HOME  ||  FACEBOOK  ||  IDŐJÁRÁS  ||  ÚTINFORMÁCIÓ
PinkPencil
HU
HOME FACEBOOK IDŐJÁRÁS ÚTINFORMÁCIÓ
Na szeretsz-e már? - Baltával támadt alvó feleségére egy tarnabodi férfi!
Ezt olvassák mások:
Kirívóan durva családon belüli erőszak miatt emelt vádat a Heves Megyei Főügyészség egy 59 éves tarnabodi férfivel szemben, aki gyermekeik szeme láttára éjjel baltával támadt ágyban alvó feleségére - olvasható az ügyészség honlapján.

Évtizedek óta éltek közös háztartásban, három kiskorú gyermeküket neveltek együtt, emellett ők gondoskodtak akkor 10 éves unokájukról is. A kapcsolat azonban megromlott, ezért el akartak válni. A férjnek a megállapodás szerint 2017. január 19-én kellett volna külön lakrészbe költöznie, de ő ezt nehezményezte, a küszöbön álló szakítás miatt feszült volt.

A határidő előtti este tíz óra körül az asszony és a gyerekek már mindannyian a saját ágyukban feküdtek az egyik szobában, amikor a vádlott egy közepes nagyságú baltával odalopakodott alvó feleségéhez, majd a balta fokával minden előzmény nélkül lesújtott a fejére. Az asszony nem veszítette el az eszméletét, hanem felült az ágyban, mire a férje előv
pinkpencil
ett egy hatalmas konyhakést, amit a nő mellkasának szegezett, és azt kérdezte tőle, hogy

„Na, szeretsz-e már?”

Bár az asszony nyílt koponyatörést szenvedett, még ezek után is volt elég lélekjelenléte ahhoz, hogy megragadja a kést, és kicsavarja a férje kezéből.

A négy gyerek mindennek szemtanúja volt, ágyaikból végignézték a támadást, ami pszichésen mély nyomot hagyott bennük.

A főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntettével, valamint – ezzel halmazatban – négy rendbeli kiskorú veszélyeztetésének bűntettével vádolja a terheltet, akivel szemben végrehajtandó börtönbüntetés kiszabására tett indítványt, valamint arra, hogy a bíróság mellékbüntetésül tiltsa el őt a közügyek gyakorlásától, és kötelezze a nyomozás során keletkezett csaknem 300.000 Ft összegű bűnügyi költség megfizetésére.

A kép illusztráció!

Forrás: 168Óra
Ezt olvassák mások:
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
PinkPencil
COPYRIGHT © 2020. minden jog fenntartva - impresszum