FŐOLDAL    FELIRATKOZÁS    facebook    google+    twitter   
Tömegesen lépnek le a magyar fiatalok az USA-ba! - nem csak a pénz több!
Sokkoló: többször megerőszakolta kiskorú húgát a Debrecenben lelőtt fiatal!
Tömegesen lépnek le a magyar fiatalok az USA-ba! - nem csak a pénz több!
Feltehetően rengetegen ábrándoznak róla, hogy egyszer kiutaznak az Egyesült Államokba, és eltöltenek ott pár hónapot. Az is biztos, hogy sokan nem is sejtik, ez mennyire egyszerű. Magyarországon több munkaközvetítő is tevékenykedik, akik évente ezrével viszik ki a dolgozókat az USA-ba - igaz, jellemzően a fiatalabb korosztályból. Felkerestünk egy ilyen munkaközvetítőt, hogy megtudjuk, hogy is működik a program, és megszólaltattunk korábbi résztvevőket is. Kiderült, hogy bár anyagilag nem biztos, hogy megéri, az élmény és a külföldi munkatapasztalat miatt mégis kihagyhatatlannak tűnik.

Nagyon nagy probléma ma Magyarországon az elvándorlás - sokan vállalnak Nyugaton munkát a magasabb bérek miatt. Az, aki visszajön a kint töltött munka után, nagy előnyre tehet szert a munkaerőpiacon, hiszen a munkaadók díjazzák a külföldi munkatapasztalatot. A fiatalok számára nagy lehetőséget nyújtanak az amerikai nyári táborok, amelyek egész Európa szerte, így Magyarországon is toboroznak munkaerőt.

Sokak számára nagy álom, hogy az Egyesült Államokban töltsenek pár hónapot - mások már túl vannak rajta, vagy épp most jelentkeznek. A program ugyanis egyre népszerűbb. Leginkább annak köszönheti népszerűségét, hogy valójában egyszerű megpályázni, egyszerű megnyerni a pályázatot, és a kint töltött 9 hét után még rendelkezésre áll további 30 nap az utazásra. Mindezek mellé még pénz is jár a jelentkezőnek - bár tény, a fizetés egyáltalán nem versenyképes még magyar viszonylatban sem, de a pályázó huszon egy-két éves diákok (mert jellemzően, de nem kizárólag diákmunkáról van szó - erről később) nem is ezért vállalják.

Megkérdeztük a piacvezető közvetítőt, a nemzetközi hálózattal rendelkező Camp Leaderst, hogy mennyire népszerűek ezek a programok a diákok körében. Válaszukban azt írták, hogy a népszerűsége folyamatosan nő, tavaly például 1300 diákot sikerült elhelyezniük. Nem csak az Egyesült Államokba lehet jelentkezni náluk. Jelenleg ezek a programok állnak rendelkezésre a közvetítő válasza szerint:

Camp Leaders - 3 hónapos nyári diákmunka amerikai gyerektáborokban
Camp Canada - 3 hónapos nyári diákmunka kanadai gyerektáborokban
Resort Leaders - 3 hónapos nyári diákmunka amerikai szállodákban
Resort Leaders Internship - 6-12 hónapos szakmai gyakorlat amerikai szállodákban
Resort Leaders Caribbean (legújabb programunk) - 6 hónapos szakmai gyakorlat a Karib-térség szállodáiban
National Park Program - 3 hónapos nyári diákmunka amerikai nemzeti-parkokban
Hasonlóan színes a paletta a CCUSA nevű közvetítőnél is. Náluk az alábbi tengerentúli programok közül választhat a jelentkező (a teljesség igénye nélkül) :

Camp Counselor USA - 3 hónapos gyerektábor program az Egyesült Államokban
Work Experience USA - nyári szakmai gyakorlat egyetemistáknak
Camp Counselor Canada - 3 hónapos gyerektábor program Kanadában
Practical Training USA - amerikai gyakornoki program, 18 hónapos időtartamra
Hogyan kell jelentkezni?
Mivel maga a pályázat nem bonyolult - egy egyszerű jelentkezésről van szó -, és a pozíció betöltése sem túl nehéz, vélhetően a programról lemaradók csak azért maradnak ki, mert nem is tudnak a létezéséről. Pedig a program egyre népszerűbb. A célcsoport leginkább a fiatalok, hiszen amerikai gyerektáborról van szó, így aztán harminc év felett már nem is nagyon érdemes megpályázni - de már a huszonéves évei végén járó fiatalok jelentkezése is elutasításra kerülhet.

De hogy válaszoljunk is a kérdésre: a jelentkezés munkaközvetítőkön keresztül történik. Hogy miért, az nagyon egyszerű. A hálózati előnyök miatt egy-egy munkaközvetítő több száz táborral is kapcsolatban áll, ráadásul sok éves tapasztalattal rendelkeznek az ügyintézés területén, munkatársaik jellemzően a program korábbi résztvevői, így aztán első kézből ismerik nemcsak az ügyintézés menetét, de a kinti munka jellegét is. Magyarországon több nemzetközi hálózattal rendelkező közvetítő is működik, ezek többek között: CCUSA, Camp Leaders, Camp America, stb. Aki jelentkezni szeretne, annak velük kell felvenni a kapcsolatot.

Aki meg akarja kerülni ezeket a cégeket, azoknak bizony nincs könnyű dolguk: a közvetítők veszik fel ugyanis a kapcsolatot a táborral, ők intézik a vízuminterjút - és alaposan fel is készítenek rá -, egyes munkaközvetítők repülőjegyet is vásárolnak a jelentkezőknek, számtalan tájékoztatót tartanak, és még a tábori időszak alatt is folyamatosan segítik a munkavállalókat. Ha valaki mindezt magának szeretné elintézni, az bizony nem lenne egyszerű folyamat - és egyáltalán nem garantált a siker. Megkérdeztük a Camp Leaderst, hogy mik azok a lépések, amelyekben segítik a munkavállalókat. Ezt írták válaszukban:

Talán a legnagyobb előnye annak, ha valaki velünk utazik, az a biztonság, amit nyújtani tudunk (ez fontos mind a jelentkezőknek, mind a szüleiknek). Egy nemzetközi háttérrel rendelkező cég vagyunk, évente a világon több mint 10000 fiatal választja programjainkat és 12 éve piacvezetők vagyunk Magyarországon, így komoly tapasztalattal rendelkezünk. Onnantól kezdve, hogy valaki meghozza a döntést, hogy Amerikában szeretné tölteni nyarat, igazából csak a mi utasításainkat kell követnie és velünk együttműködve halad végig a folyamaton.
Ismét kiemelnénk, hogy jellemzően egyetemistákról van szó, így aztán az ügyintézés átvállalása egyrészt tehermentesíti a diákokat, másrészt tényleg nagy segítséget jelenthet, ha egy nem várt kinti fejlemény esetén van egy amerikai irodával is rendelkező hálózat, akinek a segítségére támaszkodhatunk. Ezen felül persze további feladatokat is ellátnak a közvetítők, a Camp Leaders például hozzátette:

Segítünk elkészíteni az önéletrajzát, keresünk neki munkaadót, segítünk a vízum ügyintézésben, megvesszük az oda-vissza repjegyét (hivatalos IATA irodaként az összes repjegyet helyben, a budapesti irodánkban állítjuk ki a jelentkező preferenciái alapján), biztosítást kötünk, ami szüksége estén közel 75 millió forintig tériít a szükséges egészségügyli ellátást, valamint elékszítjük a táborba/szállodába jutási tervet, amire megérkezéskor lesz szüksége. A kezdeti 50 perces tájékoztatón és kb 15 perces személyes beszélgetésen kívül minden jelentkező részt vesz egy 3 órás kiutazás előtti tájékoztatón, ahol felkészítjük őket arra, hogy mi vár rájuk az utazás és nyár során.
És mégis ez mennyire bonyolult folyamat?
Ezek azonban csak a száraz tények, ezért mi megkérdeztünk pár korábbi jelentkezőt, hogy mit tapasztalt a közvetítőkkel kapcsolatban, és különösen mi a tapasztalatai a jelentkezéről. Az egyikük, Adorján (nevét kérésére megváltoztattuk) azt mondta, hogy onnantól kezdve, hogy jelentkezett, gyakorlatilag semmi dolga nem volt:

A közvetítő szinte mindent elintézett nekem. Nekem annyi volt a dolgom, hogy elmentem a megadott időpontokra leszervezett tájékoztatókra, megszereztem a dokumentumokat és nem égettem le magam a vízuminterjún. Voltak ugyan határidők, de a közvetítő előtte kétszer felhívott. Néha úgy éreztem, hogy kicsit szájbarágnak mindent, de érthető, hiszen főleg egyetemistákkal dolgoznak. Persze minden esetben nagyon készségesek voltak, az első perctől a hazaérkezésemig folyamatosan segítettek.
András hasonlóan elégedett volt a közvetítővel. Bálint, aki két éve nyáron utazott ki, ezt válaszolta a kérdésre:

Egyetemistaként hatalmas lehetőség, nem is bántam meg, hogy éltem vele. De összességében szerintem túl drága - a közvetítő túl nagy részét vitte el a fizetésemnek, így anyagilag nem érte meg. De nem is az volt a célom, hogy rommá keressem magam.
Aki tehát jelentkezni akar, egyszerűen csak fel kell keresnie ezen közvetítők egyikét, és beadni a jelentkezését. A felvétel jellemzően télen, december-januárban kezdődik, így aki idén nyáron akar kimenni, az vélhetően már lemaradt.

A jelentkezés után sor kerül majd a vízuminterjúra, amelyen a nekünk nyilatkozó korábbi résztvevők szerint csak akkor lehet megbukni, ha az ember egyáltalán nem szólal meg, vagy nagyon nagy blődséget mondd. Hogy miképp zajlik, azt konzula válogatja, Adorjánnak például fél perces volt, Bálinttól azért több dolgot kérdeztek. Az ilyen interjún jellemzően megkérdezik, hogy a jelentkező járt-e már az USA-ban, mit tervez megnézni, stb. Adorján saját bevallása szerint a közvetítőcég munkatársai alaposan felkészítették rá.

Egy állásbörzére is készülhet a jelentkező, ahol a leendő munkaadójával találkozik majd, azaz a táborok igazgatóival. Ez kvázi egy állásinterjú, amelynek a végén valamelyik tábor az illető foglalkoztatójává válik. Ekkor dől el, hogy a jelentkező hol tölti a nyarat. Ez Budapesten zajlik, azaz az amerikai táborigazgatók saját költségen ide repülnek, hogy személyesen nézzék meg a leendő munkavállalókat.

És akkor erre csak egyetemisták jelentkezhetnek?
Nem. Az amerikai nyári táborok jellemzően fiatalokat keresnek, de nem feltétel az egyetemi státusz. A vízum szempontjából azonban könnyebb az ügyintézés, ha a jelentkező diák. Ha már nem egyetemista, vagy nem is volt az, akkor munkaadói igazolásra lehet szükség, amelyben a munkaadó vállalja, hogy a munkavállalót visszatérve foglalkoztatja tovább. Tehát a "felmondok és elhúzok Amerikába a nyárra és majd lesz valami" típusú hozzáállás nem működik.


A táborok ugyanakkor fiatal munkavállalókat keresnek. Ez érthető, hiszen gyerektáborokról van szó. Az ugyanakkor az összes, Pénzcentrumnak nyilatkozó korábbi kiutazó válaszából kiderül, hogy az átlag dolgozói életkor 20-21 év. Bálint 25 éves volt kiutazásakor, Adorján 26. Mindketten az összes munkatársuk közül a legidősebbek voltak. Adorjánnak például azt mondta a közvetítő, hogy 26 évesen idősnek számít, emiatt nem garantált az elhelyezése. Végül ebből nem volt gond, saját bevallása szerint a tábor szerződést ajánlott neki a következő nyárra is.

Az angol nyelvtudás u
Golyó találta fejen a kertjükben játszadozó két éves kislányt!
Azzal gyanúsítanak egy orvosnőt, hogy megölte, majd elásta a kisbabáját!
A meggyilkolt Csenge édesanyja két év után is rettegésben él!
Vérontás a pszichiátrián: több beteget is megölt infúziós állványával egy páciens!
Drámai találkozás L. L. Junior kisfia sírjánál!
Egy fiúnak azért kellett meghalnia, mert 50 tini segítség helyett inkább videózta, amint halálra késelik!
Magatehetetlen beteget rugdosott a miskolci kórház udvarán egy betegkísérő! (videó)
Csilla újabb tragédiája! L.L. Junior nem engedni hozzá a kisfiát!
Most érkezett: magyar gyerekekkel teli óvodára lövöldözött egy férfi!
Iszonyatos tragédia: Kizuhant a 3-dikról egy mezőtúri kislány! (videó)
Terry Black halála előtt adott nyilatkozatot!
Terry Black haláláról nyilatkozott fia!
Bekakilt a kislánya, ezért szándékosan leforrázta gyermekét egy kiskunmajsai apa!
Harmadik emeleti lakás erkélyéről dobta le édesapját egy 17 éves fiú!
Rejtély: 3 csecsemő is végtaghiánnyal született ugyanabban a német kórházban!
Szinetár Dóra: Rettenetes volt látni, ahogy a saját anyja az utcán üti-vágja a gyerekét!
Több milliós bírságot kapott Rubint Réka közösségi oldalain megjelenő posztjai miatt!
Az utcán verte és rugdosta feleségét egy férfi Szolnokon!
Meghalt Terry Black!
Nagyon rossz állapotban van Tordy Géza! Nem tudta átvenni a díjat sem!
Nagy Alekosz: Az én miniszterelnökömnek csak ne adjon ultimátumokat senki!
Egész nap mást sem csinál csak eszik és videójátékozik: 317 kg-ot nyom!
Óvodáskorú gyermekét is szoptatja egy anya!
Fordulat L. L. Juniorék ügyében: Találkozhatott Hopp Csilla és fia!
Térkővel verte agyon saját unokahúgát egy szekszárdi férfi!
Horror: 5 napig a vécében rejtegette kislánya holttestét!
Egy elmebeteg pár annyira akart gyereket, hogy fához kötöztek egy kismamát és kivágták a babáját!
Szörnyeteg: 1 éves kisfiát dobta a folyóba egy fiatal férfi!
Soha többet nem ünnepli a születésnapját Karda Bea!
Drogos szülei holttestével élt 9 napon keresztül a két éves kislány!
Két éves gyermeke ölte meg a 21 éves anyukát!
Baukó Éva volt párja levideózta őket szex közben, a férfi zsarolja is a házivideókkal!
Térfigyelők rögzítették, ahogy egy fiatal lányt a diáktársai előtt vernek össze Hatvanban!
A lottómilliomos fiatal lány 22 milliót fizet annak, aki végre hajlandó járni vele!
Felrobbant a net Gáspár Evelin képétől: Úgy tűnik Jennifer Lopeznek érzi magát! (fotó)
Élelem és víz nélkül halt éhen a 3 éves kislány, mert az anyja úgy döntött, hogy 3 napra lelép bulizni!
Pataky Attila újabb megdöbbentő kijelentése: Én 65 ezer éves vagyok, a feleségem 40 ezer...

pinkpencil.hu

pikáns és provokatív hírek minden nap
Megkéselte szüleit egy 12 éves magyar kislány!
Gáspár Evelin: A hivalkodás a cigányok vérében van!
Van számodra egy meglepetésünk! – Mondták a családfőnek, majd nyakon szúrták és elütötték!
Átjátszhatta saját nevére a haldokló Rozika néni ingatlanát és minden vagyonát a szomszéd!
Mindenki hagyjon békén – Magányra vágyik Jakupcsek Gabriella!
Tragédia az M5-ösön: Öt nyelven beszélő, rengeteget tanuló nő volt, aki a halálba vitte a kisfiát!
Nem merik magára hagyni a barátai L.L. Juniort!
El lehetett volna kerülni a tragédiát! 5 éves kisfia és szerelme gyászolja a májgyulladásban elhunyt Norbertet!
Műtét közben halt meg egy kismama Tatabányán, a rendőrség vizsgálatot indított!
Összeesett unokája koporsója előtt L.L. Junior édesanyja!
A barátai lopták meg Lagzi Lajcsit!
Sokkoló: többször megerőszakolta kiskorú húgát a Debrecenben lelőtt fiatal!
Megjött az ítélet a csecsemőjét kádba fojtó sülysápi anyáról. Le fogsz döbbenni rajta!
20 éves fiatal vetette ki magát a 15-dikról az anyja szeme láttára!
Vajna Timi gyógyszereket szed férje halála óta!
“Láttam, hogy a pici jó 10 méter után a betonra zuhan...”
Vezetni tanította tini fiát az anya, beléjük mentek, majd a másik sofőr lelőtte a nőt!
Gáspár Bea szerint ők az igazi született feleségek!
Saját gyermekei részvételével készített pornófilmet az ukrán férfi!
Hopp Csilla ismét nyilatkozott: Végignéztem a kisfiam halálát...
Szörnyű részletek: Megkötözve találtak rá a halott kislányra és édesanyjára Andornaktályán!
Tragédia: Öngyilkosság a Heim Pál Gyermekkórházban!
Kemény levél LL Junior volt élettársától: “Milyen ember, apa, szülő vagy te?”
25 millát lopott a saját apjától, mert szerelmes lett egy prostituáltba a magyar fiú!
Gyilkosság Heves megyében: A kislánya életét sem kímélte az andornaktályai apa!
Majdnem megkéselték Vajna Tímeát a nyílt utcán!
Nyíregyházi mészárlás: Videóra vette utolsó perceit a panziós férfi!
A piroson szaladt át L.L. Junior 3 éves kisfia, akit a 76 éves nagyapa gázolt el!
Konyhakéssel esett neki a feleségének a borsodi férfi!
Tatabányai hajléktalangyilkos anyja: Jó anyának tartom magam...
Baukó Éva: Én is magamhoz nyúltam...
Döbbenet: Ez a 83 éves nagyi úgy váltogatja a fiatal fiúkat, mint más a fehérneműt! + Videó!
Sokkoló videó: Ököllel üti az ápoló az idősek otthonában a 89 éves nagypapát!
Jeges vízzel locsolta le az alvó kisbabáját az elmebeteg nő: Visszakaptad, amiért felébresztettél...

pinkpencil.hu

pikáns és provokatív hírek minden nap
Öt napig feküdt a létra fogai közé beszorult fejjel!
Épp hogy megesküdött a fiatal pár, percek múlva már halottak voltak!
Baukó Éva: 36 éves vagyok és nem tudom, hogy elég érettek-e a petéim...
Elmebeteg anya: Heroinnal lőtte be újszülött kisbabáját, majd kidobta a kukába!
Te rohadék mikor találjalak meg? - Vágó Istvánt életveszélyesen megfenyegették! + Fotó!
Még mindig nem tudjuk, ki ölt meg 28 gyereket!
Tuti mindenki erre várt: Újra együtt Suzy és Jolly?
Hátulról becserkésztek, majd megerőszakoltak két tizenévest a fesztiválon!
Ledobta a ruháit Kiszel Tünde! + Fotó!
Csúnyán megalázták György herceget a tévében! + Videó!
Borzasztó halál: A liftkabin és az ajtó közé szorult egy férfi!
Döbbenet: 250 kisgyereket is molesztálhatott a pedofil sebész, tetteiről naplót vezetett!
Fejenként 2,5 millió forintba kerül Rubint alakformáló tábora
Ez a nő 30 év börtönt kapott, mert elvetélt, miután megerőszakolták!
Undorító és gyalázatos, amit ez a fiatal a templomban csinált! + Videó!
Vasárnap hajnal óta keresték a híres filmrendezőt: Egy tóban találták meg a holttestét!
Gáspár Evelin kitálalt: Szegénynek ezért kell a celebkedést választania a munka helyett!
Magyarázatot adott megváltozott külsejére Demcsák Zsuzsa!
A természet ölén gruppenező nyugdíjasokra csapott le a rendőrség!
Előre bejelentette a polgári gyilkos a Facebookon, hogy mikor végzi ki az áldozatát!
Verebes István barátja haláláról: A mostani világ ölte meg Bajor Imrét!
Facebookon csábította el, majd megerőszakolta a 14 éves lányt a nagyváradi férfi!
Kínos videó: Azon verekedett össze két rendőr, hogy ki ülhessen előre a rendőrautóban!
Egy LGT-s koncerten, gyerekei szeme láttára késelték halálra a polgári férfit! + Videó!
Több métert zuhant a betonra Delhusa Gjon, rohammentő vitte kórházba!
Szex közben zuhantak ki az erkélyről!
Borzalom: Megerőszakolta a futár az ételt házhoz rendelő lányt!
Ezzel foglalkozik ma Bill Clinton egykori szeretője!
Hadat üzent Katinkának Shane Tusup!
Hanna mindössze 10 hónapos volt, amikor agyonverték!
Szexre vágyott az alvajáró férfi: Szörnyű, mit tett a lánnyal!
Ezt hogy képzelik? Működési engedélybe foglalták az állatok elaltatását Hódmezővásárhelyen! Petíció a cikkben!
Törölték az Instagramról Schobert Norbi lányát egy fotó miatt!
Szinte biztos, hogy egy közeli ismerőse lopta el Demcsák milliós óráját!

pinkpencil.hu

pikáns és provokatív hírek minden nap
Újabb botrány: Belehallgat beszélgetéseinkbe a Facebook!
Kivonult a rendőrség Demcsák Zsuzsa lakásához!
Prostit csinált egy általános iskolás lányból egy fóti pár!
Megkínzott keresztelés közben egy 1 éves gyermeket az ortodox pap! + Videó!
Borzalom: Csókolózás közben zuhant le egy pár a hídról! + Videó!
Borzalom: Elevenen égettek el egy 17 éves fiatalt!
Lefilmezte a férfi, ahogy megerőszakol egy 3 hónapos kisbabát!
Hajdú Péter fesztiválja meghívta, majd elküldte a Tankcsapdát a Miskolci Sörfesztiválról!
Durva: Túladagolta magát Viagrával az ismert jazzénekes!
Videóra vette a fiatal lány, amint apja az anyját veri, ezzel börtönbe juttatta! + Videó!
Rákospalotai gyilkosság: Ukrán vendégmunkás gyilkolt!
Ritkán oszt meg ilyen fotót magáról Ábel Anita: most megmutatta gyönyörű testét!
Lopott egy üveg ketchupot, tönkrement az élete!
Majka levédeti a nevét!
Arab bevándorlónak nézték és lefejelték a roma férfit Budapesten!
Eddig sosem látott rész került ki a netre a Jóbarátokból! + Videó!
Munka helyett inkább celebkedik Gáspár Evelin!
Száguldó autóból ugrott ki a megerőszakolt nő!
Vajna Tímea tel­je­síti férje utolsó kí­ván­sá­gát!
Megerőszakolhatták a 89 éves asszonyt, mielőtt megölték!
Durván megvertek egy 19 éves lányt a táskája miatt egy budapesti szórakozóhelyen!
Rossz hírt kapott Törőcsik Mari!
Hódi Pamelánál betelt a pohár, kislányuk miatt nekimegy Berkinek!
A feleségét tette fel tétként a pókeren, vesztett, majd brutális dolog történt!
Ömlött a vér Gáspár Győző szájából!
Durva: Majdnem kidobta a milliárdos lottószelvényt a 94 éves bácsi!
Bírói figyelmeztetést kapott egy hajléktalan, mert hajléktalan!
Ábel Anita: Öreg vagyok, de kurv@ jól nézek ki!
Megerőszakolták, majd halálra kövezték a 60 éves keresztény asszonyt!
Évek óta rettenetes betegséggel küzd Selma Blair! Most kopasz fotót tett közzé!
Ortodox dékánhelyettes: Jó lehetett a nőnek is, ha teherbe esett, miután megerőszakolták!
Berki botrányosan távozott az ATV stúdiójából! (videó)
Budapset 2019: Fényes nappal meztelen, magukról alig tudó emberek ürítenek az utcán!
Demjén Ferencet nem látogathatják a barátai!

pinkpencil.hu

pikáns és provokatív hírek minden nap
Bizarr betegség: 12 éve folyamatosan szexuális izgalmi állapotban van! + Videó!
Megerőszakolta az unokáját, született belőle egy kislány!
Elege lett Jollynak, durván megfenyegette a fanatikus rajongóját!
Feltörte volt barátnője Facebook-fiókját és onnan küldött fenyegető üzeneteket!
Gáspár Győző: Az utcán megtámadtak minket!
Megerőszakolták a Krétán meggyilkolt amerikai tudóst!
Rékasi Károly nem bír tükörbe nézni!
Alkoholt is ivott, nem csak drogozott az a horvát BMW-sofőr, aki legázolta a magyar családot!
Majkáék ruhátlan játékosa miatt 2,8 millióra büntették a TV2-t!
Durván megöregedett Hajdú Péter! (fotó)
Halállal végződött a szadomazó szex a friss házasok között! (18+)
Döbbenet: Rabszolgatartó család tagjait tartóztatták le Zalában!
12 hónapos gyermekét erőszakolta meg a pedofil rohammentős, videóra is vette az egészet !
Visszakapja 200 millióját a NAV-tól Gáspár Evelin!
Liptai Claudia visszatér! Ebben a sorozatban láthatjuk újra!
Rám szólt, hogy vetkőzzek - Így vá­das­ko­dik a pesti gír­o­szozó vé­cé­jé­ben erő­sza­koló afgán!
Döntés született: Gáspár Győző fontos levelet kapott a NAV-tól!
Amputálni kellett a gyermek lábát: Saját gyermekének okozott súlyos sérülést a magyar férfi!
Megrázó vallomás: Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor sírva búcsúztak egymástól! + Videó!
Beült megnézni egy horrorfilmet, mire felkapcsolták a lámpákat, már halott volt!
Tóth Andit az öltözője előtt akarta megkéselni egy beteg rajongója!
Egy tini fiú megerőszakolt egy lányt, de a bíró kiállt mellette, mert „jó családból származik”!
Rékasi Károly politikus lenne!
Fajtalankodással végződött az Orbán-kormány honvédiskolában a lekötözős játék!
Demcsák ittas vezetése: Még jogosítvány sem volt a műsorvezetőnél!
Na szeretsz-e már? - Baltával támadt alvó feleségére egy tarnabodi férfi!
Boros Lajost megalázta egy nő a vonaton!
Agyba-főbe vertek egy családapát egy siófoki étterem előtt, 5 éves kislánya is vele volt! + Videó!
Centiken múlott Sváby élete: Épp a kisfiát vette ki a kocsiból, amikor beléjük hajtottak!
Spanyolországban kibérelték a Ferrarikat, majd az autókat eladták Magyarországon Andrásék!
Mindent letarol Németh Kristóf '87-es videója! Látnod kell!
Horror: Egy halott férfi teste zuhant egy dél-londoni kertbe!
Heti négyszer is megerőszakolta 12 éves nevelt lányát a budapesti férfi!
Mi történhetett? Eltűnt a nyilvánosság elől Demcsák Zsuzsa!

pinkpencil.hu

pikáns és provokatív hírek minden nap
Öngyilkos lett egy fiatal a 10. kerületben! Kiugrott a nyolcadikról!
Kiszivárgott: Ennyit szakítottak Nagy Feró, Ákos és Mága Zoltán cégei!
Tragédia a MOM tetején: testvérpár okozta a tüzet, míg édesanyjuk vásárolt!
Anya, miért bántanak? - Folyamatosan támadják Rubint Réka fiát, aki 12 kilót fogyott
9 millió dollárt ígért egy férfi egy tinilánynak, ha megöl és megerőszakol valakit! + Videó!
Nyilvános helyen veszett össze LL Junior gyermekei anyjával!
Döbbenet: Rejtett kamerát talált egy nő egy népszerű kávézólánc mosdójában!
Elhagyta Magyarországot Bochkor Gábor!
Kasztrálta, majd megölte a tömeg a tinilányt megerőszakoló férfit!
Elképesztő dolgokat állítanak Zámbó Jimmyről!
Autós üldözés közben rendőrök lőttek meg egy 7 éves kislányt!
Ennyi volt! Drámai döntést hozott Lagzi Lajcsi!
Szívszorító családi tragédia Tiszafüreden: nagybeteg feleségével végzett a férj!
Horváth Ádám betegsége rejtély maradt!
Hajdú Péter elárulta, miért szakítottak a 18 évvel fiatalabb Annával!
Gyilkosság Biatorbágyon: drogmámorban ölte meg húgát a 20 éves fiú!
Gáspár Evelin: Nem vagyok hétköznapi ember! + Videó!
Két kamasz fiú brutálisan megkínzott és meggyilkolt egy 14 éves lányt Írországban!
Ambrus Attila: A magyar emberek többsége gyáva...
Horror Mezőlaknál: Újabb emberi testrészek kerültek elő! + Videó!
Tragédia: megtalálták a szabadulóművész összeláncolt holttestét a folyóban!
Tragédia Galgahévízen: Szeretteit védve ölte meg apját a 13 éves Bernadett!
Kiderült: Hosszú Katinka elvált férfit szeret!
Újabb járművétől akar Vajna Timi megszabadulni a Használtautón!
Horror: Agyonverték, hordóba rakták, majd a folyóba dobták a holttestet!
Baukó Éva: Talmácsi egy nulla az ágyban!
Román kislány végzett az apjával Galgahévízen!
Ez kellemetlen: Demcsák Zsuzsa férje sem vezethet!
Teljesen kiborult VV Fanni édesanyja: “Percekig sírtam, nem akartam elhinni, amit hallok...”
Súlyos döntést hozott Koós János özvegye: Új életet kezd!
Tolvai Renit a Hableány-baleset miatt szólta meg egy koreai sofőr!
Saját lányát erőszakolta meg a debreceni férfi!
Felháborító: Hat év börtön a gyerekeket molesztáló hitoktatónak!
NAV-döntés: Elárverezik Gáspár Győző családjának ékszereit!

pinkpencil.hu

pikáns és provokatív hírek minden nap
   FŐOLDAL    FELIRATKOZÁS    facebook    google+    twitter   
p i n k p e n c i l