HOME  ||  FACEBOOK  ||  IDŐJÁRÁS  ||  ÚTINFORMÁCIÓ
PinkPencil
HU
HOME FACEBOOK IDŐJÁRÁS ÚTINFORMÁCIÓ
Koós János özvegye összeomlott: aggódnak Dékány Saroltáért!
Ezt olvassák mások:
Szerda dél­után ha­tal­mas tömeg előtt végső bú­csút vet­tek sze­ret­tei, tisz­te­lői, pá­lya­tár­sai és ba­rá­tai a 81 éves ko­rá­ban el­hunyt Koós Já­nos­tól. Fe­le­sége, Dé­kány Sa­rolta össze­om­lott a szer­tar­tás alatt, így sokan ag­gód­nak, mi lesz vele ezek után egye­dül.

Már a búcsúztató kezdete előtt egy órával több mint 300 ember gyűlt össze a Farkasréti temetőnél, hogy leróják kegyeletüket a legendás énekes, Koós János előtt.A pályatársak és a rajongók egy szál fehér virággal érkeztek a helyszínre, hogy a Táncdalfesztiválok egyik utolsó ikonja előtt tiszteletüket tehessék. Zalatnay Sarolta, Poór Péter és Fásy Ádám elsőként érkeztek meg. Mellettük Meződi József, az Apostol együttes énekese, Csongrádi Kata, Aradszky László özvegye, Éva asszony és Szilágyi János is részvétet nyilvánított a gyászoló családnak. Verebes István gondolatait Szerednyey Béla olvasta fel a gyászoló tömegnek.

„A sok szomorú arc, ha valakinél lehetetlen, hogy összegyűljön, az egyértelműen Jani volt. Talán szülei, vagy Saci lát
pinkpencil
hatta őt egyszer-egyszer lehangoltnak, még gyermekei, Réka és Gergő sem. Ha valakinek igazán sajátja volt a töretlen életkedv, az őszinte vidámság, a létezés megszállott szeretete, az ő volt. Mindenki Koós Janija. Így hát ennek ismeretében okafogyott, hogy a gyász teljes erejével erőt vegyen rajtunk, mert az neki nem nagyon tetszene. Koós Jani boldogságra termett” – búcsúzott barátjától Szerednyey Béla.

A beszédet megtörten hallgatta Koós családja. Özvegye, Dékány Sarolta, bár próbálta tartani magát, a megható sorok után összeomlott.Lánya, Réka, és fia, Gergő végig mellette volt, hogy tartsák benne a lelket. Jól látszott azonban, az özvegy teljesen megtört, hiszen végső búcsút kellett vennie férjétől, akivel 48 évig éltek boldog házasságban. A barátok sem mozdultak Sarolta mellől, hiszen a történtek után nagyon féltik Sacit. Sok interjúban elhangzott, hogy az ő szerelmük örök, és egymás nélkül képtelenek létezni.

Fotó: Markovics Gábor

Forrás: Ripost
Ezt olvassák mások:
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
PinkPencil
COPYRIGHT © 2020. minden jog fenntartva - impresszum