FŐOLDAL    FELIRATKOZÁS    facebook    google+    twitter   
Tömegesen lépnek le a magyar fiatalok az USA-ba! - nem csak a pénz több!
Az eddigi legnagyobb Orbán hazugságot leplezték le: durva dolgok jönnek!
Tömegesen lépnek le a magyar fiatalok az USA-ba! - nem csak a pénz több!
Feltehetően rengetegen ábrándoznak róla, hogy egyszer kiutaznak az Egyesült Államokba, és eltöltenek ott pár hónapot. Az is biztos, hogy sokan nem is sejtik, ez mennyire egyszerű. Magyarországon több munkaközvetítő is tevékenykedik, akik évente ezrével viszik ki a dolgozókat az USA-ba - igaz, jellemzően a fiatalabb korosztályból. Felkerestünk egy ilyen munkaközvetítőt, hogy megtudjuk, hogy is működik a program, és megszólaltattunk korábbi résztvevőket is. Kiderült, hogy bár anyagilag nem biztos, hogy megéri, az élmény és a külföldi munkatapasztalat miatt mégis kihagyhatatlannak tűnik.

Nagyon nagy probléma ma Magyarországon az elvándorlás - sokan vállalnak Nyugaton munkát a magasabb bérek miatt. Az, aki visszajön a kint töltött munka után, nagy előnyre tehet szert a munkaerőpiacon, hiszen a munkaadók díjazzák a külföldi munkatapasztalatot. A fiatalok számára nagy lehetőséget nyújtanak az amerikai nyári táborok, amelyek egész Európa szerte, így Magyarországon is toboroznak munkaerőt.

Sokak számára nagy álom, hogy az Egyesült Államokban töltsenek pár hónapot - mások már túl vannak rajta, vagy épp most jelentkeznek. A program ugyanis egyre népszerűbb. Leginkább annak köszönheti népszerűségét, hogy valójában egyszerű megpályázni, egyszerű megnyerni a pályázatot, és a kint töltött 9 hét után még rendelkezésre áll további 30 nap az utazásra. Mindezek mellé még pénz is jár a jelentkezőnek - bár tény, a fizetés egyáltalán nem versenyképes még magyar viszonylatban sem, de a pályázó huszon egy-két éves diákok (mert jellemzően, de nem kizárólag diákmunkáról van szó - erről később) nem is ezért vállalják.

Megkérdeztük a piacvezető közvetítőt, a nemzetközi hálózattal rendelkező Camp Leaderst, hogy mennyire népszerűek ezek a programok a diákok körében. Válaszukban azt írták, hogy a népszerűsége folyamatosan nő, tavaly például 1300 diákot sikerült elhelyezniük. Nem csak az Egyesült Államokba lehet jelentkezni náluk. Jelenleg ezek a programok állnak rendelkezésre a közvetítő válasza szerint:

Camp Leaders - 3 hónapos nyári diákmunka amerikai gyerektáborokban
Camp Canada - 3 hónapos nyári diákmunka kanadai gyerektáborokban
Resort Leaders - 3 hónapos nyári diákmunka amerikai szállodákban
Resort Leaders Internship - 6-12 hónapos szakmai gyakorlat amerikai szállodákban
Resort Leaders Caribbean (legújabb programunk) - 6 hónapos szakmai gyakorlat a Karib-térség szállodáiban
National Park Program - 3 hónapos nyári diákmunka amerikai nemzeti-parkokban
Hasonlóan színes a paletta a CCUSA nevű közvetítőnél is. Náluk az alábbi tengerentúli programok közül választhat a jelentkező (a teljesség igénye nélkül) :

Camp Counselor USA - 3 hónapos gyerektábor program az Egyesült Államokban
Work Experience USA - nyári szakmai gyakorlat egyetemistáknak
Camp Counselor Canada - 3 hónapos gyerektábor program Kanadában
Practical Training USA - amerikai gyakornoki program, 18 hónapos időtartamra
Hogyan kell jelentkezni?
Mivel maga a pályázat nem bonyolult - egy egyszerű jelentkezésről van szó -, és a pozíció betöltése sem túl nehéz, vélhetően a programról lemaradók csak azért maradnak ki, mert nem is tudnak a létezéséről. Pedig a program egyre népszerűbb. A célcsoport leginkább a fiatalok, hiszen amerikai gyerektáborról van szó, így aztán harminc év felett már nem is nagyon érdemes megpályázni - de már a huszonéves évei végén járó fiatalok jelentkezése is elutasításra kerülhet.

De hogy válaszoljunk is a kérdésre: a jelentkezés munkaközvetítőkön keresztül történik. Hogy miért, az nagyon egyszerű. A hálózati előnyök miatt egy-egy munkaközvetítő több száz táborral is kapcsolatban áll, ráadásul sok éves tapasztalattal rendelkeznek az ügyintézés területén, munkatársaik jellemzően a program korábbi résztvevői, így aztán első kézből ismerik nemcsak az ügyintézés menetét, de a kinti munka jellegét is. Magyarországon több nemzetközi hálózattal rendelkező közvetítő is működik, ezek többek között: CCUSA, Camp Leaders, Camp America, stb. Aki jelentkezni szeretne, annak velük kell felvenni a kapcsolatot.

Aki meg akarja kerülni ezeket a cégeket, azoknak bizony nincs könnyű dolguk: a közvetítők veszik fel ugyanis a kapcsolatot a táborral, ők intézik a vízuminterjút - és alaposan fel is készítenek rá -, egyes munkaközvetítők repülőjegyet is vásárolnak a jelentkezőknek, számtalan tájékoztatót tartanak, és még a tábori időszak alatt is folyamatosan segítik a munkavállalókat. Ha valaki mindezt magának szeretné elintézni, az bizony nem lenne egyszerű folyamat - és egyáltalán nem garantált a siker. Megkérdeztük a Camp Leaderst, hogy mik azok a lépések, amelyekben segítik a munkavállalókat. Ezt írták válaszukban:

Talán a legnagyobb előnye annak, ha valaki velünk utazik, az a biztonság, amit nyújtani tudunk (ez fontos mind a jelentkezőknek, mind a szüleiknek). Egy nemzetközi háttérrel rendelkező cég vagyunk, évente a világon több mint 10000 fiatal választja programjainkat és 12 éve piacvezetők vagyunk Magyarországon, így komoly tapasztalattal rendelkezünk. Onnantól kezdve, hogy valaki meghozza a döntést, hogy Amerikában szeretné tölteni nyarat, igazából csak a mi utasításainkat kell követnie és velünk együttműködve halad végig a folyamaton.
Ismét kiemelnénk, hogy jellemzően egyetemistákról van szó, így aztán az ügyintézés átvállalása egyrészt tehermentesíti a diákokat, másrészt tényleg nagy segítséget jelenthet, ha egy nem várt kinti fejlemény esetén van egy amerikai irodával is rendelkező hálózat, akinek a segítségére támaszkodhatunk. Ezen felül persze további feladatokat is ellátnak a közvetítők, a Camp Leaders például hozzátette:

Segítünk elkészíteni az önéletrajzát, keresünk neki munkaadót, segítünk a vízum ügyintézésben, megvesszük az oda-vissza repjegyét (hivatalos IATA irodaként az összes repjegyet helyben, a budapesti irodánkban állítjuk ki a jelentkező preferenciái alapján), biztosítást kötünk, ami szüksége estén közel 75 millió forintig tériít a szükséges egészségügyli ellátást, valamint elékszítjük a táborba/szállodába jutási tervet, amire megérkezéskor lesz szüksége. A kezdeti 50 perces tájékoztatón és kb 15 perces személyes beszélgetésen kívül minden jelentkező részt vesz egy 3 órás kiutazás előtti tájékoztatón, ahol felkészítjük őket arra, hogy mi vár rájuk az utazás és nyár során.
És mégis ez mennyire bonyolult folyamat?
Ezek azonban csak a száraz tények, ezért mi megkérdeztünk pár korábbi jelentkezőt, hogy mit tapasztalt a közvetítőkkel kapcsolatban, és különösen mi a tapasztalatai a jelentkezéről. Az egyikük, Adorján (nevét kérésére megváltoztattuk) azt mondta, hogy onnantól kezdve, hogy jelentkezett, gyakorlatilag semmi dolga nem volt:

A közvetítő szinte mindent elintézett nekem. Nekem annyi volt a dolgom, hogy elmentem a megadott időpontokra leszervezett tájékoztatókra, megszereztem a dokumentumokat és nem égettem le magam a vízuminterjún. Voltak ugyan határidők, de a közvetítő előtte kétszer felhívott. Néha úgy éreztem, hogy kicsit szájbarágnak mindent, de érthető, hiszen főleg egyetemistákkal dolgoznak. Persze minden esetben nagyon készségesek voltak, az első perctől a hazaérkezésemig folyamatosan segítettek.
András hasonlóan elégedett volt a közvetítővel. Bálint, aki két éve nyáron utazott ki, ezt válaszolta a kérdésre:

Egyetemistaként hatalmas lehetőség, nem is bántam meg, hogy éltem vele. De összességében szerintem túl drága - a közvetítő túl nagy részét vitte el a fizetésemnek, így anyagilag nem érte meg. De nem is az volt a célom, hogy rommá keressem magam.
Aki tehát jelentkezni akar, egyszerűen csak fel kell keresnie ezen közvetítők egyikét, és beadni a jelentkezését. A felvétel jellemzően télen, december-januárban kezdődik, így aki idén nyáron akar kimenni, az vélhetően már lemaradt.

A jelentkezés után sor kerül majd a vízuminterjúra, amelyen a nekünk nyilatkozó korábbi résztvevők szerint csak akkor lehet megbukni, ha az ember egyáltalán nem szólal meg, vagy nagyon nagy blődséget mondd. Hogy miképp zajlik, azt konzula válogatja, Adorjánnak például fél perces volt, Bálinttól azért több dolgot kérdeztek. Az ilyen interjún jellemzően megkérdezik, hogy a jelentkező járt-e már az USA-ban, mit tervez megnézni, stb. Adorján saját bevallása szerint a közvetítőcég munkatársai alaposan felkészítették rá.

Egy állásbörzére is készülhet a jelentkező, ahol a leendő munkaadójával találkozik majd, azaz a táborok igazgatóival. Ez kvázi egy állásinterjú, amelynek a végén valamelyik tábor az illető foglalkoztatójává válik. Ekkor dől el, hogy a jelentkező hol tölti a nyarat. Ez Budapesten zajlik, azaz az amerikai táborigazgatók saját költségen ide repülnek, hogy személyesen nézzék meg a leendő munkavállalókat.

És akkor erre csak egyetemisták jelentkezhetnek?
Nem. Az amerikai nyári táborok jellemzően fiatalokat keresnek, de nem feltétel az egyetemi státusz. A vízum szempontjából azonban könnyebb az ügyintézés, ha a jelentkező diák. Ha már nem egyetemista, vagy nem is volt az, akkor munkaadói igazolásra lehet szükség, amelyben a munkaadó vállalja, hogy a munkavállalót visszatérve foglalkoztatja tovább. Tehát a "felmondok és elhúzok Amerikába a nyárra és majd lesz valami" típusú hozzáállás nem működik.


A táborok ugyanakkor fiatal munkavállalókat keresnek. Ez érthető, hiszen gyerektáborokról van szó. Az ugyanakkor az összes, Pénzcentrumnak nyilatkozó korábbi kiutazó válaszából kiderül, hogy az átlag dolgozói életkor 20-21 év. Bálint 25 éves volt kiutazásakor, Adorján 26. Mindketten az összes munkatársuk közül a legidősebbek voltak. Adorjánnak például azt mondta a közvetítő, hogy 26 évesen idősnek számít, emiatt nem garantált az elhelyezése. Végül ebből nem volt gond, saját bevallása szerint a tábor szerződést ajánlott neki a következő nyárra is.

Az angol nyelvtudás u
Hernádi Judit: A mienk egy kisebbrendűségi érzéssel küzdő ország!
Orbánon röhög Európa a levél miatt amit neki címeztek!
Sokkot kapott az édesanya: testrészek voltak a lánya bőröndjében!
Megpillantott egy nőt a strandon, magához nyúlt, de aztán kiderült, hogy a nő MMA-harcos!
Kozsó lelkét összetörte a Notre-Dame tragédiája!
Puzsér jól kiosztotta Majkát!
Így is ritkán látni Hosszú Katinkát! + Fotó!
Megerőszakolták, feljelentést tett a rendőrségen, majd a rendőr is megerőszakolta!
Nézd meg nálunk először Curtis visszatérő videóklipjét! + Videó!
Az utcán esett egymásnak Jennifer Lopez és a vőlegénye! + Fotók!
Csisztu Zsuzsa kiosztott egy 18 éves Youtube-sztár lányt, majd fel is jelentette!
A fiú lefeküdt a saját húgával és jelenleg is párként élnek!
Pápai Joci gyermekei szégyellik őt hírneve miatt!
Rákos betegséggel küzdött Mádai Vivien!
Azurák Csaba távozik a TV2-től!
Nincs tovább! Búcsú Britney Spears-től!
Lyme-kórral küzd a Barátok közt színésze!
Rúzsa Magdi Pesten látott először hajléktalant! (videó)
Elfordult barátaitól Hujber Feri!
Nyugodjon békében! Bács Ferenc családja megerősítette a szomorú hírt!
Kínos: Aktus közben nyitott rá Németh Kristófra a fia!
Eladó Bruce Willis nyaralója saját tengerparttal!
Bereczki Zoltán ismét szerelmes: Az Rtl ismert arca rabolta el szívét!
Tragédia Gáspár Győző családjában: meghalt egy háromhónapos kislány!
Kiderült, mikor jön a baba Berki Krisztiánéknál!
Rövid, fekete haja lett Madonnának! (videó)
Nagyon rossz hírt közölt rajongóival Vajna Timi!
Elütötték Szabó Győzőt, miközben Budapest belvárosában motorozott!
Lagzi Lajcsi 140 kilóra hízott!
Schobert Norbi: Inkább szeretkezzünk, mint fussunk! + Videó!
Micsoda? Angelina Jolie és Brad Pitt újra összejöttek?
Döbbenet: Újra börtönbe került Ambrus Attila!
Egymilliós bírságot fizet Kökény Attila vesztegetés miatt!
Durva Photoshop-bakin kapták Khloe Kardashiant! (fotó)
Vajna Tímea álhíreket terjesztő újságnak nevezte a Best magazint, miután állítása szerint nem nyilatkozott a lapnak!
Azt állítják, hogy Cooky és párja át­ver­te az or­szá­got!
Vajna Tímea havi 4 milliós fizetést kap elhunyt férje egyik cégében!

pinkpencil.hu

pikáns és provokatív hírek minden nap
Tesco botrány: sorba jelentik fel az áruházláncot a kukkoló férfi miatt!
Borultak a korábbi tervek: Puzsér Róbert kiszáll az előválasztásból!
Holttestet találtak a korábban kiégett autóban! - sokkoló!
Parkoláson vesztek össze, az autó szélvédője bánta!
Lángokban egy kamion az M5-ösön: már az erdő is ég!
Bajban az autóipar? - az eddigi legnagyobb kirúgások zajlanak!
Mindkét irányban járhatatlan az M0-s! - teljes a káosz!
Hamarabb megsavanyodik a tej ha a hűtő ajtajába teszed!
Nem fogod elhinni mit találtak egy fiatal lány petefészkében!
Lesittelték ezt a férfit a rendőrök mert beszólogatott nekik!
Évekig erőszakoskodott kislányával ez a magyar férfi!
Az eddigi legnagyobb Orbán hazugságot leplezték le: durva dolgok jönnek!
Weber: üzenem Orbánnak, nem Ő határozza meg a jövőt!
A magyarok többsége nem tudna kifizetni egy hirtelen jött egészségügyi ellátást!
Zsolnay botrány: porcelánlopás a vád a volt cégvezető ellen!
Zugló: rendőrök vitték be a kórházba az eszméletlen csecsemőt!
Íme a legegészségesebb reggeli: mindig ezzel indítsd a napod!
Az eddigi legdrágább válás: 35 milliárd dollárt kaszált a feleség!
Ha szereted az esőt, akkor a következő pár napot imádni fogod!
Tömegesen lépnek le a magyar fiatalok az USA-ba! - nem csak a pénz több!
Újra a pszichiátrián kezelik Britney Spears-t!
Havi 2 millió forint fizetés: ennyit kap Orbán Ráhel barátnője!
Soha nem látott mértékben növekszik a Mészáros birodalom!
Drágább a Balaton idén mint valaha!
Satufékezgetett a bunkó terepjárós de nagyon rosszul járt! + videó
Újra emelték a képviselők fizetését: a Tiédet mikor emelték utoljára?
Lebénult Sas József: kórházban kezelik az agyvérzése után!
Interneten támadják a sérült férfi feleségét! - durva dolgokat vágnak a fejéhez!
Úgy néz ki megússza a szombathelyi kutya gyilkos férfi!
A szakemberek könyörögnek: legalább egy kicsit mozogjunk napi szinten!
Belharc: leszavazta a Fidesz Orbánt!
Eddig egymillióba van a viszkisnek hogy ittasan vezetett!
Egy nap alatt 30-szor nyert a lottón ez a nő!
Bolti roham: soha nem látott mértékben költjük a pénzt!

pinkpencil.hu

pikáns és provokatív hírek minden nap
Erdélyi Mónika fürdőszobás képeiről cikkez a sajtó!
Ennyi volt: nem lesznek magyar cégek! - Magyarország Európa nagy vesztese lesz!
Az EU nem kell csak a pénze: 34 milliárdot kértünk az EU-tól!
Matolcsy botrány: húszmilliárd forint ragadt bent végelszámolás alá került bankban!
Színjáték: Pócs Jánossal kergetőztek az ellenzéki képviselők a parlamentben!
Íme a Maserati ami 30 évig pihent egy raktárban!
Amputálták a lábát, most újra táncol! - ez az igazi akaraterő!
VV Anikó fotóiról beszél megint az ország!
Rendőr razzia: ledöbbentek a férfin aki 200-al repesztett!
Parlamenti botrány: az utca embere szerint Orbán bolond!
Győzike testvére: inkább beszélgetek a kecskémmel mint a feleségemmel!
Weber visszautasítja az elnöki pozíciót ha az EU közösködik Orbánnal!
Napokon belül megkezdik a termálkút fúrását Sümegen!
Szegény Orbán: ezzel most végleg összetörtek az álmai!
Mészáros ügyvédje kapott sport-akadémiát!
Füstölni kezdett az elektromos BMW: vízbe dobták hogy ne legyen baj!
Verekedés tört ki ezen az utasszállító gépen: harapás és vérző orr!
Szinte megsemmisült a teherautó: roncsba szorult és meghalt a sofőr!
Kollégái szerint Gáspár Győzi az angol szavak kiejtésének a császára!
Az LMP és az MSZP is beállt a Fidesz mellé!
Megkezdődött az orosz politikai tisztogatás!
Tesco rablás: egymásra lőttek a rendőrök és a rablók a parkolóban!
Minden megosztás számít az árván maradt ikerpárnak!
Újabb határon túli futballakadémiát hoz létre Orbán! - már el is költöttek 200 milliót!
Orbán új sportcsarnokot építtet Budapesten: csak az előkészítés 3 milliárd forint!
Csőd szélén az Orbán kormány: nem tudják betartani a nemrég ígért pénzügyi könnyítéseket!
Az EU lépett: új sebességkorlátozó rendszert kell telepíteni Magyarországon!
Vigyázat csalás: kórházi gyerekosztályoknak gyűjtött pénzt ez a nő!
Egy ország ahol halálra kövezik a melegeket!
NAV razzia: mutatjuk az idei legnagyobb fogást!
Akiknek bejött az élet: buszsofőr, tűznyelő és behajtó! - ezek a legjobb szakmák!
Mi történt Szíj Melindával? - hová tűnt a csíkos táskája?
Bíróságon kötött ki Shakira! - lopással vádolják az énekesnőt!
Győzike lejáratja a cigányságot! Kiakadt a roma jogvédő!

pinkpencil.hu

pikáns és provokatív hírek minden nap
Marsi Anikó kerekesszékbe került! + Videó!
Baukó Éva gyereket szeretne!
Berki Krisztián egy plázában verekedett, mert beszóltak neki!
Strokeban halt meg Luke Perry!
Kiderült: egykori villalakót szeret Dér Heni!
Korda György nem vett részt Koós János temetésén!
Súlyos balesetet szenvedett Marsi Anikó! Ölben viszik A Tényekbe!
Koós János özvegye összeomlott: aggódnak Dékány Saroltáért!
Liptai Claudia lánya 12 évesen karriert építene az interneten!
Ki nem találnád, hogy milyen vállalkozásba kezdett Ronaldo!
Várkonyi Andrea új területen próbálja ki magát!
Micsoda fordulat! Pártos Csilla békülne az anyósával!
Intim fotó: fürdőzés közben kapták le Ördög Nórát!
Kendall Jenner tangás fenekét fotózta!
Nem hiszed el, melyik világsztárral pózol Radics Gigi!
Vége Vajna Timi fényűző életének?
Megszületett Puzsér Róbert gyermeke!
Baj van! Aggódnak a barátai Ganxsta Zolee-ért!
Dublőrt használ Melanie Trump? + Fotók!
Judy 44 évesen is szülne!
Titokzatos lánnyal csókolózik legfrissebb fotóján Fluor Tomi!
Majka és Curtis újra együtt lép fel!
Nagy volt a riadalom Emilio és Tina családjában! Sírás lett a vége!
Gyászol a One Direction énekese, Louis Tomlinson!
Soha nem kapott magyar színész olyan díjat, mint most Törőcsik Mari!
Pásztor Anna másik rajongója is öngyilkos lett!
Lady Gaga terhes?
Férjhez megy Rubint Réka unokahúga!
Kiszel Tünde szerint 1948-at ünnepeljük! + Fotó
Csipkebugyiban villantotta meg új tetkóját Gáspár Evelin! + Fotó!
Eljegyezte, de meg is csalta a párja Jennifer Lopezt?
Döbbenet: gázspray-vel fújták szemen Hajas Lászlót!
Nagy Ervin felrúgott egy férfit a Petőfi Sándor utcában!
Követői szerint sokat hízott Palvin Barbara! + Fotó!

pinkpencil.hu

pikáns és provokatív hírek minden nap
Bochkor Gábor vallomása: Az exem átpártolt a nőkhöz!
Abortuszáról mesélt Molnár Anikó!
Fiai agyára ment Colin Farrell, kitessékelték otthonról!
Szinetár Dóránál betelt a pohár: Ennyi kritikán aluli, ostoba hozzászólást!
Így próbál felejteni Vajna Timi!
Rejtélyes képet tett közzé Hosszú Katinka!
Megszólalt Sas József felesége: Így érzi magát a humorista!
Nem sikerült Pataki Zita utolsó lombikja sem!
120 milliós családi autót vett Ronaldo!
Cicciolina óriási bakiján nevet mindenki! + Videó!
Michael Jackson rajongói plakátkampánnyal vágtak vissza! + Fotók!
Meghekkelték Demjén Facebook-oldalát!
Megszületett Szabó Győző harmadik gyereke!
Shane Tusup: Semmit nem bántam meg...
Megszólalt Koós János özvegye!
67 évesen sem hagy fel a vetkőzéssel Cicciolina!
Sas József kórházba került Thaiföldön, nem tud hazajönni!
Hajdú Péter új barátnője: Ki ez az ember mellettem?
Sebestyén Balázs legújabb külsőjére nincsenek szavak! + Fotó!
Erre vágyott halála előtt Koós János!
Kiderült, miért vethetett véget az életének a The Prodigy frontembere!
Nehéz időszak vár most Palik Lászlóra!
Pert vesztett Hajdú Péter! Fizetnie kell!
Johnny Depp pénzt akar a volt feleségétől, méghozzá 50 millió dollárt!
Letiltották a BBC-n Michael Jackson számait!
Nem tervez tovább a TV2 Berki Krisztiánnal!
Baljós jelek érkeztek Koós János halála előtt!
Nagykövet lett Hosszú Katinka!
Az enyém a gyerek? - kérdezte Harry Meghantől!
Újabb koncertet fújt le Curtis!
Sarka Kata újra terhes!
Cseke Katinka: Alig várom, hogy meghaljak!
Gyász! Elhunyt a Jóban Rosszban színésznője!
Oszter Sándor: Meg akartak ölni!

pinkpencil.hu

pikáns és provokatív hírek minden nap
Nagyon csúnya vád érte Ördög Nórát: egy kommentelője hívta fel rá a figyelmet!
Íjesztően soványan jelent meg Renée Zellweger az Oscaron! + Fotó!
Vajna Timi kiakadt az Oscar-gálán! Andy Vajna özvegye nem hagyja annyiban!
Lady Gaga Audrey Hepburnként jelent meg az Oscar-díjátadón! + Fotó!
Hajdú Péter meglepő dolgot árult el Sarka Katáról! (videó)
Nyomorék lettem - mondja Rékasi Károly, aki már az öngyilkosságon gondolkodott!
Elképesztő, mit művelt magával Győzike lánya!
Brutális népharag zúdult Meghan hercegnére!
Ezek a sztárok emlékeztek meg Andy Vajnáról amerikai temetésén!
Megdöbbentő dolgot mondott a bíróságon Pásztor Anna zaklatója!
Fotó: ez a 25 éves modell Hajdú Péter új szerelme!
Fegyvert nyomtak a Família Kft. nagypapájának homlokához!
Régi barát mesélt Andy Vajna titkos szerelméről!
Nehéz eldönteni, miért most posztolta ezt Jaksity Kata!
Ezt látnod kell: Cynthia Dictator olyat tett, mint még soha! + Fotó!
Ez nettó prosztóság – Balázs kiakadt Curtisre, amiért az kihagyta a reggeli interjút!
Kiderült, mi okozhatta Karl Lagerfeld halálát!
Kirúgta Jaksity Katát az ATV!
Most Balázsékat verte át Curtis!
Plágiummal vádolják Nagy Ferót!
Vajna Tímea égi jeleket kap Andy Vajnától!
Rubint Réka teljesen összeomlott!
Babát vár az X-Faktor egykori sztárja!
Intim videó terjed Nicole Scherzingerről és Lewis Hamiltonról!
Ebből botrány lesz: Baukó Éva csúnyán beszólt Aureliónak!
Andy Vajnát nem a betegség vitte el: Barátja szerint ebbe halt bele!
Curtis: Most úgy érzem, meggyógyultam!
Vallomás Oszter feleségétől: Hét nővel csalt a férjem!
Marsi Anikó összecsomagolt és elhagyja az országot!
Eltűnt Ben Affleck szakálla és 20 évet fiatalodott! + Fotó!
Nyilvánosan üzent Sarka Katának Hajdú Péter!
Gesztesi Károly bibliai diétával fogyott le látványosan!
Ezért fordultak el Kulka Jánostól a barátai!
Gáspár Evelinnek elmondása szerint rémes gyerekkora lehetett! (videó)

pinkpencil.hu

pikáns és provokatív hírek minden nap
   FŐOLDAL    FELIRATKOZÁS    facebook    google+    twitter   
p i n k p e n c i l