FŐOLDAL    FELIRATKOZÁS    facebook    google+    twitter   
Minden idők egyik legkegyetlenebb sorozatgyilkosát leplezték le!
Horror: A saját anyját fejezte le, de a borzalmak itt még nem értek véget!
Minden idők egyik legkegyetlenebb sorozatgyilkosát leplezték le!
Úgy járkálnak be régi megoldatlan emberölési ügyeikkel amerikai nyomozók Samuel Little-höz egy texasi börtönbe, mintha a 78 éves férfi orákulum lenne. Ő pedig a legtöbb esetben úgy is viselkedik: elég néhány alapinformációt hallania, és már meséli is a gyilkosságokat, olyan részletességgel, minta abban a percben játszódnának le a szemei előtt a húsz-harminc évvel korábban történtek. Pontosan ír le arcokat, neveket, helyszíneket, utcaképeket, a települések alaprajzait.

Little négy éve tölti három életfogytig tartó börtönbüntetését három nő meggyilkolásáért. Most úgy döntött, elkezd mesélni. Legalább kilencven gyilkosságot vállalt magára. Ha igazat mond – és minden jel szerint így van – messze ő az Egyesült Államok történetének legtöbb áldozatot szedő sorozatgyilkosa – írja a New York Times.

Little az 1970 és 2005 között tizennégy államban gyilkolt Virginiától Kaliforniáig – olvasható az FBI honlapján. Hogyan úszhatta meg a lebukást évtizedeken át? Leginkább úgy, hogy soha senki nem keresett kapcsolatot az áldozatai között, vagy azonos mintázatokat a különböző ügyekben. Amerikában még a legjobb statisztikákkal dolgozó rendőri szervezetek is csak a gyilkossági ügyek mintegy háromnegyedét oldják meg, ami azt jelenti, hogy minden évben több ezren ússzák meg a legsúlyosabb bűncselekményeket. Samuel Little áldozatai pedig tipikusan olyanok voltak, akikért nem szoktak minden követ megmozgatni a sokszor túlterhet hatóságok.

Little mindig egymástól kellő távolságra lévő településeken és megyékben gyilkolt. A legtöbbször nőket, akik szegények, alkohol- vagy kábítószerfüggők voltak. Amikor ők hirtelen eltűnnek, arról a legtöbbször csak napokkal, hetekkel később értesülnek a rendőrök. Aztán mire előkerül a holttest, a bizonyítékok jó része megsemmisült, az áldozatot utolsóként látó tanúk emlékei már homályosak a tettes pedig messze jár. Maga Little ezt így magyarázta el egy rendőrnek, az Amerikai városok szegénynegyedeire, gettóira célozva:

„Ha saját világomban vagyok, azt csinálok, amit csak akarok. Nem akarok a ti világotokba menni.”

Az áttörést ezekben az esetben a DNS-bizonyítás elterjedése hozta meg. Így bukott le az áldozatok számát tekintve korábban csúcstartónak számító Gary Ridgeway, vagyis a Green river gyilkos, aki 49 nőt ölt meg Seattle, illetve Washingotn állam környékén az 80-as és 90-es években. És így sikerült Samuel Little-t is minden kétséget kizáróan kapcsolni három, a 80-as évek végén meggyilkolt, Los Angeles-i nő ügyéhez, melyek miatt 2014-ben elítélték.

A két sorozatgyilkos több szempontból is hasonlít egymásra. Mindketten a leginkább kiszolgáltatott nők között keresték áldozataikat és fojtogatók voltak, erősen szexuális töltetű indítékkal. Csakhogy míg a vöröses bajszot viselő, vékony, kamionfestő Ridgeway látszólag egy tipikus kertvárosi férj hétköznapjait élte, a tagbaszakadt Little gyakorlatilag bűnözőnek született.

Sam Little 1940. június 7-én a georgiai Reynoldsban, valószínűleg egy börtönben jött világra, ahol az anyja nem először, és nem is utoljára ült. Az „éjszaka hölgye” volt – mondta az anyjáról Little évtizedekkel később. A kisfiú, akit az egyik nagyanyja vett magához, az ohiói Lorainben nőtt fel és járt középiskolába. Alig volt 16 éves, amikor először tartóztatták le betörésért, ami miatt egy időre javítóintézetbe küldték – írja a Fox.

Később, a 60-as évek végén az akkor már Floridában élő édesanyjához költözött. Dolgozott mentőápolóként és temetői munkásként is. A nagytermetű, keménykötésű Little az intézetben megtanulta a boksz alapjait, így egy időben pénzért bunyózott. Később napidíjas munkásként keresett némi pénzt, mert egy helyen sem bírt megmaradni huzamosabb ideig. A fizetését egész életében kisebb-nagyobb rablásokkal, betörésekkel egészítette ki.

Másodszor 1961-ben tartóztatták le, miután betört egy loraini bútorraktárba: három évet kapott. Miután kiszabadult, csavarogni kezdett. 1975-re már huszonhatszor tartóztatták le tizenegy államban, legtöbbször lopásért és rablásért, de volt a számláján csalás, testi sértés, hatóság elleni erőszak és nemi erőszak kísérlete is. Az ideje nagy részét ekkoriban stricik és kurvák között töltötte.

Két nő holttestét találták meg 1982 őszén, egymástól majdnem 700 kilométernyire. Szeptember 12-én a 26 éves Patricia Mount maradványai kerültek elő a floridai Forest Grove lakatlan területén. Október elején pedig a Mississippiben fekvő Gautierben bukkantak rá az akkor már egy hónapja eltűntként nyilvántartott, 22 éves Melinda LaPree oszlásnak indult tetemére. Little mindkét ügyben a vádlottak padjára került.

A férfit Mississippiben, Pascagoulában tartóztatták le, miután jelentkezett egy szemtanú, aki utoljára akkor látta életben LaPreet, amikor a nő beszállt Little kombijába. Az ügyben vallomást tett két helyi prostituált is, akik azt állították, hogy a vádlott megverte és fojtogatta őket 1980-ban, illetve ’81-ben. Little ellen azonban nem volt elég bizonyíték. A férfi mégsem helyezték szabadlábra, hanem Floridába szállították, hogy Mount megölésének vádjával is bíróság elé álljon.

A másik gyilkosság ügyében is egy tanú volt az ügyészség legfontosabb ütőkártyája, aki együtt látta az eltűnése előtt az áldozatot és a vádlottat. A halottkém azonban nem tudta megállapítani Mount halálának időpontját, a vallomás így irrelevánssá vált. Miután ezt az ügyet is megúszta, Little 1984-ben a kaliforniai San Diegóba költözött.

Még ugyanabban az évben, októberben a férfi ismét bíróság előtt állt: két prostituált vádolta meg azzal, hogy súlyosan bántalmazta őket. Két és fél évre ítélték, majd miután leülte a büntetését, 1987 februárjában Los Angelesbe költözött. Carol Alford holtteste fél évvel később, július 13-án került elő egy sikátorból a város déli részén. Aztán 1989. augusztus 14-én, egy belvárosi szemetesben megtalálták Audrey Nelson, majd alig két héttel később, egy elhagyatott autószerelő-műhelyben pedig Guadalupe Apodaca holttestét. Ennek a három nőnek a megölését sikerült Little-re bizonyítani 2014-ben.

A következő két évtizedet Little ugyanúgy töltötte, mint az egész korábbi életét. Folyamatosan összetűzésbe került a törvénnyel, de kábítószer-birtoklásnál, ittas, vagy drog hatása alatti vezetésnél, illetve kisebb lopásoknál komolyabb ügye nem volt. Aztán 2012-ben Mitzi Roberts, a Los Angeles-i rendőrség nyomozója, a döglött akták vizsgálata közben rájött, hogy a testükön talált DNS-bizonyítékok alapján három, több mint húsz évvel korábban megölt nővel ugyanaz az ember végezhetett. A bűnügyi nyilvántartóból előkerült a lehetséges gyanúsított is: Samuel Little, akit Samuel McDowell néven is ismernek.

Az akkor 72 éves férfit nem sokkal később egy keresztény hajléktalanmenhelyen tartóztatták le, a kentuckyi Louiseville-ben. Bár az idős férfi tagadta a gyilkosságokat, a DNS-bizonyítékok és olyan prostituáltak tanúvallomásai alapján, akiket korábban bántalmazott és fojtogatott, bűnösnek találták és elítélték. Háromszoros életfogytiglani börtönbüntetést kapott, a feltételes szabadlábra helyezés lehetősége nélkül.

A nyomozók előtt már akkor világos volt, hogy Little-nek több megoldatlan gyilkossághoz is köze lehetett. Többen kezdték el puhítani a férfit, hogy tegyen részletes vallomást. A sorozatgyilkos 2018 novemberének elején kezdett el gyónni: egy James Holland nevű texasi rendőrnek sikerült a bizalmába férkőznie – írja a Washington Post.

A tolószékes, számos egészségügyi problémával, többek között diabétesszel küzdő, átlagnyugdíjasnak kinéző Little 90 gyilkosságot vallott be. Eddig 30 ügyhöz sikerült bizonyítékokkal hozzákötni, de a nyomozók azt mondják, nem igazán van okuk kételkedni a férfi vallomásaiban. Akkor sem, ha tudható, hogy Little a vallomásaiért cserében szeretne a jelenlegi zajos és zsúfolt börtönéből egy csendesebb, nyugodtabb helyre kerülni és az is látszik rajta, hogy élvezi a rá irányuló figyelmet.

Little memóriája páratlan. Harminc-negyven évvel ezelőtt elkövetett gyilkosságokra olyan részletesen emlékszik, ahogy egy átlagember az előző napjára sem. Pontosan emlékszik olyan kisvárosok utcáira, ahol csak egyszer járt. Tudja, hol, milyen üzlet működött, hol volt a bár, ahová beült inni, és az arcokra is, akik körülötte voltak. A nyomozóknak fejből mondja fel az aktáikban szereplő adatokat: mikor, hogyan végzett az áldozattal és hová rejtette el a testét: egy konténerbe tette, egy disznóól mellé vonszolta, vagy egyszerűen ott hagyta egy pekánfa alatt, egy templom mögötti temetőben.

Azt mondják róla, karizmatikus, magával ragadó figura, aki egyáltalán nincs tisztában tettei súlyával. A nyomozóknak sztorizgatva mesél az emlékeiről, néha felnevet, mintha csak elcsábította volna azokat a nőket, akiket brutálisan kivégzett. A volt bokszoló az egyik áldozatát például olyan erővel vágta hasba, hogy a nőnek eltört a gerince.

Bár Sam Little gyilkosságai szexuálisan motiváltak voltak, ő a maga részéről elutasítja, hogy erőszaktévő lenne. Számára ugyanis nem az aktus, hanem az erőszak, a fojtogatás okoz szexuális izgalmat és kielégülést. Tudja magáról, hogy beteg ember, épp ezért a megbánás szikráját sem lehet felfedezni benne. Azt mondja hisz Istenben, de nem gondolja, hogy a bűnei miatt félnie kellene tőle.

„Isten tud mindenről, amit tettem, de ő teremtett ilyenné, nem értem, miért kellene megbocsátásért könyörögnöm.”

Forrás: 24
Rossz hírt kapott Törőcsik Mari!
Hódi Pamelánál betelt a pohár, kislányuk miatt nekimegy Berkinek!
A feleségét tette fel tétként a pókeren, vesztett, majd brutális dolog történt!
Szex közben zuhantak ki az erkélyről!
Borzalom: Megerőszakolta a futár az ételt házhoz rendelő lányt!
Ezzel foglalkozik ma Bill Clinton egykori szeretője!
Hadat üzent Katinkának Shane Tusup!
Hanna mindössze 10 hónapos volt, amikor agyonverték!
Szexre vágyott az alvajáró férfi: Szörnyű, mit tett a lánnyal!
Ezt hogy képzelik? Működési engedélybe foglalták az állatok elaltatását Hódmezővásárhelyen! Petíció a cikkben!
Törölték az Instagramról Schobert Norbi lányát egy fotó miatt!
Szinte biztos, hogy egy közeli ismerőse lopta el Demcsák milliós óráját!
Megölték, mosógépbe rakták a 3 éves cseh kislányt!
Ez igen kérem: Több mint 130 millát szakított Nagy Feró cége!
Orális szex közmunkáért? Feljelentették a polgármestert, nyomozás indult!
Videón a mohácsi anyagyilkos elfogása!
Újabb botrány: Belehallgat beszélgetéseinkbe a Facebook!
Kivonult a rendőrség Demcsák Zsuzsa lakásához!
Prostit csinált egy általános iskolás lányból egy fóti pár!
Megkínzott keresztelés közben egy 1 éves gyermeket az ortodox pap! + Videó!
Borzalom: Csókolózás közben zuhant le egy pár a hídról! + Videó!
Borzalom: Elevenen égettek el egy 17 éves fiatalt!
Egy 40 milliós Mercedest is örökölt Vajna Tímea, de egyelőre hozzá sem érhet!
Lefilmezte a férfi, ahogy megerőszakol egy 3 hónapos kisbabát!
Hajdú Péter fesztiválja meghívta, majd elküldte a Tankcsapdát a Miskolci Sörfesztiválról!
Durva: Túladagolta magát Viagrával az ismert jazzénekes!
Videóra vette a fiatal lány, amint apja az anyját veri, ezzel börtönbe juttatta! + Videó!
Rákospalotai gyilkosság: Ukrán vendégmunkás gyilkolt!
Ritkán oszt meg ilyen fotót magáról Ábel Anita: most megmutatta gyönyörű testét!
Lopott egy üveg ketchupot, tönkrement az élete!
Majka levédeti a nevét!
Arab bevándorlónak nézték és lefejelték a roma férfit Budapesten!
Eddig sosem látott rész került ki a netre a Jóbarátokból! + Videó!
Munka helyett inkább celebkedik Gáspár Evelin!
Száguldó autóból ugrott ki a megerőszakolt nő!
Vajna Tímea tel­je­síti férje utolsó kí­ván­sá­gát!
Megerőszakolhatták a 89 éves asszonyt, mielőtt megölték!

pinkpencil.hu

pikáns és provokatív hírek minden nap
Durva: Majdnem kidobta a milliárdos lottószelvényt a 94 éves bácsi!
Bírói figyelmeztetést kapott egy hajléktalan, mert hajléktalan!
Ábel Anita: Öreg vagyok, de kurv@ jól nézek ki!
Megerőszakolták, majd halálra kövezték a 60 éves keresztény asszonyt!
Évek óta rettenetes betegséggel küzd Selma Blair! Most kopasz fotót tett közzé!
Ortodox dékánhelyettes: Jó lehetett a nőnek is, ha teherbe esett, miután megerőszakolták!
Berki botrányosan távozott az ATV stúdiójából! (videó)
Budapset 2019: Fényes nappal meztelen, magukról alig tudó emberek ürítenek az utcán!
Demjén Ferencet nem látogathatják a barátai!
Golfozás közben találta el a 6 éves kislányt az édesapja, belehalt a gyermek!
Kifakadt Vajna Tímea: Nagy a baj, elfogyott a pénz!
Horror: A saját anyját fejezte le, de a borzalmak itt még nem értek véget!
Pataky Attila: Csatlakozzunk még 10 millióan az 51-es körzet lerohanásához!
Robbantással fenyegette szomszédjait az ácsi férfi: Megdöglesz, elveszem az életed...
Bizarr betegség: 12 éve folyamatosan szexuális izgalmi állapotban van! + Videó!
Megerőszakolta az unokáját, született belőle egy kislány!
Elege lett Jollynak, durván megfenyegette a fanatikus rajongóját!
Feltörte volt barátnője Facebook-fiókját és onnan küldött fenyegető üzeneteket!
Gáspár Győző: Az utcán megtámadtak minket!
Megerőszakolták a Krétán meggyilkolt amerikai tudóst!
Rékasi Károly nem bír tükörbe nézni!
Alkoholt is ivott, nem csak drogozott az a horvát BMW-sofőr, aki legázolta a magyar családot!
Majkáék ruhátlan játékosa miatt 2,8 millióra büntették a TV2-t!
Durván megöregedett Hajdú Péter! (fotó)
Halállal végződött a szadomazó szex a friss házasok között! (18+)
Döbbenet: Rabszolgatartó család tagjait tartóztatták le Zalában!
12 hónapos gyermekét erőszakolta meg a pedofil rohammentős, videóra is vette az egészet !
Visszakapja 200 millióját a NAV-tól Gáspár Evelin!
Liptai Claudia visszatér! Ebben a sorozatban láthatjuk újra!
Rám szólt, hogy vetkőzzek - Így vá­das­ko­dik a pesti gír­o­szozó vé­cé­jé­ben erő­sza­koló afgán!
Döntés született: Gáspár Győző fontos levelet kapott a NAV-tól!
Amputálni kellett a gyermek lábát: Saját gyermekének okozott súlyos sérülést a magyar férfi!
Megrázó vallomás: Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor sírva búcsúztak egymástól! + Videó!
Beült megnézni egy horrorfilmet, mire felkapcsolták a lámpákat, már halott volt!

pinkpencil.hu

pikáns és provokatív hírek minden nap
Na szeretsz-e már? - Baltával támadt alvó feleségére egy tarnabodi férfi!
Boros Lajost megalázta egy nő a vonaton!
Agyba-főbe vertek egy családapát egy siófoki étterem előtt, 5 éves kislánya is vele volt! + Videó!
Centiken múlott Sváby élete: Épp a kisfiát vette ki a kocsiból, amikor beléjük hajtottak!
Spanyolországban kibérelték a Ferrarikat, majd az autókat eladták Magyarországon Andrásék!
Mindent letarol Németh Kristóf '87-es videója! Látnod kell!
Horror: Egy halott férfi teste zuhant egy dél-londoni kertbe!
Heti négyszer is megerőszakolta 12 éves nevelt lányát a budapesti férfi!
Mi történhetett? Eltűnt a nyilvánosság elől Demcsák Zsuzsa!
Ezen a reklámon röhög most az ország: Itt az év legkínosabb videója Fekete Pákóval és Rubint Rékával!
Megerőszakolt és megölt egy ötéves nagybányai kislányt a 17 éves fiú!
Menekülni próbált a Hableány kapitánya a katasztrófa elől!
Cseh László a pénz miatt utasította vissza Hosszú Katinkát!
Újra bíróság előtt Lagzi Lajcsi!
Öngyilkos lett egy fiatal a 10. kerületben! Kiugrott a nyolcadikról!
Kiszivárgott: Ennyit szakítottak Nagy Feró, Ákos és Mága Zoltán cégei!
Tragédia a MOM tetején: testvérpár okozta a tüzet, míg édesanyjuk vásárolt!
Anya, miért bántanak? - Folyamatosan támadják Rubint Réka fiát, aki 12 kilót fogyott
9 millió dollárt ígért egy férfi egy tinilánynak, ha megöl és megerőszakol valakit! + Videó!
Nyilvános helyen veszett össze LL Junior gyermekei anyjával!
Döbbenet: Rejtett kamerát talált egy nő egy népszerű kávézólánc mosdójában!
Elhagyta Magyarországot Bochkor Gábor!
Kasztrálta, majd megölte a tömeg a tinilányt megerőszakoló férfit!
Elképesztő dolgokat állítanak Zámbó Jimmyről!
Autós üldözés közben rendőrök lőttek meg egy 7 éves kislányt!
Ennyi volt! Drámai döntést hozott Lagzi Lajcsi!
Szívszorító családi tragédia Tiszafüreden: nagybeteg feleségével végzett a férj!
Horváth Ádám betegsége rejtély maradt!
Hajdú Péter elárulta, miért szakítottak a 18 évvel fiatalabb Annával!
Gyilkosság Biatorbágyon: drogmámorban ölte meg húgát a 20 éves fiú!
Gáspár Evelin: Nem vagyok hétköznapi ember! + Videó!
Két kamasz fiú brutálisan megkínzott és meggyilkolt egy 14 éves lányt Írországban!
Ambrus Attila: A magyar emberek többsége gyáva...
Horror Mezőlaknál: Újabb emberi testrészek kerültek elő! + Videó!

pinkpencil.hu

pikáns és provokatív hírek minden nap
Horror: Agyonverték, hordóba rakták, majd a folyóba dobták a holttestet!
Baukó Éva: Talmácsi egy nulla az ágyban!
Román kislány végzett az apjával Galgahévízen!
Ez kellemetlen: Demcsák Zsuzsa férje sem vezethet!
Teljesen kiborult VV Fanni édesanyja: “Percekig sírtam, nem akartam elhinni, amit hallok...”
Súlyos döntést hozott Koós János özvegye: Új életet kezd!
Saját lányát erőszakolta meg a debreceni férfi!
Felháborító: Hat év börtön a gyerekeket molesztáló hitoktatónak!
NAV-döntés: Elárverezik Gáspár Győző családjának ékszereit!
Bokrok mögé csalta a kisfiút egy püspökladányi férfi, hogy megerőszakolhassa!
Szakítottak: Hajdú Péter exe mielőbb el akarja felejteni azt, hogy együtt voltak!
Döbbenet: 17 éves nevelt lányát akarta értékesíteni János!
Játék közben egy 33 méter mély kútba esett a 2 éves gyermek, holtan hozták fel!
Üvöltve k.rvázták le Vajna Tímeát a piros lámpánál!
Rosszul lett a színpadon Korda György!
Úgy erőszakolta meg a nőt, hogy az a barátja mellett aludt!
Botrány: Lefesthették a baleset nyomát a Viking Sigyn hajótestén!
Újra ittas vezetésen kapták Demcsák Zsuzsát, elvitték a rendőrök!
Bochkor Gábor ismét keményen beszólt a nőknek!
Folytatódik a botrány: hiába lakoltatták ki Pécsi Ildikó unokáját!
Megerőszakolt és agyonvert egy nőt a népligeti gyilkos!
Teljesen kiakasztotta eszmefuttatásával kollégáit Bochkor Gábor!
Dunai hajóbaleset: Megtalálták a Hableány egyik magyar áldozatát!
Nincs rá bizonyíték, hogy eutanázia által halt meg a megerőszakolt fiatal lány!
Újra iszik Curtis!
3 éves kislánynak érzi magát ez a felnőtt férfi!
Megmutatta indiai férjét Demcsák Zsuzsa! + Fotó!
Az eutanáziát választotta a 17 éves lány, akit gyerekkorában megerőszakoltak!
190 milliós járgánnyal érkezett az esküvőjére Szilvia! + Videó!
Botrány: Felnőttfilmet forgattak több templomban!
Pénzügyi válságba került: el kellett adnia cégeit!
(18+) Videó: Születése után elásták az újszülöttet!
Saját kisfiát erőszakolta meg és kényszerítette prostitúcióra!
Hatalmas a felháborodás: Tárkeresőn tűnt fel Zámbó Jimmy!

pinkpencil.hu

pikáns és provokatív hírek minden nap
Négy éves kislányt kényszerítettek szexre!
Nyúlketrecbe zárta, majd lefotózta gyerekeit Nánási Pál!
Keményen megbüntették az osztálytársai, mert mobilt vitt be a suliba! + Videó!
Bodrogi Gyula: nem kell a nyugdíj!
Szekszárdi gyerekgyilkosság: Nemcsak ki­vé­gez­ték, meg is erőszakolták a kis Le­o­net­tát!
Döbbenetes dolgot állít Jennifer Aniston: Brad már azelőtt szemet vetett Angelina-ra, hogy elváltak volna?
Meglepő, amit Németh Lajos mondott: Szégyenében kezdett futni!
Előkerült egy levél, amit még Károly írt Diana-nak a házasságuk előtt!
Teljesen egyedül halt éhen a 3 éves gyermek, mert az anyja lelépett egy hétre bulizni!
Zavarta a fűnyírás, beverte a szomszédja orrát!
Tömegverekedésbe keveredett Pumped Gabó Vecsésen!
Titokban férjhez ment Demcsák Zsuzsa! + Fotó!
Kevés ek­kora ma­lőr­ről hal­lani, mint amilyennel a félrelépő férj lebukott!
Borsodnádasdi gyilkosság: Teljesen összeomlott a megölt Csenge édesanyja!
Vajna Tímea sógora: Csak a Fidesz!
Lopás Delhusa Gjon legnagyobb slágere? + Videó!
Egy 11 éves fiút erőszakoltak meg a tarhosi gyermekotthonban! + Videó!
Ízléstelen látványosságot csináltak Diana halálából!
Megtalálták az újpesti autókereskedő holttestét! + Videó!
Mentő vitte el Lagzi Lajcsit a bíróságról!
Bíró Ica családja is padlóra került!
Tragédia: A halálba ugrott egy fiatal lány, egy parkoló autóra zuhant!
A nő éppen a kisdolgát akarta elvégezni,a mikor odalépett hozzá a férfi!
Hatalmasat esett forgatás közben Majka, videó is készült róla!
Jennifer Aniston 50 évesen mégis anya lesz?
Durva diákcsíny: Ondós-húgyos palacsintával kínálták tanáraikat diákok! + Videó!
Miután 27 milliárd forinttal gazdagodott az exe, Cicciolina posztolt róla egyet!
Húsklopfolóval fejbe verte, majd 3-szor megerőszakolta a kislányt, mert nem akart járni vele!
A rendőrök előtt lőtte fejbe magát egy férfi!
Félmeztelen lány holttestét találták meg az erdőben!
Felfüggesztett börtönt kaphat Berki Krisztián!
Schobert Norbiék fia támadások kereszttüzébe került!
Páros lábbal rúgta hátba egy idióta Arnold Schwarzeneggert! + Videó!
Madonna letépte egy lány felsőjét a színpadon! + Videó!

pinkpencil.hu

pikáns és provokatív hírek minden nap
Nem hiszed el, ki lesz az új Batman!
Megszavazták Instagramon, hogy ölje meg magát, meg is tette a tini!
Pécsi Ildikó kifakadt: Pártos Csilla ezzel mérgezte családjuk életét!
25 évet kapott a 72 éves asszonyt megerőszakoló és agyonverő nógrádi rém!
Britney Spears talán soha többé nem tér vissza a színpadra!
Lefeküdt a barátja apjával és ez volt az élete legjobb szexuális élménye!
Nem jutott be a döntőbe Pápai Joci az Eurovízión!
Milliókkal verte át egy csaló Kapócs Zsókát!
A szeretői vertek össze egy ózdi férfit, amikor véletlenül összefutottak egymással a lakásán!
Megszületett az egykori villalakó babája! (fotó)
Megerőszakolhatod a barátnőmet - Ilyen címmel jelent meg egy hirdetés a neten!
Tömegpánik tört ki Majka buliján!
Döbbenetes betegség miatt nem szexelhetett még sosem a fiatal lány!
Kitört a pánik a neten ettől a képtől!
Szörnyű gyilkosság: Megerőszakolta, lefejezte és megnyúzta a 4 éves kislányt!
Ő Gesztesi Károly új szerelme!
Vajna Timi vallomása: Január óta most mosolyogtam először...
Szexrabszolgaként tartottak egy 13 éves kislányt, apja is a vádlottak között van!
Íme két ember, akik mindent megtettek azért, hogy a pici gyermekük hosszú szenvedés után meghaljon!
Aggódnak Demjén Ferencért! Megszólalt egy jóbarát!
Megszólalt Pártos Csilla a fia kilakoltatásával kapcsolatban!
Sokkoló látvány tárult az anya elé, amikor meg akarta fürdetni a kisgyermekét! + Fotó!
Hangokat hallott, belefúrt a professzor agyába a skizofrén diák!
Néha arra gondolok, jobb lenne végleg elaludni! - Teljesen magába zuhant Bíró Ica!
Megmutatta új szerelmét Molnár Anikó!
Saját szüleit akarta megöletni egy 19 éves gyúrói fiú!
Itt húzza meg magát Bíró Ica! + Videó!
Hármasban szexelt a sógornőjével és annak barátnőjével, azóta is erről álmodik!
Burkába öltözve kapták lencsevégre Madonnát! + Fotó!
Kitört a neten a pánik ettől a képtől!
Brutális részleteket mesélt a történtekről az elrabolt és megerőszakolt tini!
Félmeztelenül pózol az 50 éves Jennifer Aniston a legújabb fotóján! + Fotó!
Pécsi Ildikó most lakoltatta ki az unokáját!
Mindent rögzített a kamera: Durva dolgot tett a kislánnyal az óvónő! + Videó!

pinkpencil.hu

pikáns és provokatív hírek minden nap
   FŐOLDAL    FELIRATKOZÁS    facebook    google+    twitter   
p i n k p e n c i l