HOME  ||  FACEBOOK  ||  IDŐJÁRÁS  ||  ÚTINFORMÁCIÓ
PinkPencil
HU
HOME FACEBOOK IDŐJÁRÁS ÚTINFORMÁCIÓ
Mi történhetett? Eltűnt a nyilvánosság elől Demcsák Zsuzsa!
Ezt olvassák mások:
Alig telt el pár hét, hogy a műsorvezető boldogan újságolta, hogy férjhez ment indiai szerelméhez, most már a telefonját is kikapcsolta Demcsák Zsuzsa.

Mint arról mi is beszámoltunk, a tévés június elején erősítette meg, hogy az Ázsia Expressz forgatása alatt egy nem hivatalos esküvőn összeházasodott új párjával.

A férfi harminchat éves, Krishannak, hindiül Krishnának hívják.

„Egy vacsorán találkoztunk, ő is a produkció kapcsán volt ott. Már a legelejétől éreztük, hogy minket egymásnak teremtett a sors” – mesélte akkor Zsuzsa a Story magazinnak, hozzátette, férje egyelőre nem találkozott a gyerekeivel, nagyon fontos neki, hogy elfogadják őt. „Mindennap és pillanatban elmondja, hogy én vagyok a felesége. És így is kell viselkednem. Ő egyértelmű és őszinte. Elmondja, hogy mit szeret és mit akar. Ez pedig én vagyok és a gyerekeim” – áradozott Zsuzsa.

Pár nappal később azonban a kocsijával közlekedő műsorvezetőt rendőrök állítottak félre, majd autójukba ültetve elvitték a helyszínről.

A műsorvezetőt megszondáztatták, majd beültették a rendőrau
pinkpencil
tóba és elszállították. A Ripost információi szerint nem csak az volt a gond, hogy a műsorvezető megszegte a közlekedés szabályait azzal, hogy a buszsávban haladt. A portál úgy tudja ismét ittasan vezetett.

Most a Bors arról számol be, hogy Demcsák Zsuzsa a közösségi oldalán sem aktív.

A Bors munkatársa múlt héten szeretett volna interjút készíteni a 40 éves tévéssel. Azután érdeklődtünk volna, hogy miért nem utazott ki férjéhez, mint ahogy azt ígérte. Hiszen azt tervezte, hogy bemutatkozik a tévésként dolgozó Krishan családjának, s ezután együtt trének vissza Magyarországra. Múlt heti telefonhívásunkkor sajnos kifejezetten rossz lelkiállapotban találtuk a korábban mindig jókedvű műsorvezetőt. Érezhető volt, hogy nagyon megviselték a történtek, s talán tovább fokozta szomorúságát az is, hogy szerelmétől több ezer kilométer választja el. – Nincs semmi mondanivalóm, nem akarok nyilatkozni semmiről – mondta szomo­rúan. Hétfőn újra próbáltuk hívni, de telefonja egész nap azt jelezte, hogy ki van kapcsolva.

Forrás: Lokál
Ezt olvassák mások:
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
PinkPencil
COPYRIGHT © 2020. minden jog fenntartva - impresszum