FŐOLDAL    FELIRATKOZÁS    facebook    google+    twitter   
Fajtalankodással végződött az Orbán-kormány honvédiskolában a lekötözős játék!
Kiderült: Hosszú Katinka elvált férfit szeret!
Fajtalankodással végződött az Orbán-kormány honvédiskolában a lekötözős játék!
Egymás lefogásával, lekötözésével szórakoztak a Kratochvil Károly Honvéd Középiskola tizenéves diákjai, ez annyira elfajult egy éjszaka, hogy szexuális fajtalanságba torkollt – tudta meg a hvg.hu. Hogy mindez úgynevezett rendszabályozás volt-e a debreceni honvédiskola kollégiumában, az nem derülhetett ki, sőt a bántalmazásról egyáltalán nem értesítették a hatóságokat, csak amikor rákérdeztünk, hogyan tussolhatták el a bűncselekmény gyanúját felvető ügyet. Pedig a Benkő Tibor minisztériumára nézve kínos ügy még májusban, egy politikailag kényes időszakban történt, az érintett diákokat egy belső eljárásban gyorsan eltávolították az ország egyetlen honvéd középiskolájából. Most, hogy a megszerzett információk birtokában kérdőre vontuk az állami iskolát, maga a minisztérium kezdeményezte a rendőrségi nyomozást.

„Megint szép élet lehet a katonaélet” címmel, erősen PR-jellegű cikkben számolt be alig pár hete a kormányszócsőként funkcionáló Magyar Nemzet arról, mennyire sikeres a Kratochvil Károly Honvéd Középiskola, ezért további két honvéd középiskola létrehozását tervezik Hódmezővásárhelyen és Székesfehérváron. A „debreceni példa jól mutatja, hogy nagy szükség és igény van a honvédelmi nevelésre a fiatalok körében” – írták a honvédelemre szánt gyerekeket mutogatva a június 13-án megjelent cikkben. Másnap tartották az állami pénzből működő iskola tanévzáróját, ahol maga Benkő Tibor honvédelmi miniszter szónokolt hasonló szellemben a „hazafias, elkötelezett fiatalokról” – mintha mi sem történt volna.

Pedig ekkor már a tanári kar, a diákok és a fenntartó minisztérium is tudta, mi zajlott a dicshimnusszal magasztalt honvédiskola zárt falai közt: 16 év alatti, vagyis fiatalkorú tanulók „lefogásos”, illetve lekötözős kényszerítést végeztek egymáson váltva, vélhetően rosszul értelmezett poénból, szívatásból, esetleg úgynevezett rendszabályozásból. Hogy ezek közül pontosan minek indult a május 6-án éjszaka történt bántalmazás, utólag nehéz megmondani.


Az viszont biztos, hogy információink szerint az egyik 9. osztályba járó fiú volt éppen soron ebben a bizarr „játékban”, amikor egy idősebb, 10. évfolyamba járó társa szexuális fajtalanságot követett el, kihasználva a védekezésre képtelen állapotát. Az idősebb diák análisan zaklatta, de ellentmondó információik vannak arra nézve, hogy a kezével, gumikesztyűt húzva vagy valamilyen tárggyal. A diák szerencséje az volt, hogy a szobába bejött egy szintén 10.-es diáktársuk, aki meglátta, mi történik, és azonnal leállította, mondván, „hagyjátok abba, ez gusztustalan”. Ahogy egyik forrásunk úgy fogalmazott, így „tolták ki a szobából” az erőszakoskodó diákot. Hogy összesen hányan vettek részt a zaklatásban, illetve hányan látták/voltak jelen, az nem derült ki.

Lapunk erről több, iskolához közeli forrásból értesült, a téma érzékenysége és az intézménnyel való kapcsolatuk miatt névtelenséget kértek. Az eredeti informátorunk mélyen felháborítónak tartotta, hogy a Kratochvil hazafias nevelésről mantrázó illetékesei nem fordultak azonnal a rendőrséghez, hanem megpróbálták házon belül megoldani a kínos esetet, ezzel szerinte gyakorlatilag megkísérelték azt eltussolni.

A hatóság értesítése helyett ugyanis házon belül vizsgálták ki a történteket egy fegyelmi eljárásban, amelynek részleteiről hiába kérdeztük az iskolát. Azt viszont sikerült megtudni, hogy valóban többen vehettek részt a kényszerítésben, mert összesen öt érintett diákot a belső szabályzat, illetve a házirend megsértésére hivatkozva azonnal eltávolítottak a középiskolából. Köztük volt a szexuális erőszakot elkövető idősebb diák, aki így ennyivel megúszta, a többi eltanácsolt tanuló pedig magában az elfajult kényszerítésben vett részt. Információink szerint volt olyan szülő, aki tiltakozott a gyerekét ért házi szankcionálás ellen, de nem sikerült felvennünk vele a kapcsolatot.

Az áldozattá vált diák az iskolában maradt, az őt ért traumát információink szerint az iskolapszichológus segít számára feldolgozni, ahogy a közösség más tagjaival is elbeszélgetett. Nem maga jelentette a vele történteket, de a kollégiumban gyakorlatilag azonnal híre ment annak az éjszakának, így tudta meg a tanári kar.

A belső eljárás során kiderült, hogy a diákok nem először játszottak ilyet, hanem „már régóta”, és arra hivatkoztak, eddig semmi baj nem volt belőle. Ekkor merült fel annak lehetősége is, hogy lehetett-e ez a katonai nevelésben ismert, úgynevezett rendszabályozás, vagyis egymás szándékos csicskáztatása, de ezt nem tudták kideríteni. A kérdőre vont résztvevők arra hivatkoztak, hogy „játék”, „poén, ökörködés” volt az egész.

Úgy tudjuk, a pedagógusok közt akadt, aki szeretett volna feljelentést tenni, de az a vélemény is megjelent, hogy „ez egy átlagos kollégiumi történet, ami máshol is előfordul”. Mindenesetre ahogy a hierarchizált katonai rendszerben természetes és kötelező, az iskola vezetése azonnal jelentette a történteket a Honvédelmi Minisztériumnak, amely 2013-ban vette át teljeskörűen az iskola fenntartói és működtetési jogkörét, innen várták az iránymutatást, hogyan járjanak el.

Alapvető kérdés, ki hozta meg azt a döntést, hogy ne jelentsék a hatóságoknak az ország egyetlen honvéd középiskolájában történt zaklatás kivizsgálását. Erre, ahogy több más kérdésre sem kaptunk hivatalos választ, pedig megvártuk, hogy az iskola igazgatója, Berkecz Gábor előzetesen nyilatkozati jogot kérjen a honvédelmi tárcától. Részletes kérdéssorunkra végül annyit közölt: „több diák is részese volt a fegyelmi vétségnek”, amit „az intézmény vezetője saját hatáskörében eljárva kivizsgált”. „A fegyelmi bizottság a lefolytatott vizsgálat eredményeként öt diák azonnali elbocsátásáról döntött, mivel ilyen jellegű fegyelemsértés egy katonai iskolában nem elfogadható” – tette hozzá.

Meglepő módon a többi kérdésre arra hivatkozva nem reagáltak, hogy „a Honvédelmi Minisztérium az eset kapcsán rendőrségi feljelentést tett, így tekintettel a folyamatban lévő rendőrségi vizsgálatra, nem áll módunkban az esetről bővebb tájékoztatást adni”.

Iskolához közeli forrásaink még múlt héten is azt mondták, hogy nem indítottak hatósági eljárást, ebből az következik, hogy miután elküldtük megkeresésünket, és így megtudták, hogy a kínos ügyről információink vannak, megtették a feljelentést a még május 6-án történt eset miatt.

Megkerestük az ORFK-t, hogy erősítsék meg a feljelentés tényét és időpontját.

A Kratochvil bentlakásos iskola, egyáltalán nincsenek bejárós diákjai, még a debrecenieknek is kötelező beköltözni, mert álláspontjuk szerint „ez az alapja a katonás napirendnek”, reggeli közös ébresztő, torna, körletszemle után kezdődik az oktatás. Ahogy honlapjukon is írják, ez a „bentlakásos kollégiumi rendszer egy olyan bajtársias közösséget tudott létrehozni, mely teljesen egyedivé teszi az intézményt a XXI. század iskolai palettáján”.

Kratochvil, ahol első a növendék! - áll az iskola honlapján a mottó, de ebben az esetben elsősorban más szempontok játszhattak be az ügy kezelésébe. Így az iskola jóhírének védelme mellett az is, hogy a politika pró és kontra, de óhatatlanul jelen van az életükben, mióta csak az Orbán-kormány idején egy sima műszaki szakközépiskolából katonai iskolává alakították az intézményt. 2011-ben Hende Csaba akkori honvédelmi miniszter és az akkor még vezérkari főnök Benkő Tibor ellátogatott a debreceni intézménybe, majd indult is az ország első honvéd középiskolájának létrehozása, amit az ellenzék persze kritizált.

Az idézett, két újabb honvédiskolát beharangozó Magyar Nemzet-cikkben viszont a korábbi szocialista kormányt támadják, amiért a korábbi időszakban működő 16 hasonló iskolát Juhász Ferenc minisztersége idején megszüntették. „Ennek issza meg a levét a Magyar Honvédség, amelynek nehéz megküzdeni a létszámhiánnyal” – állítják, megoldásként a katonanevelde Kratochvilt ajnározva, ahol a tavalyi tanévnyitó díszvendége Boross Péter egykori miniszterelnök volt.

Ezért a tervek szerint két további városban, vagyis összesen „három katonai központban lesz újra középfokú honvédképzés az országban”, mert így „talán több fiatal választhatja majd a haza védelmének szolgálatát”, de legalábbis olyan iskolában nevelődnek, ahol a Kratochvil jelmondatának megfelelően „egyszerre fejlődhet jellem, erkölcs és fizikum”.

Az állami iskola működésének átpolitizáltsága azért is merül fel kérdésként, mert a zaklatás egy különösen kényes időszakban, a májusi EP-választás kampányhajrájában történt, amikor bizonyára

nem hiányzott egy botrány a kormány kedvenc katonai középiskolájában.

A fenntartó minisztérium első embere, a tanévzárón szónokló Benkő Tibor honvédelmi miniszter maga is ott lelkesedett a Fidesz eredményváró rendezvényén május 26-án este a Bálna rendezvényközpontban.

Hogy mi történt pontosan, és ez büntetőjogilag hogyan minősíthető, azt utólag, az ügy házon belüli „megoldása” miatt nehéz megmondani, de Fazekas Tamás, a Magyar Helsinki Bizottság ügyvédje szerint több bűncselekmény lehetősége is felmerül. „Az információk alapján alapvetően egy szexuális cselekményről van szó, ami erőszakosan történt, de kényszerítés vagy a testi sértés is szóba jön, ezek tipikusan előfordulnak a zárt intézményben történő visszaéléseknél. Arról nem beszélve, hogy a kiskorú veszélyeztetésének gyanúját is vizsgálni kellene, hiszen kérdés, hogy nem maga az iskolában működő rendszer teszi-e lehetővé, hogy ez megtörténhetett” – sorolta.

Most, hogy az eset nyilvánosságra került, szerinte az ügyészségnek még mindig módja lenne vizsgálni magát az ügy eltussolását is. „Érthető, hogy az áldozat és szülei – az igazgató állítása alapján – nem ragaszkodtak ahhoz, hogy hatósági ügy legyen belőle, hiszen az számukra igen megterhelő eljárást jelentene. De a pedagógusok közfeladatot ellátó, vagy, mivel katonai iskoláról van szó, a
Kasztrálta, majd megölte a tömeg a tinilányt megerőszakoló férfit!
Elképesztő dolgokat állítanak Zámbó Jimmyről!
Autós üldözés közben rendőrök lőttek meg egy 7 éves kislányt!
Döbbenet: Rabszolgatartó család tagjait tartóztatták le Zalában!
12 hónapos gyermekét erőszakolta meg a pedofil rohammentős, videóra is vette az egészet !
Visszakapja 200 millióját a NAV-tól Gáspár Evelin!
Liptai Claudia visszatér! Ebben a sorozatban láthatjuk újra!
Rám szólt, hogy vetkőzzek - Így vá­das­ko­dik a pesti gír­o­szozó vé­cé­jé­ben erő­sza­koló afgán!
Döntés született: Gáspár Győző fontos levelet kapott a NAV-tól!
Amputálni kellett a gyermek lábát: Saját gyermekének okozott súlyos sérülést a magyar férfi!
Megrázó vallomás: Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor sírva búcsúztak egymástól! + Videó!
Beült megnézni egy horrorfilmet, mire felkapcsolták a lámpákat, már halott volt!
Tóth Andit az öltözője előtt akarta megkéselni egy beteg rajongója!
Egy tini fiú megerőszakolt egy lányt, de a bíró kiállt mellette, mert „jó családból származik”!
Rékasi Károly politikus lenne!
Fajtalankodással végződött az Orbán-kormány honvédiskolában a lekötözős játék!
Demcsák ittas vezetése: Még jogosítvány sem volt a műsorvezetőnél!
Na szeretsz-e már? - Baltával támadt alvó feleségére egy tarnabodi férfi!
Boros Lajost megalázta egy nő a vonaton!
Agyba-főbe vertek egy családapát egy siófoki étterem előtt, 5 éves kislánya is vele volt! + Videó!
Centiken múlott Sváby élete: Épp a kisfiát vette ki a kocsiból, amikor beléjük hajtottak!
Spanyolországban kibérelték a Ferrarikat, majd az autókat eladták Magyarországon Andrásék!
Mindent letarol Németh Kristóf '87-es videója! Látnod kell!
Horror: Egy halott férfi teste zuhant egy dél-londoni kertbe!
Heti négyszer is megerőszakolta 12 éves nevelt lányát a budapesti férfi!
Mi történhetett? Eltűnt a nyilvánosság elől Demcsák Zsuzsa!
Ezen a reklámon röhög most az ország: Itt az év legkínosabb videója Fekete Pákóval és Rubint Rékával!
Megerőszakolt és megölt egy ötéves nagybányai kislányt a 17 éves fiú!
Menekülni próbált a Hableány kapitánya a katasztrófa elől!
Cseh László a pénz miatt utasította vissza Hosszú Katinkát!
Újra bíróság előtt Lagzi Lajcsi!
Öngyilkos lett egy fiatal a 10. kerületben! Kiugrott a nyolcadikról!
Kiszivárgott: Ennyit szakítottak Nagy Feró, Ákos és Mága Zoltán cégei!
Tragédia a MOM tetején: testvérpár okozta a tüzet, míg édesanyjuk vásárolt!
Anya, miért bántanak? - Folyamatosan támadják Rubint Réka fiát, aki 12 kilót fogyott
9 millió dollárt ígért egy férfi egy tinilánynak, ha megöl és megerőszakol valakit! + Videó!
Nyilvános helyen veszett össze LL Junior gyermekei anyjával!

pinkpencil.hu

pikáns és provokatív hírek minden nap
Ennyi volt! Drámai döntést hozott Lagzi Lajcsi!
Szívszorító családi tragédia Tiszafüreden: nagybeteg feleségével végzett a férj!
Horváth Ádám betegsége rejtély maradt!
Hajdú Péter elárulta, miért szakítottak a 18 évvel fiatalabb Annával!
Gyilkosság Biatorbágyon: drogmámorban ölte meg húgát a 20 éves fiú!
Gáspár Evelin: Nem vagyok hétköznapi ember! + Videó!
Két kamasz fiú brutálisan megkínzott és meggyilkolt egy 14 éves lányt Írországban!
Ambrus Attila: A magyar emberek többsége gyáva...
Horror Mezőlaknál: Újabb emberi testrészek kerültek elő! + Videó!
Tragédia: megtalálták a szabadulóművész összeláncolt holttestét a folyóban!
Tragédia Galgahévízen: Szeretteit védve ölte meg apját a 13 éves Bernadett!
Kiderült: Hosszú Katinka elvált férfit szeret!
Újabb járművétől akar Vajna Timi megszabadulni a Használtautón!
Horror: Agyonverték, hordóba rakták, majd a folyóba dobták a holttestet!
Baukó Éva: Talmácsi egy nulla az ágyban!
Román kislány végzett az apjával Galgahévízen!
Ez kellemetlen: Demcsák Zsuzsa férje sem vezethet!
Teljesen kiborult VV Fanni édesanyja: “Percekig sírtam, nem akartam elhinni, amit hallok...”
Súlyos döntést hozott Koós János özvegye: Új életet kezd!
Tolvai Renit a Hableány-baleset miatt szólta meg egy koreai sofőr!
Saját lányát erőszakolta meg a debreceni férfi!
Felháborító: Hat év börtön a gyerekeket molesztáló hitoktatónak!
NAV-döntés: Elárverezik Gáspár Győző családjának ékszereit!
Bokrok mögé csalta a kisfiút egy püspökladányi férfi, hogy megerőszakolhassa!
Szakítottak: Hajdú Péter exe mielőbb el akarja felejteni azt, hogy együtt voltak!
Döbbenet: 17 éves nevelt lányát akarta értékesíteni János!
Játék közben egy 33 méter mély kútba esett a 2 éves gyermek, holtan hozták fel!
Üvöltve k.rvázták le Vajna Tímeát a piros lámpánál!
Rosszul lett a színpadon Korda György!
Úgy erőszakolta meg a nőt, hogy az a barátja mellett aludt!
Botrány: Lefesthették a baleset nyomát a Viking Sigyn hajótestén!
Újra ittas vezetésen kapták Demcsák Zsuzsát, elvitték a rendőrök!
Bochkor Gábor ismét keményen beszólt a nőknek!
Folytatódik a botrány: hiába lakoltatták ki Pécsi Ildikó unokáját!

pinkpencil.hu

pikáns és provokatív hírek minden nap
3 éves kislánynak érzi magát ez a felnőtt férfi!
Megmutatta indiai férjét Demcsák Zsuzsa! + Fotó!
Az eutanáziát választotta a 17 éves lány, akit gyerekkorában megerőszakoltak!
190 milliós járgánnyal érkezett az esküvőjére Szilvia! + Videó!
Botrány: Felnőttfilmet forgattak több templomban!
Pénzügyi válságba került: el kellett adnia cégeit!
(18+) Videó: Születése után elásták az újszülöttet!
Saját kisfiát erőszakolta meg és kényszerítette prostitúcióra!
Hatalmas a felháborodás: Tárkeresőn tűnt fel Zámbó Jimmy!
Születendő gyermekéről beszélt Curtis!
Borzalom: Megölte a nevelt lányát egy férfi, mert a saját fia megerőszakolta! (18+)
Kilenc napig volt erekciója a férfinak egy baleset miatt!
Szellő István kolléganője kitálalt eltitkolt kapcsolatukról!
Nem esett messze az alma a fájától: Szellemidézésre adta a fejét Pataky Attila fia!
Négy éves kislányt kényszerítettek szexre!
Nyúlketrecbe zárta, majd lefotózta gyerekeit Nánási Pál!
Keményen megbüntették az osztálytársai, mert mobilt vitt be a suliba! + Videó!
Bodrogi Gyula: nem kell a nyugdíj!
Szekszárdi gyerekgyilkosság: Nemcsak ki­vé­gez­ték, meg is erőszakolták a kis Le­o­net­tát!
Döbbenetes dolgot állít Jennifer Aniston: Brad már azelőtt szemet vetett Angelina-ra, hogy elváltak volna?
Meglepő, amit Németh Lajos mondott: Szégyenében kezdett futni!
Előkerült egy levél, amit még Károly írt Diana-nak a házasságuk előtt!
Teljesen egyedül halt éhen a 3 éves gyermek, mert az anyja lelépett egy hétre bulizni!
Zavarta a fűnyírás, beverte a szomszédja orrát!
Tömegverekedésbe keveredett Pumped Gabó Vecsésen!
Titokban férjhez ment Demcsák Zsuzsa! + Fotó!
Kevés ek­kora ma­lőr­ről hal­lani, mint amilyennel a félrelépő férj lebukott!
Borsodnádasdi gyilkosság: Teljesen összeomlott a megölt Csenge édesanyja!
Vajna Tímea sógora: Csak a Fidesz!
Lopás Delhusa Gjon legnagyobb slágere? + Videó!
Egy 11 éves fiút erőszakoltak meg a tarhosi gyermekotthonban! + Videó!
Ízléstelen látványosságot csináltak Diana halálából!
Megtalálták az újpesti autókereskedő holttestét! + Videó!
Mentő vitte el Lagzi Lajcsit a bíróságról!

pinkpencil.hu

pikáns és provokatív hírek minden nap
Jennifer Aniston 50 évesen mégis anya lesz?
Durva diákcsíny: Ondós-húgyos palacsintával kínálták tanáraikat diákok! + Videó!
Miután 27 milliárd forinttal gazdagodott az exe, Cicciolina posztolt róla egyet!
Húsklopfolóval fejbe verte, majd 3-szor megerőszakolta a kislányt, mert nem akart járni vele!
A rendőrök előtt lőtte fejbe magát egy férfi!
Félmeztelen lány holttestét találták meg az erdőben!
Schobert Norbiék fia támadások kereszttüzébe került!
Páros lábbal rúgta hátba egy idióta Arnold Schwarzeneggert! + Videó!
Madonna letépte egy lány felsőjét a színpadon! + Videó!
Így ment tökre a magyar lottómilliomos élete a telitalálat után!
Durva: 12 év börtönt is kaphat Lagzi Lajcsi!
Ezen a pálinkás videón pörögnek most a magyarok!
Megszólalt Árpa Attila 19 évvel fiatalabb barátnője!
Kiverte a biztosítékot a törvénytervezet, miszerint akkor sem hajtható végre abortusz, ha erőszak történt!
Nem hiszed el, ki lesz az új Batman!
Megszavazták Instagramon, hogy ölje meg magát, meg is tette a tini!
Pécsi Ildikó kifakadt: Pártos Csilla ezzel mérgezte családjuk életét!
25 évet kapott a 72 éves asszonyt megerőszakoló és agyonverő nógrádi rém!
Britney Spears talán soha többé nem tér vissza a színpadra!
Lefeküdt a barátja apjával és ez volt az élete legjobb szexuális élménye!
Nem jutott be a döntőbe Pápai Joci az Eurovízión!
Milliókkal verte át egy csaló Kapócs Zsókát!
A szeretői vertek össze egy ózdi férfit, amikor véletlenül összefutottak egymással a lakásán!
Megszületett az egykori villalakó babája! (fotó)
Megerőszakolhatod a barátnőmet - Ilyen címmel jelent meg egy hirdetés a neten!
Tömegpánik tört ki Majka buliján!
Döbbenetes betegség miatt nem szexelhetett még sosem a fiatal lány!
Kitört a pánik a neten ettől a képtől!
Szörnyű gyilkosság: Megerőszakolta, lefejezte és megnyúzta a 4 éves kislányt!
Ő Gesztesi Károly új szerelme!
Vajna Timi vallomása: Január óta most mosolyogtam először...
Szexrabszolgaként tartottak egy 13 éves kislányt, apja is a vádlottak között van!
Íme két ember, akik mindent megtettek azért, hogy a pici gyermekük hosszú szenvedés után meghaljon!
Aggódnak Demjén Ferencért! Megszólalt egy jóbarát!

pinkpencil.hu

pikáns és provokatív hírek minden nap
Saját szüleit akarta megöletni egy 19 éves gyúrói fiú!
Itt húzza meg magát Bíró Ica! + Videó!
Hármasban szexelt a sógornőjével és annak barátnőjével, azóta is erről álmodik!
Burkába öltözve kapták lencsevégre Madonnát! + Fotó!
Kitört a neten a pánik ettől a képtől!
Brutális részleteket mesélt a történtekről az elrabolt és megerőszakolt tini!
Félmeztelenül pózol az 50 éves Jennifer Aniston a legújabb fotóján! + Fotó!
Pécsi Ildikó most lakoltatta ki az unokáját!
Mindent rögzített a kamera: Durva dolgot tett a kislánnyal az óvónő! + Videó!
Megerőszakoltak és megfojtottak egy 41 éves nőt Rózsahegyen!
Schobert Norbi 15 nap alatt alatt fogyott le 9 kilót!
Megszületett Sarka Kata harmadik gyermeke! Ezért titkolta hogy várandós!
Hor­rorfilmbe illő kín­zás­nak ve­tette alá a nő a fiatal párját! + Videó!
2 évtizeden át keresték a kislányt, aztán kiderült, hogy a saját anyja rabolta el!
Elszabadult a pokol: Baukó Éva így állt bosszút a megcsalásért!
Bíró Ica: „Megfeszítenének, megölnének, legyilkolnának és kisemmiznének”
Felfoghatatlan: Megerőszakolta és kutyaketrecben tartotta 17 éves áldozatát egy férfi!
Nincs kedved a hancúrozáshoz? Akkor nyisd ki a hűtőt!
Titokban vette feleségül szerelmét L.L. Junior! Ez volt az oka! + Videó!
Ezekben a percekben lakoltatják ki Bíró Icát! + Videó!
Megúszta a börtönt a 14 éves kislányt megerőszakoló buszsofőr!
Kitálalt hálószobatitkairól Vasvári Vivien!
Itt az első esküvői fotó Kokóról és újdonsült feleségéről!
Brad Pitt 60 milliós ajándékkal lepte meg Jennifer Anistont! + Fotó!
Jolly száz­mil­li­ókra pe­relné Enrique Iglesias-t!
Új műsorvezető érkezik a Mokkába! Ennyit kaszálhat!
Pink elvesztette az első gyermekét!
Csonka András május elsejei képére nehéz jelzőket találni!
Tragédia! Kifutón esett össze és halt meg a modell!
Kitálalt egy üzletasszony Angelina Jolie-ról: Szörnyű rib*nc!
El sem hinnéd mivel foglalkozik ma Szörényi Levente!
Elképesztő bejelentést tett Tóth Gabi!
Kiközösítették Gáspár Beát az RTL műsorában, senki sem kedvelte!
Luxusétterem ügyvezetője lett Vajna Tímea!

pinkpencil.hu

pikáns és provokatív hírek minden nap
Gyász: Elhunyt a Dallas sztárja!
Erőszakkal sterilizált betegeket és fogyatékosokat Japánban!
Így még sosem láttuk, videóban fakadt ki Britney Spears!
Öreganyám anyja mozog ilyen lassan! - Koko ke­mé­nyen be­szólt Hosszú Ka­tin­ká­nak!
Megrázó vallomást tett Lagzi Lajcsi: a per rányomta a bélyegét házasságára!
Halle Berry friss fotóján semmit sem visel! Szuperszexi fotó!
Áll a bál Nicolas Cage 4 napig tartó házassága miatt!
"Úgyse lesz belőled senki!" - Dér Henit ki akarta tagadni az apja! + Videó!
Ennyire igénytelen lenne a híres énekes? Gusztustalan, mi derült ki Shawn Mendesről!
Megpillantott egy nőt a strandon, magához nyúlt, de aztán kiderült, hogy a nő MMA-harcos!
Kozsó lelkét összetörte a Notre-Dame tragédiája!
Puzsér jól kiosztotta Majkát!
Így is ritkán látni Hosszú Katinkát! + Fotó!
Megerőszakolták, feljelentést tett a rendőrségen, majd a rendőr is megerőszakolta!
Nézd meg nálunk először Curtis visszatérő videóklipjét! + Videó!
Az utcán esett egymásnak Jennifer Lopez és a vőlegénye! + Fotók!
Csisztu Zsuzsa kiosztott egy 18 éves Youtube-sztár lányt, majd fel is jelentette!
A fiú lefeküdt a saját húgával és jelenleg is párként élnek!
Pápai Joci gyermekei szégyellik őt hírneve miatt!
Rákos betegséggel küzdött Mádai Vivien!
Azurák Csaba távozik a TV2-től!
Nincs tovább! Búcsú Britney Spears-től!
Lyme-kórral küzd a Barátok közt színésze!
Rúzsa Magdi Pesten látott először hajléktalant! (videó)
Elfordult barátaitól Hujber Feri!
Nyugodjon békében! Bács Ferenc családja megerősítette a szomorú hírt!
Kínos: Aktus közben nyitott rá Németh Kristófra a fia!
Eladó Bruce Willis nyaralója saját tengerparttal!
Bereczki Zoltán ismét szerelmes: Az Rtl ismert arca rabolta el szívét!
Tragédia Gáspár Győző családjában: meghalt egy háromhónapos kislány!
Kiderült, mikor jön a baba Berki Krisztiánéknál!
Rövid, fekete haja lett Madonnának! (videó)
Nagyon rossz hírt közölt rajongóival Vajna Timi!
Elütötték Szabó Győzőt, miközben Budapest belvárosában motorozott!

pinkpencil.hu

pikáns és provokatív hírek minden nap
   FŐOLDAL    FELIRATKOZÁS    facebook    google+    twitter   
p i n k p e n c i l