FŐOLDAL    FELIRATKOZÁS    facebook    google+    twitter   
Minden idők egyik legkegyetlenebb sorozatgyilkosát leplezték le!
Cicciolina óriási bakiján nevet mindenki! + Videó!
Minden idők egyik legkegyetlenebb sorozatgyilkosát leplezték le!
Úgy járkálnak be régi megoldatlan emberölési ügyeikkel amerikai nyomozók Samuel Little-höz egy texasi börtönbe, mintha a 78 éves férfi orákulum lenne. Ő pedig a legtöbb esetben úgy is viselkedik: elég néhány alapinformációt hallania, és már meséli is a gyilkosságokat, olyan részletességgel, minta abban a percben játszódnának le a szemei előtt a húsz-harminc évvel korábban történtek. Pontosan ír le arcokat, neveket, helyszíneket, utcaképeket, a települések alaprajzait.

Little négy éve tölti három életfogytig tartó börtönbüntetését három nő meggyilkolásáért. Most úgy döntött, elkezd mesélni. Legalább kilencven gyilkosságot vállalt magára. Ha igazat mond – és minden jel szerint így van – messze ő az Egyesült Államok történetének legtöbb áldozatot szedő sorozatgyilkosa – írja a New York Times.

Little az 1970 és 2005 között tizennégy államban gyilkolt Virginiától Kaliforniáig – olvasható az FBI honlapján. Hogyan úszhatta meg a lebukást évtizedeken át? Leginkább úgy, hogy soha senki nem keresett kapcsolatot az áldozatai között, vagy azonos mintázatokat a különböző ügyekben. Amerikában még a legjobb statisztikákkal dolgozó rendőri szervezetek is csak a gyilkossági ügyek mintegy háromnegyedét oldják meg, ami azt jelenti, hogy minden évben több ezren ússzák meg a legsúlyosabb bűncselekményeket. Samuel Little áldozatai pedig tipikusan olyanok voltak, akikért nem szoktak minden követ megmozgatni a sokszor túlterhet hatóságok.

Little mindig egymástól kellő távolságra lévő településeken és megyékben gyilkolt. A legtöbbször nőket, akik szegények, alkohol- vagy kábítószerfüggők voltak. Amikor ők hirtelen eltűnnek, arról a legtöbbször csak napokkal, hetekkel később értesülnek a rendőrök. Aztán mire előkerül a holttest, a bizonyítékok jó része megsemmisült, az áldozatot utolsóként látó tanúk emlékei már homályosak a tettes pedig messze jár. Maga Little ezt így magyarázta el egy rendőrnek, az Amerikai városok szegénynegyedeire, gettóira célozva:

„Ha saját világomban vagyok, azt csinálok, amit csak akarok. Nem akarok a ti világotokba menni.”

Az áttörést ezekben az esetben a DNS-bizonyítás elterjedése hozta meg. Így bukott le az áldozatok számát tekintve korábban csúcstartónak számító Gary Ridgeway, vagyis a Green river gyilkos, aki 49 nőt ölt meg Seattle, illetve Washingotn állam környékén az 80-as és 90-es években. És így sikerült Samuel Little-t is minden kétséget kizáróan kapcsolni három, a 80-as évek végén meggyilkolt, Los Angeles-i nő ügyéhez, melyek miatt 2014-ben elítélték.

A két sorozatgyilkos több szempontból is hasonlít egymásra. Mindketten a leginkább kiszolgáltatott nők között keresték áldozataikat és fojtogatók voltak, erősen szexuális töltetű indítékkal. Csakhogy míg a vöröses bajszot viselő, vékony, kamionfestő Ridgeway látszólag egy tipikus kertvárosi férj hétköznapjait élte, a tagbaszakadt Little gyakorlatilag bűnözőnek született.

Sam Little 1940. június 7-én a georgiai Reynoldsban, valószínűleg egy börtönben jött világra, ahol az anyja nem először, és nem is utoljára ült. Az „éjszaka hölgye” volt – mondta az anyjáról Little évtizedekkel később. A kisfiú, akit az egyik nagyanyja vett magához, az ohiói Lorainben nőtt fel és járt középiskolába. Alig volt 16 éves, amikor először tartóztatták le betörésért, ami miatt egy időre javítóintézetbe küldték – írja a Fox.

Később, a 60-as évek végén az akkor már Floridában élő édesanyjához költözött. Dolgozott mentőápolóként és temetői munkásként is. A nagytermetű, keménykötésű Little az intézetben megtanulta a boksz alapjait, így egy időben pénzért bunyózott. Később napidíjas munkásként keresett némi pénzt, mert egy helyen sem bírt megmaradni huzamosabb ideig. A fizetését egész életében kisebb-nagyobb rablásokkal, betörésekkel egészítette ki.

Másodszor 1961-ben tartóztatták le, miután betört egy loraini bútorraktárba: három évet kapott. Miután kiszabadult, csavarogni kezdett. 1975-re már huszonhatszor tartóztatták le tizenegy államban, legtöbbször lopásért és rablásért, de volt a számláján csalás, testi sértés, hatóság elleni erőszak és nemi erőszak kísérlete is. Az ideje nagy részét ekkoriban stricik és kurvák között töltötte.

Két nő holttestét találták meg 1982 őszén, egymástól majdnem 700 kilométernyire. Szeptember 12-én a 26 éves Patricia Mount maradványai kerültek elő a floridai Forest Grove lakatlan területén. Október elején pedig a Mississippiben fekvő Gautierben bukkantak rá az akkor már egy hónapja eltűntként nyilvántartott, 22 éves Melinda LaPree oszlásnak indult tetemére. Little mindkét ügyben a vádlottak padjára került.

A férfit Mississippiben, Pascagoulában tartóztatták le, miután jelentkezett egy szemtanú, aki utoljára akkor látta életben LaPreet, amikor a nő beszállt Little kombijába. Az ügyben vallomást tett két helyi prostituált is, akik azt állították, hogy a vádlott megverte és fojtogatta őket 1980-ban, illetve ’81-ben. Little ellen azonban nem volt elég bizonyíték. A férfi mégsem helyezték szabadlábra, hanem Floridába szállították, hogy Mount megölésének vádjával is bíróság elé álljon.

A másik gyilkosság ügyében is egy tanú volt az ügyészség legfontosabb ütőkártyája, aki együtt látta az eltűnése előtt az áldozatot és a vádlottat. A halottkém azonban nem tudta megállapítani Mount halálának időpontját, a vallomás így irrelevánssá vált. Miután ezt az ügyet is megúszta, Little 1984-ben a kaliforniai San Diegóba költözött.

Még ugyanabban az évben, októberben a férfi ismét bíróság előtt állt: két prostituált vádolta meg azzal, hogy súlyosan bántalmazta őket. Két és fél évre ítélték, majd miután leülte a büntetését, 1987 februárjában Los Angelesbe költözött. Carol Alford holtteste fél évvel később, július 13-án került elő egy sikátorból a város déli részén. Aztán 1989. augusztus 14-én, egy belvárosi szemetesben megtalálták Audrey Nelson, majd alig két héttel később, egy elhagyatott autószerelő-műhelyben pedig Guadalupe Apodaca holttestét. Ennek a három nőnek a megölését sikerült Little-re bizonyítani 2014-ben.

A következő két évtizedet Little ugyanúgy töltötte, mint az egész korábbi életét. Folyamatosan összetűzésbe került a törvénnyel, de kábítószer-birtoklásnál, ittas, vagy drog hatása alatti vezetésnél, illetve kisebb lopásoknál komolyabb ügye nem volt. Aztán 2012-ben Mitzi Roberts, a Los Angeles-i rendőrség nyomozója, a döglött akták vizsgálata közben rájött, hogy a testükön talált DNS-bizonyítékok alapján három, több mint húsz évvel korábban megölt nővel ugyanaz az ember végezhetett. A bűnügyi nyilvántartóból előkerült a lehetséges gyanúsított is: Samuel Little, akit Samuel McDowell néven is ismernek.

Az akkor 72 éves férfit nem sokkal később egy keresztény hajléktalanmenhelyen tartóztatták le, a kentuckyi Louiseville-ben. Bár az idős férfi tagadta a gyilkosságokat, a DNS-bizonyítékok és olyan prostituáltak tanúvallomásai alapján, akiket korábban bántalmazott és fojtogatott, bűnösnek találták és elítélték. Háromszoros életfogytiglani börtönbüntetést kapott, a feltételes szabadlábra helyezés lehetősége nélkül.

A nyomozók előtt már akkor világos volt, hogy Little-nek több megoldatlan gyilkossághoz is köze lehetett. Többen kezdték el puhítani a férfit, hogy tegyen részletes vallomást. A sorozatgyilkos 2018 novemberének elején kezdett el gyónni: egy James Holland nevű texasi rendőrnek sikerült a bizalmába férkőznie – írja a Washington Post.

A tolószékes, számos egészségügyi problémával, többek között diabétesszel küzdő, átlagnyugdíjasnak kinéző Little 90 gyilkosságot vallott be. Eddig 30 ügyhöz sikerült bizonyítékokkal hozzákötni, de a nyomozók azt mondják, nem igazán van okuk kételkedni a férfi vallomásaiban. Akkor sem, ha tudható, hogy Little a vallomásaiért cserében szeretne a jelenlegi zajos és zsúfolt börtönéből egy csendesebb, nyugodtabb helyre kerülni és az is látszik rajta, hogy élvezi a rá irányuló figyelmet.

Little memóriája páratlan. Harminc-negyven évvel ezelőtt elkövetett gyilkosságokra olyan részletesen emlékszik, ahogy egy átlagember az előző napjára sem. Pontosan emlékszik olyan kisvárosok utcáira, ahol csak egyszer járt. Tudja, hol, milyen üzlet működött, hol volt a bár, ahová beült inni, és az arcokra is, akik körülötte voltak. A nyomozóknak fejből mondja fel az aktáikban szereplő adatokat: mikor, hogyan végzett az áldozattal és hová rejtette el a testét: egy konténerbe tette, egy disznóól mellé vonszolta, vagy egyszerűen ott hagyta egy pekánfa alatt, egy templom mögötti temetőben.

Azt mondják róla, karizmatikus, magával ragadó figura, aki egyáltalán nincs tisztában tettei súlyával. A nyomozóknak sztorizgatva mesél az emlékeiről, néha felnevet, mintha csak elcsábította volna azokat a nőket, akiket brutálisan kivégzett. A volt bokszoló az egyik áldozatát például olyan erővel vágta hasba, hogy a nőnek eltört a gerince.

Bár Sam Little gyilkosságai szexuálisan motiváltak voltak, ő a maga részéről elutasítja, hogy erőszaktévő lenne. Számára ugyanis nem az aktus, hanem az erőszak, a fojtogatás okoz szexuális izgalmat és kielégülést. Tudja magáról, hogy beteg ember, épp ezért a megbánás szikráját sem lehet felfedezni benne. Azt mondja hisz Istenben, de nem gondolja, hogy a bűnei miatt félnie kellene tőle.

„Isten tud mindenről, amit tettem, de ő teremtett ilyenné, nem értem, miért kellene megbocsátásért könyörögnöm.”

Forrás: 24
Követői szerint sokat hízott Palvin Barbara! + Fotó!
Luke Perry menyasszonya most először szólalt meg a színész halála óta!
Térdkalácson rúgta a lánya Stohl Andrást!
Ez mentheti meg Bíró Icát a kilakoltatástól!
Marsi Anikó kerekesszékbe került! + Videó!
Baukó Éva gyereket szeretne!
Berki Krisztián egy plázában verekedett, mert beszóltak neki!
Strokeban halt meg Luke Perry!
Kiderült: egykori villalakót szeret Dér Heni!
Korda György nem vett részt Koós János temetésén!
Teljesült Curtis egyik nagy vágya: végre apa lesz!
Súlyos balesetet szenvedett Marsi Anikó! Ölben viszik A Tényekbe!
Koós János özvegye összeomlott: aggódnak Dékány Saroltáért!
Liptai Claudia lánya 12 évesen karriert építene az interneten!
Ki nem találnád, hogy milyen vállalkozásba kezdett Ronaldo!
Várkonyi Andrea új területen próbálja ki magát!
Micsoda fordulat! Pártos Csilla békülne az anyósával!
Intim fotó: fürdőzés közben kapták le Ördög Nórát!
Kendall Jenner tangás fenekét fotózta!
Nem hiszed el, melyik világsztárral pózol Radics Gigi!
Vége Vajna Timi fényűző életének?
Megszületett Puzsér Róbert gyermeke!
Baj van! Aggódnak a barátai Ganxsta Zolee-ért!
Dublőrt használ Melanie Trump? + Fotók!
Judy 44 évesen is szülne!
Titokzatos lánnyal csókolózik legfrissebb fotóján Fluor Tomi!
Majka és Curtis újra együtt lép fel!
Nagy volt a riadalom Emilio és Tina családjában! Sírás lett a vége!
Gyászol a One Direction énekese, Louis Tomlinson!
Soha nem kapott magyar színész olyan díjat, mint most Törőcsik Mari!
Pásztor Anna másik rajongója is öngyilkos lett!
Lady Gaga terhes?
Férjhez megy Rubint Réka unokahúga!
Kiszel Tünde szerint 1948-at ünnepeljük! + Fotó
Csipkebugyiban villantotta meg új tetkóját Gáspár Evelin! + Fotó!
Eljegyezte, de meg is csalta a párja Jennifer Lopezt?
Döbbenet: gázspray-vel fújták szemen Hajas Lászlót!

pinkpencil.hu

pikáns és provokatív hírek minden nap
Idén érkezett volna Andy Vajna és Timi közös gyermeke!
Meglepő vállalkozást indított Somló Tamás özvegye!
Bochkor Gábor vallomása: Az exem átpártolt a nőkhöz!
Abortuszáról mesélt Molnár Anikó!
Fiai agyára ment Colin Farrell, kitessékelték otthonról!
Szinetár Dóránál betelt a pohár: Ennyi kritikán aluli, ostoba hozzászólást!
Így próbál felejteni Vajna Timi!
Rejtélyes képet tett közzé Hosszú Katinka!
Megszólalt Sas József felesége: Így érzi magát a humorista!
Nem sikerült Pataki Zita utolsó lombikja sem!
120 milliós családi autót vett Ronaldo!
Cicciolina óriási bakiján nevet mindenki! + Videó!
Michael Jackson rajongói plakátkampánnyal vágtak vissza! + Fotók!
Meghekkelték Demjén Facebook-oldalát!
Megszületett Szabó Győző harmadik gyereke!
Shane Tusup: Semmit nem bántam meg...
Megszólalt Koós János özvegye!
67 évesen sem hagy fel a vetkőzéssel Cicciolina!
Sas József kórházba került Thaiföldön, nem tud hazajönni!
Hajdú Péter új barátnője: Ki ez az ember mellettem?
Sebestyén Balázs legújabb külsőjére nincsenek szavak! + Fotó!
Erre vágyott halála előtt Koós János!
Kiderült, miért vethetett véget az életének a The Prodigy frontembere!
Nehéz időszak vár most Palik Lászlóra!
Pert vesztett Hajdú Péter! Fizetnie kell!
Johnny Depp pénzt akar a volt feleségétől, méghozzá 50 millió dollárt!
Letiltották a BBC-n Michael Jackson számait!
Nem tervez tovább a TV2 Berki Krisztiánnal!
Baljós jelek érkeztek Koós János halála előtt!
Nagykövet lett Hosszú Katinka!
Az enyém a gyerek? - kérdezte Harry Meghantől!
Újabb koncertet fújt le Curtis!
Sarka Kata újra terhes!
Cseke Katinka: Alig várom, hogy meghaljak!

pinkpencil.hu

pikáns és provokatív hírek minden nap
Ezért hagyhatták ki Andy Vajnát az Oscar megemlékező videójából! (videó)
21 milliót költött ez a fiú, hogy Britney Spears legyen! 99, 9%-os a hasonlóság! (fotó)
Nagyon csúnya vád érte Ördög Nórát: egy kommentelője hívta fel rá a figyelmet!
Íjesztően soványan jelent meg Renée Zellweger az Oscaron! + Fotó!
Vajna Timi kiakadt az Oscar-gálán! Andy Vajna özvegye nem hagyja annyiban!
Lady Gaga Audrey Hepburnként jelent meg az Oscar-díjátadón! + Fotó!
Hajdú Péter meglepő dolgot árult el Sarka Katáról! (videó)
Nyomorék lettem - mondja Rékasi Károly, aki már az öngyilkosságon gondolkodott!
Elképesztő, mit művelt magával Győzike lánya!
Brutális népharag zúdult Meghan hercegnére!
Ezek a sztárok emlékeztek meg Andy Vajnáról amerikai temetésén!
Megdöbbentő dolgot mondott a bíróságon Pásztor Anna zaklatója!
Fotó: ez a 25 éves modell Hajdú Péter új szerelme!
Fegyvert nyomtak a Família Kft. nagypapájának homlokához!
Régi barát mesélt Andy Vajna titkos szerelméről!
Nehéz eldönteni, miért most posztolta ezt Jaksity Kata!
Ezt látnod kell: Cynthia Dictator olyat tett, mint még soha! + Fotó!
Ez nettó prosztóság – Balázs kiakadt Curtisre, amiért az kihagyta a reggeli interjút!
Kiderült, mi okozhatta Karl Lagerfeld halálát!
Kirúgta Jaksity Katát az ATV!
Most Balázsékat verte át Curtis!
Plágiummal vádolják Nagy Ferót!
Vajna Tímea égi jeleket kap Andy Vajnától!
Rubint Réka teljesen összeomlott!
Babát vár az X-Faktor egykori sztárja!
Intim videó terjed Nicole Scherzingerről és Lewis Hamiltonról!
Ebből botrány lesz: Baukó Éva csúnyán beszólt Aureliónak!
Andy Vajnát nem a betegség vitte el: Barátja szerint ebbe halt bele!
Curtis: Most úgy érzem, meggyógyultam!
Vallomás Oszter feleségétől: Hét nővel csalt a férjem!
Marsi Anikó összecsomagolt és elhagyja az országot!
Eltűnt Ben Affleck szakálla és 20 évet fiatalodott! + Fotó!
Nyilvánosan üzent Sarka Katának Hajdú Péter!
Gesztesi Károly bibliai diétával fogyott le látványosan!

pinkpencil.hu

pikáns és provokatív hírek minden nap
Begyógyszerezve táncolt az asztalon Nagy Feró!
Nagyon különleges dolgot üzent Jennifer Anistonnak exférje!
Elképesztő: Kihantolhatják Michael Jackson holttestét!
Richard Gere 69 évesen apuka lett!
Betámadták! Ezzel vádolják Várkonyi Andreát!
Videón Vajna Timi búcsúbeszéde Andy Vajna temetésén!
Felháborodtak a kommentelők Curtis üzenetén: az elvonó után rögtön bulizni készül!
Győzi ruhájára egyszerűen nincsenek szavak! + Fotó!
Dobó Kata szívszorító gesztusa: Így tiszteleg majd Andy Vajna előtt!
Mellrákot diagnosztizálták Cristiano Ronaldo édesanyjánál!
Demcsák Zsuzsa két éve befogadott egy fiút!
Liptai Claudia privát valóságshow-ba kezdett!
Sakálrészegen támolygott Beckham!
Nagy Feró nyakon vágja azt, aki hülyeségeket ír a magyar egészségügyről!
Los Angelesben is eltemetik Andy Vajnát!
Börtönbe mehet Oszter Sándor!
Retteg a jövőtől Vajna Tímea!
Nincs kegyelem: Pécsi Ildikó valóban kiköltözteti unokáját a lakásából!
A 80-as években dollármilliókat keresett, ma hajléktalanként él a szupermodell!
El nem hinné, milyen meglepő dolgot mondott Tenyáról az új kedvese!
Kiderült, ki Tóth Vera szerelme!
Schwarzenegger a Városligetben biciklizett, majd fánkozott egyet! + Fotó!
Nagy tervei voltak: Andy Vajna erre készült halála előtt!
Vajna Tímea az elhunyt férjével beszéli meg a fájdalmát!
Elvontatták Sebestyén Balázs drága autóját!
35 éven át őrizte férje titkát: megdöbbentő dolgot árult el Máté Péter özvegye!
Hosszú Katinka több élsportolót is kitiltott a Duna Arénából!
Fekete hajra váltott Kiszel Tünde!
Most épp macskává akarja átszabatni magát az élő Ken baba! + Fotó, videó!
Majka ruha nélküli budis fotója eléggé merész!
Vajna Tímea férje sírja mellé feküdve búcsúzott! + Videó!
Idegen férfiak ostromolják Gáspár Beát: meglepő ajánlatokat kap Győzike felesége!
Hosszú évek után a képernyőn feszül egymásnak Dömsödi Gábor és Hajdú Péter!
Celine Dion csontsoványra fogyott! + Fotók!

pinkpencil.hu

pikáns és provokatív hírek minden nap
Luxuslakásba költözött szerelmével Palvin Barbi! + Fotó!
Drága kabátja miatt támadják Borbás Marcsit!
Ismét újabb lakók érkeztek a ValóVilág-villába!
Andy Vajnát Schwarzenegger fogja búcsúztatni Budapesten!
Nem fogja elhinni, mit tetováltatott magára Miley Cyrus!
Johnny Depp exe végig hazudott az erőszakról?
Bajor Imre fia, Marci sokszor eltitkolja, hogy ki az apja!
Ez volt Andy Vajna utolsó üzenete a neten!
Döbbenetes infók: Megszólalt a lezuhant sztárfocista exe!
Íme, az első közös kép Kiss Ramónáról és kisfiáról!
Újra színpadra áll Kulka János!
Eddig nem látott felvételeket osztott meg Andy Vajnáról a felesége!
Ronaldo elfogadta a rá kirótt börtönbüntetést!
Pucér fotóival sokkolja rajongója Pataki Zitát!
Ízléstelen, gyűlölködő kommentek árasztották el Vajna Timi Facebook-oldalát!
Ez okozhatta Andy Vajna halálát!
Vágó István: 2010 óta nem mernek műsorvezetéssel megbízni!
Perverz csaló élt vissza Köllő Babett nevével!
Ezért verte meg Latinovits Zoltán Ruttkai Évát!
Kínos videók kerülhetnek elő Mariah Carey-ről!
Majka visszavonul: külföldön kezdhet új életet a családjával!
Andy Vajna: A TV2 az én ízlésem szerint készül!
Kiverte a biztosítékot Győzike halálhíre!
Elképesztő állítás: Kiszel Tünde korábban férfi volt! + Videó!
Ruha nélküli közös szelfit posztolt VV Krisztián és VV Vivi!
Baukó Éva belenézett a saját bugyijába! (fotó)
Gáspár Laci testét fel sem ismernénk a feje nélkül! (fotó)
Kern András elvesztette hangját!
Bikiniben mutatta meg magát Liptai Claudia! (fotó)
Teljes titokban házasodott meg L.L. Junior!
Döbbenetes összeg: kiderült, mennyit költött Meghan Markle ruhákra
13 évvel ezelőtti fotót osztott meg magáról Tatár Csilla!
A gyerekei sem ismernek rá Pásztor Annára, úgy megváltozott!
Horror! Varga Viktor morbid videóval sokkol!

pinkpencil.hu

pikáns és provokatív hírek minden nap
Döbbenetes: A gyerekei előtt is verte a férje Demcsák Zsuzsát!
Ismét hízásnak indult Gáspár Evelin! + Videó!
Egy kolléga Baló Györgyről: Mindig vidáman, jókedvűen jött be a felvételekre!
Megdöbbentő dologra derült fény: ököllel ütötte Dobó Kata képét Ábel Anita!
18+ A száját nyalva tárta szét a lábát Kelemen Anna! + Fotó!
Menekülés a drogpokolból: ez vár Curtisre az elvonón!
Jennifer Aniston a Jóbarátok egyik sztárjával jár?
Teljesen tönkretette magát Lindsay Lohan! + Fotó!
Súlyos beteg Baló György, otthagyja az RTL-t!
Elhagyta Magyarországot Rubint Réka és családja!
Brutál szexi feneket villantott Dér Heni! + Fotó!
Lagzi Lajcsi teljesen megváltozott!
Meghan apja az egész világ előtt alázta meg Harry herceget!
Melanie Trump kiszőkült! Szerinted kire hasonlít?
Elképesztően néz ki Várkonyi Andrea. Leesett a rajongók álla! + Fotók!
Angelina Jolie gusztustalan dologgal uszítja Brad Pitt ellen a közös fiukat!
Vajna Tímea tangában, melltartó nélkül fotózkodott egy aspeni sífelvonóban! + Fotó!
Magára hívta a rendőröket az okos autótolvaj!
Ez a megdöbbentő felfedezés megváltoztatja mindazt, amit eddig az emberi faj eredetéről tudtunk!
Radics Gigi mindenkit magára haragított: „Soha nem utáltak még ennyien”!
Egyre többen osztják meg ezt a képet a facebookon! (fotó)
Betoppant Mészáros, és a súlyos hiány egyből nyereségbe fordult a Mátrai Erőműnél!
Minden idők egyik legkegyetlenebb sorozatgyilkosát leplezték le!
Ma este élőben nézhetjük, hogy leszáll egy aszteroidára a NASA űrszondája! + Videó!
Nem ismernek határokat: A face nemsokára már azt is tudni fogja, hogy kikkel élünk együtt!
14 milliós fizetés Orbán új emberének!
Túl van az életveszélyen a két éves kislány akin áthajtott egy figyelmetlen sofőr! + videó
Durva higiéniai körülményeket lepleztek le az egyik legnépszerűbb étkezdében!
Nézd meg milyen megbízásai vannak Mészáros Lőrinc feleségének!
Fákat tarolt le az elszabadult Audi!
Viccesen idióta gyalogost vett fel a kamera!
Halálbüntetés vár a 22 éves tömeggyilkosra!
Megrugdosta a gyerek a saját anyját, mert nem engedte okostelefonozni! + Videó!
44 kisgyerek sérült meg egy mozgólépcső balesetben! + Videó!

pinkpencil.hu

pikáns és provokatív hírek minden nap
   FŐOLDAL    FELIRATKOZÁS    facebook    google+    twitter   
p i n k p e n c i l