FŐOLDAL    FELIRATKOZÁS    facebook    google+    twitter   
Tömegesen lépnek le a magyar fiatalok az USA-ba! - nem csak a pénz több!
Botrány: Felnőttfilmet forgattak több templomban!
Tömegesen lépnek le a magyar fiatalok az USA-ba! - nem csak a pénz több!
Feltehetően rengetegen ábrándoznak róla, hogy egyszer kiutaznak az Egyesült Államokba, és eltöltenek ott pár hónapot. Az is biztos, hogy sokan nem is sejtik, ez mennyire egyszerű. Magyarországon több munkaközvetítő is tevékenykedik, akik évente ezrével viszik ki a dolgozókat az USA-ba - igaz, jellemzően a fiatalabb korosztályból. Felkerestünk egy ilyen munkaközvetítőt, hogy megtudjuk, hogy is működik a program, és megszólaltattunk korábbi résztvevőket is. Kiderült, hogy bár anyagilag nem biztos, hogy megéri, az élmény és a külföldi munkatapasztalat miatt mégis kihagyhatatlannak tűnik.

Nagyon nagy probléma ma Magyarországon az elvándorlás - sokan vállalnak Nyugaton munkát a magasabb bérek miatt. Az, aki visszajön a kint töltött munka után, nagy előnyre tehet szert a munkaerőpiacon, hiszen a munkaadók díjazzák a külföldi munkatapasztalatot. A fiatalok számára nagy lehetőséget nyújtanak az amerikai nyári táborok, amelyek egész Európa szerte, így Magyarországon is toboroznak munkaerőt.

Sokak számára nagy álom, hogy az Egyesült Államokban töltsenek pár hónapot - mások már túl vannak rajta, vagy épp most jelentkeznek. A program ugyanis egyre népszerűbb. Leginkább annak köszönheti népszerűségét, hogy valójában egyszerű megpályázni, egyszerű megnyerni a pályázatot, és a kint töltött 9 hét után még rendelkezésre áll további 30 nap az utazásra. Mindezek mellé még pénz is jár a jelentkezőnek - bár tény, a fizetés egyáltalán nem versenyképes még magyar viszonylatban sem, de a pályázó huszon egy-két éves diákok (mert jellemzően, de nem kizárólag diákmunkáról van szó - erről később) nem is ezért vállalják.

Megkérdeztük a piacvezető közvetítőt, a nemzetközi hálózattal rendelkező Camp Leaderst, hogy mennyire népszerűek ezek a programok a diákok körében. Válaszukban azt írták, hogy a népszerűsége folyamatosan nő, tavaly például 1300 diákot sikerült elhelyezniük. Nem csak az Egyesült Államokba lehet jelentkezni náluk. Jelenleg ezek a programok állnak rendelkezésre a közvetítő válasza szerint:

Camp Leaders - 3 hónapos nyári diákmunka amerikai gyerektáborokban
Camp Canada - 3 hónapos nyári diákmunka kanadai gyerektáborokban
Resort Leaders - 3 hónapos nyári diákmunka amerikai szállodákban
Resort Leaders Internship - 6-12 hónapos szakmai gyakorlat amerikai szállodákban
Resort Leaders Caribbean (legújabb programunk) - 6 hónapos szakmai gyakorlat a Karib-térség szállodáiban
National Park Program - 3 hónapos nyári diákmunka amerikai nemzeti-parkokban
Hasonlóan színes a paletta a CCUSA nevű közvetítőnél is. Náluk az alábbi tengerentúli programok közül választhat a jelentkező (a teljesség igénye nélkül) :

Camp Counselor USA - 3 hónapos gyerektábor program az Egyesült Államokban
Work Experience USA - nyári szakmai gyakorlat egyetemistáknak
Camp Counselor Canada - 3 hónapos gyerektábor program Kanadában
Practical Training USA - amerikai gyakornoki program, 18 hónapos időtartamra
Hogyan kell jelentkezni?
Mivel maga a pályázat nem bonyolult - egy egyszerű jelentkezésről van szó -, és a pozíció betöltése sem túl nehéz, vélhetően a programról lemaradók csak azért maradnak ki, mert nem is tudnak a létezéséről. Pedig a program egyre népszerűbb. A célcsoport leginkább a fiatalok, hiszen amerikai gyerektáborról van szó, így aztán harminc év felett már nem is nagyon érdemes megpályázni - de már a huszonéves évei végén járó fiatalok jelentkezése is elutasításra kerülhet.

De hogy válaszoljunk is a kérdésre: a jelentkezés munkaközvetítőkön keresztül történik. Hogy miért, az nagyon egyszerű. A hálózati előnyök miatt egy-egy munkaközvetítő több száz táborral is kapcsolatban áll, ráadásul sok éves tapasztalattal rendelkeznek az ügyintézés területén, munkatársaik jellemzően a program korábbi résztvevői, így aztán első kézből ismerik nemcsak az ügyintézés menetét, de a kinti munka jellegét is. Magyarországon több nemzetközi hálózattal rendelkező közvetítő is működik, ezek többek között: CCUSA, Camp Leaders, Camp America, stb. Aki jelentkezni szeretne, annak velük kell felvenni a kapcsolatot.

Aki meg akarja kerülni ezeket a cégeket, azoknak bizony nincs könnyű dolguk: a közvetítők veszik fel ugyanis a kapcsolatot a táborral, ők intézik a vízuminterjút - és alaposan fel is készítenek rá -, egyes munkaközvetítők repülőjegyet is vásárolnak a jelentkezőknek, számtalan tájékoztatót tartanak, és még a tábori időszak alatt is folyamatosan segítik a munkavállalókat. Ha valaki mindezt magának szeretné elintézni, az bizony nem lenne egyszerű folyamat - és egyáltalán nem garantált a siker. Megkérdeztük a Camp Leaderst, hogy mik azok a lépések, amelyekben segítik a munkavállalókat. Ezt írták válaszukban:

Talán a legnagyobb előnye annak, ha valaki velünk utazik, az a biztonság, amit nyújtani tudunk (ez fontos mind a jelentkezőknek, mind a szüleiknek). Egy nemzetközi háttérrel rendelkező cég vagyunk, évente a világon több mint 10000 fiatal választja programjainkat és 12 éve piacvezetők vagyunk Magyarországon, így komoly tapasztalattal rendelkezünk. Onnantól kezdve, hogy valaki meghozza a döntést, hogy Amerikában szeretné tölteni nyarat, igazából csak a mi utasításainkat kell követnie és velünk együttműködve halad végig a folyamaton.
Ismét kiemelnénk, hogy jellemzően egyetemistákról van szó, így aztán az ügyintézés átvállalása egyrészt tehermentesíti a diákokat, másrészt tényleg nagy segítséget jelenthet, ha egy nem várt kinti fejlemény esetén van egy amerikai irodával is rendelkező hálózat, akinek a segítségére támaszkodhatunk. Ezen felül persze további feladatokat is ellátnak a közvetítők, a Camp Leaders például hozzátette:

Segítünk elkészíteni az önéletrajzát, keresünk neki munkaadót, segítünk a vízum ügyintézésben, megvesszük az oda-vissza repjegyét (hivatalos IATA irodaként az összes repjegyet helyben, a budapesti irodánkban állítjuk ki a jelentkező preferenciái alapján), biztosítást kötünk, ami szüksége estén közel 75 millió forintig tériít a szükséges egészségügyli ellátást, valamint elékszítjük a táborba/szállodába jutási tervet, amire megérkezéskor lesz szüksége. A kezdeti 50 perces tájékoztatón és kb 15 perces személyes beszélgetésen kívül minden jelentkező részt vesz egy 3 órás kiutazás előtti tájékoztatón, ahol felkészítjük őket arra, hogy mi vár rájuk az utazás és nyár során.
És mégis ez mennyire bonyolult folyamat?
Ezek azonban csak a száraz tények, ezért mi megkérdeztünk pár korábbi jelentkezőt, hogy mit tapasztalt a közvetítőkkel kapcsolatban, és különösen mi a tapasztalatai a jelentkezéről. Az egyikük, Adorján (nevét kérésére megváltoztattuk) azt mondta, hogy onnantól kezdve, hogy jelentkezett, gyakorlatilag semmi dolga nem volt:

A közvetítő szinte mindent elintézett nekem. Nekem annyi volt a dolgom, hogy elmentem a megadott időpontokra leszervezett tájékoztatókra, megszereztem a dokumentumokat és nem égettem le magam a vízuminterjún. Voltak ugyan határidők, de a közvetítő előtte kétszer felhívott. Néha úgy éreztem, hogy kicsit szájbarágnak mindent, de érthető, hiszen főleg egyetemistákkal dolgoznak. Persze minden esetben nagyon készségesek voltak, az első perctől a hazaérkezésemig folyamatosan segítettek.
András hasonlóan elégedett volt a közvetítővel. Bálint, aki két éve nyáron utazott ki, ezt válaszolta a kérdésre:

Egyetemistaként hatalmas lehetőség, nem is bántam meg, hogy éltem vele. De összességében szerintem túl drága - a közvetítő túl nagy részét vitte el a fizetésemnek, így anyagilag nem érte meg. De nem is az volt a célom, hogy rommá keressem magam.
Aki tehát jelentkezni akar, egyszerűen csak fel kell keresnie ezen közvetítők egyikét, és beadni a jelentkezését. A felvétel jellemzően télen, december-januárban kezdődik, így aki idén nyáron akar kimenni, az vélhetően már lemaradt.

A jelentkezés után sor kerül majd a vízuminterjúra, amelyen a nekünk nyilatkozó korábbi résztvevők szerint csak akkor lehet megbukni, ha az ember egyáltalán nem szólal meg, vagy nagyon nagy blődséget mondd. Hogy miképp zajlik, azt konzula válogatja, Adorjánnak például fél perces volt, Bálinttól azért több dolgot kérdeztek. Az ilyen interjún jellemzően megkérdezik, hogy a jelentkező járt-e már az USA-ban, mit tervez megnézni, stb. Adorján saját bevallása szerint a közvetítőcég munkatársai alaposan felkészítették rá.

Egy állásbörzére is készülhet a jelentkező, ahol a leendő munkaadójával találkozik majd, azaz a táborok igazgatóival. Ez kvázi egy állásinterjú, amelynek a végén valamelyik tábor az illető foglalkoztatójává válik. Ekkor dől el, hogy a jelentkező hol tölti a nyarat. Ez Budapesten zajlik, azaz az amerikai táborigazgatók saját költségen ide repülnek, hogy személyesen nézzék meg a leendő munkavállalókat.

És akkor erre csak egyetemisták jelentkezhetnek?
Nem. Az amerikai nyári táborok jellemzően fiatalokat keresnek, de nem feltétel az egyetemi státusz. A vízum szempontjából azonban könnyebb az ügyintézés, ha a jelentkező diák. Ha már nem egyetemista, vagy nem is volt az, akkor munkaadói igazolásra lehet szükség, amelyben a munkaadó vállalja, hogy a munkavállalót visszatérve foglalkoztatja tovább. Tehát a "felmondok és elhúzok Amerikába a nyárra és majd lesz valami" típusú hozzáállás nem működik.


A táborok ugyanakkor fiatal munkavállalókat keresnek. Ez érthető, hiszen gyerektáborokról van szó. Az ugyanakkor az összes, Pénzcentrumnak nyilatkozó korábbi kiutazó válaszából kiderül, hogy az átlag dolgozói életkor 20-21 év. Bálint 25 éves volt kiutazásakor, Adorján 26. Mindketten az összes munkatársuk közül a legidősebbek voltak. Adorjánnak például azt mondta a közvetítő, hogy 26 évesen idősnek számít, emiatt nem garantált az elhelyezése. Végül ebből nem volt gond, saját bevallása szerint a tábor szerződést ajánlott neki a következő nyárra is.

Az angol nyelvtudás u
Rosszul lett a színpadon Korda György!
Úgy erőszakolta meg a nőt, hogy az a barátja mellett aludt!
Botrány: Lefesthették a baleset nyomát a Viking Sigyn hajótestén!
9 millió dollárt ígért egy férfi egy tinilánynak, ha megöl és megerőszakol valakit! + Videó!
Nyilvános helyen veszett össze LL Junior gyermekei anyjával!
Döbbenet: Rejtett kamerát talált egy nő egy népszerű kávézólánc mosdójában!
Elhagyta Magyarországot Bochkor Gábor!
Kasztrálta, majd megölte a tömeg a tinilányt megerőszakoló férfit!
Elképesztő dolgokat állítanak Zámbó Jimmyről!
Autós üldözés közben rendőrök lőttek meg egy 7 éves kislányt!
Ennyi volt! Drámai döntést hozott Lagzi Lajcsi!
Szívszorító családi tragédia Tiszafüreden: nagybeteg feleségével végzett a férj!
Horváth Ádám betegsége rejtély maradt!
Hajdú Péter elárulta, miért szakítottak a 18 évvel fiatalabb Annával!
Gyilkosság Biatorbágyon: drogmámorban ölte meg húgát a 20 éves fiú!
Gáspár Evelin: Nem vagyok hétköznapi ember! + Videó!
Két kamasz fiú brutálisan megkínzott és meggyilkolt egy 14 éves lányt Írországban!
Ambrus Attila: A magyar emberek többsége gyáva...
Horror Mezőlaknál: Újabb emberi testrészek kerültek elő! + Videó!
Tragédia: megtalálták a szabadulóművész összeláncolt holttestét a folyóban!
Tragédia Galgahévízen: Szeretteit védve ölte meg apját a 13 éves Bernadett!
Kiderült: Hosszú Katinka elvált férfit szeret!
Újabb járművétől akar Vajna Timi megszabadulni a Használtautón!
Horror: Agyonverték, hordóba rakták, majd a folyóba dobták a holttestet!
Baukó Éva: Talmácsi egy nulla az ágyban!
Román kislány végzett az apjával Galgahévízen!
Ez kellemetlen: Demcsák Zsuzsa férje sem vezethet!
Teljesen kiborult VV Fanni édesanyja: “Percekig sírtam, nem akartam elhinni, amit hallok...”
Súlyos döntést hozott Koós János özvegye: Új életet kezd!
Tolvai Renit a Hableány-baleset miatt szólta meg egy koreai sofőr!
Saját lányát erőszakolta meg a debreceni férfi!
Felháborító: Hat év börtön a gyerekeket molesztáló hitoktatónak!
NAV-döntés: Elárverezik Gáspár Győző családjának ékszereit!
Bokrok mögé csalta a kisfiút egy püspökladányi férfi, hogy megerőszakolhassa!
Szakítottak: Hajdú Péter exe mielőbb el akarja felejteni azt, hogy együtt voltak!
Döbbenet: 17 éves nevelt lányát akarta értékesíteni János!
Játék közben egy 33 méter mély kútba esett a 2 éves gyermek, holtan hozták fel!

pinkpencil.hu

pikáns és provokatív hírek minden nap
Bochkor Gábor ismét keményen beszólt a nőknek!
Folytatódik a botrány: hiába lakoltatták ki Pécsi Ildikó unokáját!
Megerőszakolt és agyonvert egy nőt a népligeti gyilkos!
Teljesen kiakasztotta eszmefuttatásával kollégáit Bochkor Gábor!
Dunai hajóbaleset: Megtalálták a Hableány egyik magyar áldozatát!
Nincs rá bizonyíték, hogy eutanázia által halt meg a megerőszakolt fiatal lány!
Újra iszik Curtis!
3 éves kislánynak érzi magát ez a felnőtt férfi!
Megmutatta indiai férjét Demcsák Zsuzsa! + Fotó!
Az eutanáziát választotta a 17 éves lány, akit gyerekkorában megerőszakoltak!
190 milliós járgánnyal érkezett az esküvőjére Szilvia! + Videó!
Botrány: Felnőttfilmet forgattak több templomban!
Pénzügyi válságba került: el kellett adnia cégeit!
(18+) Videó: Születése után elásták az újszülöttet!
Saját kisfiát erőszakolta meg és kényszerítette prostitúcióra!
Hatalmas a felháborodás: Tárkeresőn tűnt fel Zámbó Jimmy!
Születendő gyermekéről beszélt Curtis!
Borzalom: Megölte a nevelt lányát egy férfi, mert a saját fia megerőszakolta! (18+)
Kilenc napig volt erekciója a férfinak egy baleset miatt!
Szellő István kolléganője kitálalt eltitkolt kapcsolatukról!
Nem esett messze az alma a fájától: Szellemidézésre adta a fejét Pataky Attila fia!
Négy éves kislányt kényszerítettek szexre!
Nyúlketrecbe zárta, majd lefotózta gyerekeit Nánási Pál!
Keményen megbüntették az osztálytársai, mert mobilt vitt be a suliba! + Videó!
Bodrogi Gyula: nem kell a nyugdíj!
Szekszárdi gyerekgyilkosság: Nemcsak ki­vé­gez­ték, meg is erőszakolták a kis Le­o­net­tát!
Döbbenetes dolgot állít Jennifer Aniston: Brad már azelőtt szemet vetett Angelina-ra, hogy elváltak volna?
Meglepő, amit Németh Lajos mondott: Szégyenében kezdett futni!
Előkerült egy levél, amit még Károly írt Diana-nak a házasságuk előtt!
Teljesen egyedül halt éhen a 3 éves gyermek, mert az anyja lelépett egy hétre bulizni!
Zavarta a fűnyírás, beverte a szomszédja orrát!
Tömegverekedésbe keveredett Pumped Gabó Vecsésen!
Titokban férjhez ment Demcsák Zsuzsa! + Fotó!
Kevés ek­kora ma­lőr­ről hal­lani, mint amilyennel a félrelépő férj lebukott!

pinkpencil.hu

pikáns és provokatív hírek minden nap
Megtalálták az újpesti autókereskedő holttestét! + Videó!
Mentő vitte el Lagzi Lajcsit a bíróságról!
Bíró Ica családja is padlóra került!
Tragédia: A halálba ugrott egy fiatal lány, egy parkoló autóra zuhant!
A nő éppen a kisdolgát akarta elvégezni,a mikor odalépett hozzá a férfi!
Hatalmasat esett forgatás közben Majka, videó is készült róla!
Jennifer Aniston 50 évesen mégis anya lesz?
Durva diákcsíny: Ondós-húgyos palacsintával kínálták tanáraikat diákok! + Videó!
Miután 27 milliárd forinttal gazdagodott az exe, Cicciolina posztolt róla egyet!
Húsklopfolóval fejbe verte, majd 3-szor megerőszakolta a kislányt, mert nem akart járni vele!
A rendőrök előtt lőtte fejbe magát egy férfi!
Félmeztelen lány holttestét találták meg az erdőben!
Felfüggesztett börtönt kaphat Berki Krisztián!
Schobert Norbiék fia támadások kereszttüzébe került!
Páros lábbal rúgta hátba egy idióta Arnold Schwarzeneggert! + Videó!
Madonna letépte egy lány felsőjét a színpadon! + Videó!
Így ment tökre a magyar lottómilliomos élete a telitalálat után!
Durva: 12 év börtönt is kaphat Lagzi Lajcsi!
Ezen a pálinkás videón pörögnek most a magyarok!
Megszólalt Árpa Attila 19 évvel fiatalabb barátnője!
Kiverte a biztosítékot a törvénytervezet, miszerint akkor sem hajtható végre abortusz, ha erőszak történt!
Nem hiszed el, ki lesz az új Batman!
Megszavazták Instagramon, hogy ölje meg magát, meg is tette a tini!
Pécsi Ildikó kifakadt: Pártos Csilla ezzel mérgezte családjuk életét!
25 évet kapott a 72 éves asszonyt megerőszakoló és agyonverő nógrádi rém!
Britney Spears talán soha többé nem tér vissza a színpadra!
Lefeküdt a barátja apjával és ez volt az élete legjobb szexuális élménye!
Nem jutott be a döntőbe Pápai Joci az Eurovízión!
Milliókkal verte át egy csaló Kapócs Zsókát!
A szeretői vertek össze egy ózdi férfit, amikor véletlenül összefutottak egymással a lakásán!
Megszületett az egykori villalakó babája! (fotó)
Megerőszakolhatod a barátnőmet - Ilyen címmel jelent meg egy hirdetés a neten!
Tömegpánik tört ki Majka buliján!
Döbbenetes betegség miatt nem szexelhetett még sosem a fiatal lány!

pinkpencil.hu

pikáns és provokatív hírek minden nap
Szexrabszolgaként tartottak egy 13 éves kislányt, apja is a vádlottak között van!
Íme két ember, akik mindent megtettek azért, hogy a pici gyermekük hosszú szenvedés után meghaljon!
Aggódnak Demjén Ferencért! Megszólalt egy jóbarát!
Megszólalt Pártos Csilla a fia kilakoltatásával kapcsolatban!
Sokkoló látvány tárult az anya elé, amikor meg akarta fürdetni a kisgyermekét! + Fotó!
Hangokat hallott, belefúrt a professzor agyába a skizofrén diák!
Megmutatta új szerelmét Molnár Anikó!
Saját szüleit akarta megöletni egy 19 éves gyúrói fiú!
Itt húzza meg magát Bíró Ica! + Videó!
Hármasban szexelt a sógornőjével és annak barátnőjével, azóta is erről álmodik!
Burkába öltözve kapták lencsevégre Madonnát! + Fotó!
Kitört a neten a pánik ettől a képtől!
Brutális részleteket mesélt a történtekről az elrabolt és megerőszakolt tini!
Félmeztelenül pózol az 50 éves Jennifer Aniston a legújabb fotóján! + Fotó!
Pécsi Ildikó most lakoltatta ki az unokáját!
Mindent rögzített a kamera: Durva dolgot tett a kislánnyal az óvónő! + Videó!
Megerőszakoltak és megfojtottak egy 41 éves nőt Rózsahegyen!
Schobert Norbi 15 nap alatt alatt fogyott le 9 kilót!
Megszületett Sarka Kata harmadik gyermeke! Ezért titkolta hogy várandós!
Hor­rorfilmbe illő kín­zás­nak ve­tette alá a nő a fiatal párját! + Videó!
2 évtizeden át keresték a kislányt, aztán kiderült, hogy a saját anyja rabolta el!
Elszabadult a pokol: Baukó Éva így állt bosszút a megcsalásért!
Bíró Ica: „Megfeszítenének, megölnének, legyilkolnának és kisemmiznének”
Felfoghatatlan: Megerőszakolta és kutyaketrecben tartotta 17 éves áldozatát egy férfi!
Nincs kedved a hancúrozáshoz? Akkor nyisd ki a hűtőt!
Titokban vette feleségül szerelmét L.L. Junior! Ez volt az oka! + Videó!
Ezekben a percekben lakoltatják ki Bíró Icát! + Videó!
Megúszta a börtönt a 14 éves kislányt megerőszakoló buszsofőr!
Kitálalt hálószobatitkairól Vasvári Vivien!
Itt az első esküvői fotó Kokóról és újdonsült feleségéről!
Brad Pitt 60 milliós ajándékkal lepte meg Jennifer Anistont! + Fotó!
Jolly száz­mil­li­ókra pe­relné Enrique Iglesias-t!
Új műsorvezető érkezik a Mokkába! Ennyit kaszálhat!
Pink elvesztette az első gyermekét!

pinkpencil.hu

pikáns és provokatív hírek minden nap
Kiközösítették Gáspár Beát az RTL műsorában, senki sem kedvelte!
Luxusétterem ügyvezetője lett Vajna Tímea!
Visszaéltek Nagy Adri fotóival, majd még őt fenyegette meg a képtolvaj!
Demjén Ferencnek újra kell tanulnia járni!
Két fiú erőszakolt meg egy lányt az aszódi javítóintézetben!
Kellemetlen helyzetbe került Majka élő adásban! + Videó!
Rémálom lett Hajdú Péter ciprusi nyaralásából: Kórházba került!
Gyász: Elhunyt a Dallas sztárja!
Erőszakkal sterilizált betegeket és fogyatékosokat Japánban!
Így még sosem láttuk, videóban fakadt ki Britney Spears!
Öreganyám anyja mozog ilyen lassan! - Koko ke­mé­nyen be­szólt Hosszú Ka­tin­ká­nak!
Megrázó vallomást tett Lagzi Lajcsi: a per rányomta a bélyegét házasságára!
Halle Berry friss fotóján semmit sem visel! Szuperszexi fotó!
Áll a bál Nicolas Cage 4 napig tartó házassága miatt!
"Úgyse lesz belőled senki!" - Dér Henit ki akarta tagadni az apja! + Videó!
Ennyire igénytelen lenne a híres énekes? Gusztustalan, mi derült ki Shawn Mendesről!
Megpillantott egy nőt a strandon, magához nyúlt, de aztán kiderült, hogy a nő MMA-harcos!
Kozsó lelkét összetörte a Notre-Dame tragédiája!
Puzsér jól kiosztotta Majkát!
Így is ritkán látni Hosszú Katinkát! + Fotó!
Megerőszakolták, feljelentést tett a rendőrségen, majd a rendőr is megerőszakolta!
Nézd meg nálunk először Curtis visszatérő videóklipjét! + Videó!
Az utcán esett egymásnak Jennifer Lopez és a vőlegénye! + Fotók!
Csisztu Zsuzsa kiosztott egy 18 éves Youtube-sztár lányt, majd fel is jelentette!
A fiú lefeküdt a saját húgával és jelenleg is párként élnek!
Pápai Joci gyermekei szégyellik őt hírneve miatt!
Rákos betegséggel küzdött Mádai Vivien!
Azurák Csaba távozik a TV2-től!
Nincs tovább! Búcsú Britney Spears-től!
Lyme-kórral küzd a Barátok közt színésze!
Rúzsa Magdi Pesten látott először hajléktalant! (videó)
Elfordult barátaitól Hujber Feri!
Nyugodjon békében! Bács Ferenc családja megerősítette a szomorú hírt!
Kínos: Aktus közben nyitott rá Németh Kristófra a fia!

pinkpencil.hu

pikáns és provokatív hírek minden nap
Nagyon rossz hírt közölt rajongóival Vajna Timi!
Elütötték Szabó Győzőt, miközben Budapest belvárosában motorozott!
Lagzi Lajcsi 140 kilóra hízott!
Schobert Norbi: Inkább szeretkezzünk, mint fussunk! + Videó!
Micsoda? Angelina Jolie és Brad Pitt újra összejöttek?
Döbbenet: Újra börtönbe került Ambrus Attila!
Egymilliós bírságot fizet Kökény Attila vesztegetés miatt!
Durva Photoshop-bakin kapták Khloe Kardashiant! (fotó)
Vajna Tímea álhíreket terjesztő újságnak nevezte a Best magazint, miután állítása szerint nem nyilatkozott a lapnak!
Azt állítják, hogy Cooky és párja át­ver­te az or­szá­got!
Vajna Tímea havi 4 milliós fizetést kap elhunyt férje egyik cégében!
Rács mögött látnák a hatóságok Berki Krisztiánt: áfacsalás a vád!
Hernádi Judit: A mienk egy kisebbrendűségi érzéssel küzdő ország!
Orbánon röhög Európa a levél miatt amit neki címeztek!
Sokkot kapott az édesanya: testrészek voltak a lánya bőröndjében!
Az MSZP EP-képviselőjelöltet csinálna Nagy Blankából!
Tesco botrány: sorba jelentik fel az áruházláncot a kukkoló férfi miatt!
Borultak a korábbi tervek: Puzsér Róbert kiszáll az előválasztásból!
Holttestet találtak a korábban kiégett autóban! - sokkoló!
Parkoláson vesztek össze, az autó szélvédője bánta!
Lángokban egy kamion az M5-ösön: már az erdő is ég!
Bajban az autóipar? - az eddigi legnagyobb kirúgások zajlanak!
Mindkét irányban járhatatlan az M0-s! - teljes a káosz!
Hamarabb megsavanyodik a tej ha a hűtő ajtajába teszed!
Nem fogod elhinni mit találtak egy fiatal lány petefészkében!
Lesittelték ezt a férfit a rendőrök mert beszólogatott nekik!
Évekig erőszakoskodott kislányával ez a magyar férfi!
Az eddigi legnagyobb Orbán hazugságot leplezték le: durva dolgok jönnek!
Weber: üzenem Orbánnak, nem Ő határozza meg a jövőt!
A magyarok többsége nem tudna kifizetni egy hirtelen jött egészségügyi ellátást!
Zsolnay botrány: porcelánlopás a vád a volt cégvezető ellen!
Zugló: rendőrök vitték be a kórházba az eszméletlen csecsemőt!
Íme a legegészségesebb reggeli: mindig ezzel indítsd a napod!
Az eddigi legdrágább válás: 35 milliárd dollárt kaszált a feleség!

pinkpencil.hu

pikáns és provokatív hírek minden nap
   FŐOLDAL    FELIRATKOZÁS    facebook    google+    twitter   
p i n k p e n c i l