében! Bács Ferenc családja megerősítette a szomorú hírt!
Kínos: Aktus közben nyitott rá Németh Kristófra a fia!
Eladó Bruce Willis nyaralója saját tengerparttal!
Bereczki Zoltán ismét szerelmes: Az Rtl ismert arca rabolta el szívét!
Tragédia Gáspár Győző családjában: meghalt egy háromhónapos kislány!
Kiderült, mikor jön a baba Berki Krisztiánéknál!
Rövid, fekete haja lett Madonnának! (videó)
Nagyon rossz hírt közölt rajongóival Vajna Timi!
Elütötték Szabó Győzőt, miközben Budapest belvárosában motorozott!
Lagzi Lajcsi 140 kilóra hízott!
Schobert Norbi: Inkább szeretkezzünk, mint fussunk! + Videó!
Micsoda? Angelina Jolie és Brad Pitt újra összejöttek?
Döbbenet: Újra börtönbe került Ambrus Attila!
Egymilliós bírságot fizet Kökény Attila vesztegetés miatt!
Durva Photoshop-bakin kapták Khloe Kardashiant! (fotó)
Vajna Tímea álhíreket terjesztő újságnak nevezte a Best magazint, miután állítása szerint nem nyilatkozott a lapnak!
Azt állítják, hogy Cooky és párja át­ver­te az or­szá­got!
Vajna Tímea havi 4 milliós fizetést kap elhunyt férje egyik cégében!
Rács mögött látnák a hatóságok Berki Krisztiánt: áfacsalás a vád!
Hernádi Judit: A mienk egy kisebbrendűségi érzéssel küzdő ország!

pinkpencil.hu

pikáns és provokatív hírek minden nap
Borultak a korábbi tervek: Puzsér Róbert kiszáll az előválasztásból!
Holttestet találtak a korábban kiégett autóban! - sokkoló!
Parkoláson vesztek össze, az autó szélvédője bánta!
Lángokban egy kamion az M5-ösön: már az erdő is ég!
Bajban az autóipar? - az eddigi legnagyobb kirúgások zajlanak!
Mindkét irányban járhatatlan az M0-s! - teljes a káosz!
Nem fogod elhinni mit találtak egy fiatal lány petefészkében!
Lesittelték ezt a férfit a rendőrök mert beszólogatott nekik!
Évekig erőszakoskodott kislányával ez a magyar férfi!
Az eddigi legnagyobb Orbán hazugságot leplezték le: durva dolgok jönnek!
Weber: üzenem Orbánnak, nem Ő határozza meg a jövőt!
A magyarok többsége nem tudna kifizetni egy hirtelen jött egészségügyi ellátást!
Zsolnay botrány: porcelánlopás a vád a volt cégvezető ellen!
Zugló: rendőrök vitték be a kórházba az eszméletlen csecsemőt!
Íme a legegészségesebb reggeli: mindig ezzel indítsd a napod!
Az eddigi legdrágább válás: 35 milliárd dollárt kaszált a feleség!
Ha szereted az esőt, akkor a következő pár napot imádni fogod!
Tömegesen lépnek le a magyar fiatalok az USA-ba! - nem csak a pénz több!
Újra a pszichiátrián kezelik Britney Spears-t!
Havi 2 millió forint fizetés: ennyit kap Orbán Ráhel barátnője!
Soha nem látott mértékben növekszik a Mészáros birodalom!
Drágább a Balaton idén mint valaha!
Satufékezgetett a bunkó terepjárós de nagyon rosszul járt! + videó
Újra emelték a képviselők fizetését: a Tiédet mikor emelték utoljára?
Lebénult Sas József: kórházban kezelik az agyvérzése után!
Interneten támadják a sérült férfi feleségét! - durva dolgokat vágnak a fejéhez!
Úgy néz ki megússza a szombathelyi kutya gyilkos férfi!
A szakemberek könyörögnek: legalább egy kicsit mozogjunk napi szinten!
Belharc: leszavazta a Fidesz Orbánt!
Eddig egymillióba van a viszkisnek hogy ittasan vezetett!
Egy nap alatt 30-szor nyert a lottón ez a nő!
Bolti roham: soha nem látott mértékben költjük a pénzt!
Gyerekként hisztizett ez a menyasszony mert túl olcsó nászajándékot kapott!
Bukott kormány program: ezrével tűnnek el a bolti terminálok!

pinkpencil.hu

pikáns és provokatív hírek minden nap
Az EU nem kell csak a pénze: 34 milliárdot kértünk az EU-tól!
Matolcsy botrány: húszmilliárd forint ragadt bent végelszámolás alá került bankban!
Színjáték: Pócs Jánossal kergetőztek az ellenzéki képviselők a parlamentben!
Íme a Maserati ami 30 évig pihent egy raktárban!
Amputálták a lábát, most újra táncol! - ez az igazi akaraterő!
VV Anikó fotóiról beszél megint az ország!
Rendőr razzia: ledöbbentek a férfin aki 200-al repesztett!
Parlamenti botrány: az utca embere szerint Orbán bolond!
Győzike testvére: inkább beszélgetek a kecskémmel mint a feleségemmel!
Weber visszautasítja az elnöki pozíciót ha az EU közösködik Orbánnal!
Napokon belül megkezdik a termálkút fúrását Sümegen!
Szegény Orbán: ezzel most végleg összetörtek az álmai!
Mészáros ügyvédje kapott sport-akadémiát!
Füstölni kezdett az elektromos BMW: vízbe dobták hogy ne legyen baj!
Verekedés tört ki ezen az utasszállító gépen: harapás és vérző orr!
Szinte megsemmisült a teherautó: roncsba szorult és meghalt a sofőr!
Kollégái szerint Gáspár Győzi az angol szavak kiejtésének a császára!
Az LMP és az MSZP is beállt a Fidesz mellé!
Megkezdődött az orosz politikai tisztogatás!
Tesco rablás: egymásra lőttek a rendőrök és a rablók a parkolóban!
Minden megosztás számít az árván maradt ikerpárnak!
Újabb határon túli futballakadémiát hoz létre Orbán! - már el is költöttek 200 milliót!
Orbán új sportcsarnokot építtet Budapesten: csak az előkészítés 3 milliárd forint!
Csőd szélén az Orbán kormány: nem tudják betartani a nemrég ígért pénzügyi könnyítéseket!
Az EU lépett: új sebességkorlátozó rendszert kell telepíteni Magyarországon!
Vigyázat csalás: kórházi gyerekosztályoknak gyűjtött pénzt ez a nő!
Egy ország ahol halálra kövezik a melegeket!
NAV razzia: mutatjuk az idei legnagyobb fogást!
Akiknek bejött az élet: buszsofőr, tűznyelő és behajtó! - ezek a legjobb szakmák!
Mi történt Szíj Melindával? - hová tűnt a csíkos táskája?
Bíróságon kötött ki Shakira! - lopással vádolják az énekesnőt!
Győzike lejáratja a cigányságot! Kiakadt a roma jogvédő!
Pumped Gabo szerint nagy hiba, ha valaki nézi a híradót!
Gyógyíthatatlan betegséggel küzd Hódi Pamela!

pinkpencil.hu

pikáns és provokatív hírek minden nap
Strokeban halt meg Luke Perry!
Kiderült: egykori villalakót szeret Dér Heni!
Korda György nem vett részt Koós János temetésén!
Teljesült Curtis egyik nagy vágya: végre apa lesz!
Súlyos balesetet szenvedett Marsi Anikó! Ölben viszik A Tényekbe!
Koós János özvegye összeomlott: aggódnak Dékány Saroltáért!
Liptai Claudia lánya 12 évesen karriert építene az interneten!
Ki nem találnád, hogy milyen vállalkozásba kezdett Ronaldo!
Várkonyi Andrea új területen próbálja ki magát!
Micsoda fordulat! Pártos Csilla békülne az anyósával!
Intim fotó: fürdőzés közben kapták le Ördög Nórát!
Kendall Jenner tangás fenekét fotózta!
Nem hiszed el, melyik világsztárral pózol Radics Gigi!
Vége Vajna Timi fényűző életének?
Megszületett Puzsér Róbert gyermeke!
Baj van! Aggódnak a barátai Ganxsta Zolee-ért!
Dublőrt használ Melanie Trump? + Fotók!
Judy 44 évesen is szülne!
Titokzatos lánnyal csókolózik legfrissebb fotóján Fluor Tomi!
Majka és Curtis újra együtt lép fel!
Nagy volt a riadalom Emilio és Tina családjában! Sírás lett a vége!
Gyászol a One Direction énekese, Louis Tomlinson!
Soha nem kapott magyar színész olyan díjat, mint most Törőcsik Mari!
Pásztor Anna másik rajongója is öngyilkos lett!
Lady Gaga terhes?
Férjhez megy Rubint Réka unokahúga!
Kiszel Tünde szerint 1948-at ünnepeljük! + Fotó
Csipkebugyiban villantotta meg új tetkóját Gáspár Evelin! + Fotó!
Eljegyezte, de meg is csalta a párja Jennifer Lopezt?
Döbbenet: gázspray-vel fújták szemen Hajas Lászlót!
Nagy Ervin felrúgott egy férfit a Petőfi Sándor utcában!
Követői szerint sokat hízott Palvin Barbara! + Fotó!
Luke Perry menyasszonya most először szólalt meg a színész halála óta!
Térdkalácson rúgta a lánya Stohl Andrást!

pinkpencil.hu

pikáns és provokatív hírek minden nap
   FŐOLDAL    FELIRATKOZÁS    facebook    google+    twitter   
p i n k p e n c i l