FŐOLDAL    FELIRATKOZÁS    facebook    google+    twitter   
Fajtalankodással végződött az Orbán-kormány honvédiskolában a lekötözős játék!
Sokkoló: többször megerőszakolta kiskorú húgát a Debrecenben lelőtt fiatal!
Fajtalankodással végződött az Orbán-kormány honvédiskolában a lekötözős játék!
Egymás lefogásával, lekötözésével szórakoztak a Kratochvil Károly Honvéd Középiskola tizenéves diákjai, ez annyira elfajult egy éjszaka, hogy szexuális fajtalanságba torkollt – tudta meg a hvg.hu. Hogy mindez úgynevezett rendszabályozás volt-e a debreceni honvédiskola kollégiumában, az nem derülhetett ki, sőt a bántalmazásról egyáltalán nem értesítették a hatóságokat, csak amikor rákérdeztünk, hogyan tussolhatták el a bűncselekmény gyanúját felvető ügyet. Pedig a Benkő Tibor minisztériumára nézve kínos ügy még májusban, egy politikailag kényes időszakban történt, az érintett diákokat egy belső eljárásban gyorsan eltávolították az ország egyetlen honvéd középiskolájából. Most, hogy a megszerzett információk birtokában kérdőre vontuk az állami iskolát, maga a minisztérium kezdeményezte a rendőrségi nyomozást.

„Megint szép élet lehet a katonaélet” címmel, erősen PR-jellegű cikkben számolt be alig pár hete a kormányszócsőként funkcionáló Magyar Nemzet arról, mennyire sikeres a Kratochvil Károly Honvéd Középiskola, ezért további két honvéd középiskola létrehozását tervezik Hódmezővásárhelyen és Székesfehérváron. A „debreceni példa jól mutatja, hogy nagy szükség és igény van a honvédelmi nevelésre a fiatalok körében” – írták a honvédelemre szánt gyerekeket mutogatva a június 13-án megjelent cikkben. Másnap tartották az állami pénzből működő iskola tanévzáróját, ahol maga Benkő Tibor honvédelmi miniszter szónokolt hasonló szellemben a „hazafias, elkötelezett fiatalokról” – mintha mi sem történt volna.

Pedig ekkor már a tanári kar, a diákok és a fenntartó minisztérium is tudta, mi zajlott a dicshimnusszal magasztalt honvédiskola zárt falai közt: 16 év alatti, vagyis fiatalkorú tanulók „lefogásos”, illetve lekötözős kényszerítést végeztek egymáson váltva, vélhetően rosszul értelmezett poénból, szívatásból, esetleg úgynevezett rendszabályozásból. Hogy ezek közül pontosan minek indult a május 6-án éjszaka történt bántalmazás, utólag nehéz megmondani.


Az viszont biztos, hogy információink szerint az egyik 9. osztályba járó fiú volt éppen soron ebben a bizarr „játékban”, amikor egy idősebb, 10. évfolyamba járó társa szexuális fajtalanságot követett el, kihasználva a védekezésre képtelen állapotát. Az idősebb diák análisan zaklatta, de ellentmondó információik vannak arra nézve, hogy a kezével, gumikesztyűt húzva vagy valamilyen tárggyal. A diák szerencséje az volt, hogy a szobába bejött egy szintén 10.-es diáktársuk, aki meglátta, mi történik, és azonnal leállította, mondván, „hagyjátok abba, ez gusztustalan”. Ahogy egyik forrásunk úgy fogalmazott, így „tolták ki a szobából” az erőszakoskodó diákot. Hogy összesen hányan vettek részt a zaklatásban, illetve hányan látták/voltak jelen, az nem derült ki.

Lapunk erről több, iskolához közeli forrásból értesült, a téma érzékenysége és az intézménnyel való kapcsolatuk miatt névtelenséget kértek. Az eredeti informátorunk mélyen felháborítónak tartotta, hogy a Kratochvil hazafias nevelésről mantrázó illetékesei nem fordultak azonnal a rendőrséghez, hanem megpróbálták házon belül megoldani a kínos esetet, ezzel szerinte gyakorlatilag megkísérelték azt eltussolni.

A hatóság értesítése helyett ugyanis házon belül vizsgálták ki a történteket egy fegyelmi eljárásban, amelynek részleteiről hiába kérdeztük az iskolát. Azt viszont sikerült megtudni, hogy valóban többen vehettek részt a kényszerítésben, mert összesen öt érintett diákot a belső szabályzat, illetve a házirend megsértésére hivatkozva azonnal eltávolítottak a középiskolából. Köztük volt a szexuális erőszakot elkövető idősebb diák, aki így ennyivel megúszta, a többi eltanácsolt tanuló pedig magában az elfajult kényszerítésben vett részt. Információink szerint volt olyan szülő, aki tiltakozott a gyerekét ért házi szankcionálás ellen, de nem sikerült felvennünk vele a kapcsolatot.

Az áldozattá vált diák az iskolában maradt, az őt ért traumát információink szerint az iskolapszichológus segít számára feldolgozni, ahogy a közösség más tagjaival is elbeszélgetett. Nem maga jelentette a vele történteket, de a kollégiumban gyakorlatilag azonnal híre ment annak az éjszakának, így tudta meg a tanári kar.

A belső eljárás során kiderült, hogy a diákok nem először játszottak ilyet, hanem „már régóta”, és arra hivatkoztak, eddig semmi baj nem volt belőle. Ekkor merült fel annak lehetősége is, hogy lehetett-e ez a katonai nevelésben ismert, úgynevezett rendszabályozás, vagyis egymás szándékos csicskáztatása, de ezt nem tudták kideríteni. A kérdőre vont résztvevők arra hivatkoztak, hogy „játék”, „poén, ökörködés” volt az egész.

Úgy tudjuk, a pedagógusok közt akadt, aki szeretett volna feljelentést tenni, de az a vélemény is megjelent, hogy „ez egy átlagos kollégiumi történet, ami máshol is előfordul”. Mindenesetre ahogy a hierarchizált katonai rendszerben természetes és kötelező, az iskola vezetése azonnal jelentette a történteket a Honvédelmi Minisztériumnak, amely 2013-ban vette át teljeskörűen az iskola fenntartói és működtetési jogkörét, innen várták az iránymutatást, hogyan járjanak el.

Alapvető kérdés, ki hozta meg azt a döntést, hogy ne jelentsék a hatóságoknak az ország egyetlen honvéd középiskolájában történt zaklatás kivizsgálását. Erre, ahogy több más kérdésre sem kaptunk hivatalos választ, pedig megvártuk, hogy az iskola igazgatója, Berkecz Gábor előzetesen nyilatkozati jogot kérjen a honvédelmi tárcától. Részletes kérdéssorunkra végül annyit közölt: „több diák is részese volt a fegyelmi vétségnek”, amit „az intézmény vezetője saját hatáskörében eljárva kivizsgált”. „A fegyelmi bizottság a lefolytatott vizsgálat eredményeként öt diák azonnali elbocsátásáról döntött, mivel ilyen jellegű fegyelemsértés egy katonai iskolában nem elfogadható” – tette hozzá.

Meglepő módon a többi kérdésre arra hivatkozva nem reagáltak, hogy „a Honvédelmi Minisztérium az eset kapcsán rendőrségi feljelentést tett, így tekintettel a folyamatban lévő rendőrségi vizsgálatra, nem áll módunkban az esetről bővebb tájékoztatást adni”.

Iskolához közeli forrásaink még múlt héten is azt mondták, hogy nem indítottak hatósági eljárást, ebből az következik, hogy miután elküldtük megkeresésünket, és így megtudták, hogy a kínos ügyről információink vannak, megtették a feljelentést a még május 6-án történt eset miatt.

Megkerestük az ORFK-t, hogy erősítsék meg a feljelentés tényét és időpontját.

A Kratochvil bentlakásos iskola, egyáltalán nincsenek bejárós diákjai, még a debrecenieknek is kötelező beköltözni, mert álláspontjuk szerint „ez az alapja a katonás napirendnek”, reggeli közös ébresztő, torna, körletszemle után kezdődik az oktatás. Ahogy honlapjukon is írják, ez a „bentlakásos kollégiumi rendszer egy olyan bajtársias közösséget tudott létrehozni, mely teljesen egyedivé teszi az intézményt a XXI. század iskolai palettáján”.

Kratochvil, ahol első a növendék! - áll az iskola honlapján a mottó, de ebben az esetben elsősorban más szempontok játszhattak be az ügy kezelésébe. Így az iskola jóhírének védelme mellett az is, hogy a politika pró és kontra, de óhatatlanul jelen van az életükben, mióta csak az Orbán-kormány idején egy sima műszaki szakközépiskolából katonai iskolává alakították az intézményt. 2011-ben Hende Csaba akkori honvédelmi miniszter és az akkor még vezérkari főnök Benkő Tibor ellátogatott a debreceni intézménybe, majd indult is az ország első honvéd középiskolájának létrehozása, amit az ellenzék persze kritizált.

Az idézett, két újabb honvédiskolát beharangozó Magyar Nemzet-cikkben viszont a korábbi szocialista kormányt támadják, amiért a korábbi időszakban működő 16 hasonló iskolát Juhász Ferenc minisztersége idején megszüntették. „Ennek issza meg a levét a Magyar Honvédség, amelynek nehéz megküzdeni a létszámhiánnyal” – állítják, megoldásként a katonanevelde Kratochvilt ajnározva, ahol a tavalyi tanévnyitó díszvendége Boross Péter egykori miniszterelnök volt.

Ezért a tervek szerint két további városban, vagyis összesen „három katonai központban lesz újra középfokú honvédképzés az országban”, mert így „talán több fiatal választhatja majd a haza védelmének szolgálatát”, de legalábbis olyan iskolában nevelődnek, ahol a Kratochvil jelmondatának megfelelően „egyszerre fejlődhet jellem, erkölcs és fizikum”.

Az állami iskola működésének átpolitizáltsága azért is merül fel kérdésként, mert a zaklatás egy különösen kényes időszakban, a májusi EP-választás kampányhajrájában történt, amikor bizonyára

nem hiányzott egy botrány a kormány kedvenc katonai középiskolájában.

A fenntartó minisztérium első embere, a tanévzárón szónokló Benkő Tibor honvédelmi miniszter maga is ott lelkesedett a Fidesz eredményváró rendezvényén május 26-án este a Bálna rendezvényközpontban.

Hogy mi történt pontosan, és ez büntetőjogilag hogyan minősíthető, azt utólag, az ügy házon belüli „megoldása” miatt nehéz megmondani, de Fazekas Tamás, a Magyar Helsinki Bizottság ügyvédje szerint több bűncselekmény lehetősége is felmerül. „Az információk alapján alapvetően egy szexuális cselekményről van szó, ami erőszakosan történt, de kényszerítés vagy a testi sértés is szóba jön, ezek tipikusan előfordulnak a zárt intézményben történő visszaéléseknél. Arról nem beszélve, hogy a kiskorú veszélyeztetésének gyanúját is vizsgálni kellene, hiszen kérdés, hogy nem maga az iskolában működő rendszer teszi-e lehetővé, hogy ez megtörténhetett” – sorolta.

Most, hogy az eset nyilvánosságra került, szerinte az ügyészségnek még mindig módja lenne vizsgálni magát az ügy eltussolását is. „Érthető, hogy az áldozat és szülei – az igazgató állítása alapján – nem ragaszkodtak ahhoz, hogy hatósági ügy legyen belőle, hiszen az számukra igen megterhelő eljárást jelentene. De a pedagógusok közfeladatot ellátó, vagy, mivel katonai iskoláról van szó, a
Golyó találta fejen a kertjükben játszadozó két éves kislányt!
Azzal gyanúsítanak egy orvosnőt, hogy megölte, majd elásta a kisbabáját!
A meggyilkolt Csenge édesanyja két év után is rettegésben él!
Vérontás a pszichiátrián: több beteget is megölt infúziós állványával egy páciens!
Drámai találkozás L. L. Junior kisfia sírjánál!
Egy fiúnak azért kellett meghalnia, mert 50 tini segítség helyett inkább videózta, amint halálra késelik!
Magatehetetlen beteget rugdosott a miskolci kórház udvarán egy betegkísérő! (videó)
Csilla újabb tragédiája! L.L. Junior nem engedni hozzá a kisfiát!
Most érkezett: magyar gyerekekkel teli óvodára lövöldözött egy férfi!
Iszonyatos tragédia: Kizuhant a 3-dikról egy mezőtúri kislány! (videó)
Terry Black halála előtt adott nyilatkozatot!
Terry Black haláláról nyilatkozott fia!
Bekakilt a kislánya, ezért szándékosan leforrázta gyermekét egy kiskunmajsai apa!
Harmadik emeleti lakás erkélyéről dobta le édesapját egy 17 éves fiú!
Rejtély: 3 csecsemő is végtaghiánnyal született ugyanabban a német kórházban!
Szinetár Dóra: Rettenetes volt látni, ahogy a saját anyja az utcán üti-vágja a gyerekét!
Több milliós bírságot kapott Rubint Réka közösségi oldalain megjelenő posztjai miatt!
Az utcán verte és rugdosta feleségét egy férfi Szolnokon!
Meghalt Terry Black!
Nagyon rossz állapotban van Tordy Géza! Nem tudta átvenni a díjat sem!
Nagy Alekosz: Az én miniszterelnökömnek csak ne adjon ultimátumokat senki!
Egész nap mást sem csinál csak eszik és videójátékozik: 317 kg-ot nyom!
Óvodáskorú gyermekét is szoptatja egy anya!
Fordulat L. L. Juniorék ügyében: Találkozhatott Hopp Csilla és fia!
Térkővel verte agyon saját unokahúgát egy szekszárdi férfi!
Horror: 5 napig a vécében rejtegette kislánya holttestét!
Egy elmebeteg pár annyira akart gyereket, hogy fához kötöztek egy kismamát és kivágták a babáját!
Szörnyeteg: 1 éves kisfiát dobta a folyóba egy fiatal férfi!
Soha többet nem ünnepli a születésnapját Karda Bea!
Drogos szülei holttestével élt 9 napon keresztül a két éves kislány!
Két éves gyermeke ölte meg a 21 éves anyukát!
Baukó Éva volt párja levideózta őket szex közben, a férfi zsarolja is a házivideókkal!
Térfigyelők rögzítették, ahogy egy fiatal lányt a diáktársai előtt vernek össze Hatvanban!
A lottómilliomos fiatal lány 22 milliót fizet annak, aki végre hajlandó járni vele!
Felrobbant a net Gáspár Evelin képétől: Úgy tűnik Jennifer Lopeznek érzi magát! (fotó)
Élelem és víz nélkül halt éhen a 3 éves kislány, mert az anyja úgy döntött, hogy 3 napra lelép bulizni!
Pataky Attila újabb megdöbbentő kijelentése: Én 65 ezer éves vagyok, a feleségem 40 ezer...

pinkpencil.hu

pikáns és provokatív hírek minden nap
Megkéselte szüleit egy 12 éves magyar kislány!
Gáspár Evelin: A hivalkodás a cigányok vérében van!
Van számodra egy meglepetésünk! – Mondták a családfőnek, majd nyakon szúrták és elütötték!
Átjátszhatta saját nevére a haldokló Rozika néni ingatlanát és minden vagyonát a szomszéd!
Mindenki hagyjon békén – Magányra vágyik Jakupcsek Gabriella!
Tragédia az M5-ösön: Öt nyelven beszélő, rengeteget tanuló nő volt, aki a halálba vitte a kisfiát!
Nem merik magára hagyni a barátai L.L. Juniort!
El lehetett volna kerülni a tragédiát! 5 éves kisfia és szerelme gyászolja a májgyulladásban elhunyt Norbertet!
Műtét közben halt meg egy kismama Tatabányán, a rendőrség vizsgálatot indított!
Összeesett unokája koporsója előtt L.L. Junior édesanyja!
A barátai lopták meg Lagzi Lajcsit!
Sokkoló: többször megerőszakolta kiskorú húgát a Debrecenben lelőtt fiatal!
Megjött az ítélet a csecsemőjét kádba fojtó sülysápi anyáról. Le fogsz döbbenni rajta!
20 éves fiatal vetette ki magát a 15-dikról az anyja szeme láttára!
Vajna Timi gyógyszereket szed férje halála óta!
“Láttam, hogy a pici jó 10 méter után a betonra zuhan...”
Vezetni tanította tini fiát az anya, beléjük mentek, majd a másik sofőr lelőtte a nőt!
Gáspár Bea szerint ők az igazi született feleségek!
Saját gyermekei részvételével készített pornófilmet az ukrán férfi!
Hopp Csilla ismét nyilatkozott: Végignéztem a kisfiam halálát...
Szörnyű részletek: Megkötözve találtak rá a halott kislányra és édesanyjára Andornaktályán!
Tragédia: Öngyilkosság a Heim Pál Gyermekkórházban!
Kemény levél LL Junior volt élettársától: “Milyen ember, apa, szülő vagy te?”
25 millát lopott a saját apjától, mert szerelmes lett egy prostituáltba a magyar fiú!
Gyilkosság Heves megyében: A kislánya életét sem kímélte az andornaktályai apa!
Majdnem megkéselték Vajna Tímeát a nyílt utcán!
Nyíregyházi mészárlás: Videóra vette utolsó perceit a panziós férfi!
A piroson szaladt át L.L. Junior 3 éves kisfia, akit a 76 éves nagyapa gázolt el!
Konyhakéssel esett neki a feleségének a borsodi férfi!
Tatabányai hajléktalangyilkos anyja: Jó anyának tartom magam...
Baukó Éva: Én is magamhoz nyúltam...
Döbbenet: Ez a 83 éves nagyi úgy váltogatja a fiatal fiúkat, mint más a fehérneműt! + Videó!
Sokkoló videó: Ököllel üti az ápoló az idősek otthonában a 89 éves nagypapát!
Jeges vízzel locsolta le az alvó kisbabáját az elmebeteg nő: Visszakaptad, amiért felébresztettél...

pinkpencil.hu

pikáns és provokatív hírek minden nap
Öt napig feküdt a létra fogai közé beszorult fejjel!
Épp hogy megesküdött a fiatal pár, percek múlva már halottak voltak!
Baukó Éva: 36 éves vagyok és nem tudom, hogy elég érettek-e a petéim...
Elmebeteg anya: Heroinnal lőtte be újszülött kisbabáját, majd kidobta a kukába!
Te rohadék mikor találjalak meg? - Vágó Istvánt életveszélyesen megfenyegették! + Fotó!
Még mindig nem tudjuk, ki ölt meg 28 gyereket!
Tuti mindenki erre várt: Újra együtt Suzy és Jolly?
Hátulról becserkésztek, majd megerőszakoltak két tizenévest a fesztiválon!
Ledobta a ruháit Kiszel Tünde! + Fotó!
Csúnyán megalázták György herceget a tévében! + Videó!
Borzasztó halál: A liftkabin és az ajtó közé szorult egy férfi!
Döbbenet: 250 kisgyereket is molesztálhatott a pedofil sebész, tetteiről naplót vezetett!
Fejenként 2,5 millió forintba kerül Rubint alakformáló tábora
Ez a nő 30 év börtönt kapott, mert elvetélt, miután megerőszakolták!
Undorító és gyalázatos, amit ez a fiatal a templomban csinált! + Videó!
Vasárnap hajnal óta keresték a híres filmrendezőt: Egy tóban találták meg a holttestét!
Gáspár Evelin kitálalt: Szegénynek ezért kell a celebkedést választania a munka helyett!
Magyarázatot adott megváltozott külsejére Demcsák Zsuzsa!
A természet ölén gruppenező nyugdíjasokra csapott le a rendőrség!
Előre bejelentette a polgári gyilkos a Facebookon, hogy mikor végzi ki az áldozatát!
Verebes István barátja haláláról: A mostani világ ölte meg Bajor Imrét!
Facebookon csábította el, majd megerőszakolta a 14 éves lányt a nagyváradi férfi!
Kínos videó: Azon verekedett össze két rendőr, hogy ki ülhessen előre a rendőrautóban!
Egy LGT-s koncerten, gyerekei szeme láttára késelték halálra a polgári férfit! + Videó!
Több métert zuhant a betonra Delhusa Gjon, rohammentő vitte kórházba!
Szex közben zuhantak ki az erkélyről!
Borzalom: Megerőszakolta a futár az ételt házhoz rendelő lányt!
Ezzel foglalkozik ma Bill Clinton egykori szeretője!
Hadat üzent Katinkának Shane Tusup!
Hanna mindössze 10 hónapos volt, amikor agyonverték!
Szexre vágyott az alvajáró férfi: Szörnyű, mit tett a lánnyal!
Ezt hogy képzelik? Működési engedélybe foglalták az állatok elaltatását Hódmezővásárhelyen! Petíció a cikkben!
Törölték az Instagramról Schobert Norbi lányát egy fotó miatt!
Szinte biztos, hogy egy közeli ismerőse lopta el Demcsák milliós óráját!

pinkpencil.hu

pikáns és provokatív hírek minden nap
Újabb botrány: Belehallgat beszélgetéseinkbe a Facebook!
Kivonult a rendőrség Demcsák Zsuzsa lakásához!
Prostit csinált egy általános iskolás lányból egy fóti pár!
Megkínzott keresztelés közben egy 1 éves gyermeket az ortodox pap! + Videó!
Borzalom: Csókolózás közben zuhant le egy pár a hídról! + Videó!
Borzalom: Elevenen égettek el egy 17 éves fiatalt!
Lefilmezte a férfi, ahogy megerőszakol egy 3 hónapos kisbabát!
Hajdú Péter fesztiválja meghívta, majd elküldte a Tankcsapdát a Miskolci Sörfesztiválról!
Durva: Túladagolta magát Viagrával az ismert jazzénekes!
Videóra vette a fiatal lány, amint apja az anyját veri, ezzel börtönbe juttatta! + Videó!
Rákospalotai gyilkosság: Ukrán vendégmunkás gyilkolt!
Ritkán oszt meg ilyen fotót magáról Ábel Anita: most megmutatta gyönyörű testét!
Lopott egy üveg ketchupot, tönkrement az élete!
Majka levédeti a nevét!
Arab bevándorlónak nézték és lefejelték a roma férfit Budapesten!
Eddig sosem látott rész került ki a netre a Jóbarátokból! + Videó!
Munka helyett inkább celebkedik Gáspár Evelin!
Száguldó autóból ugrott ki a megerőszakolt nő!
Vajna Tímea tel­je­síti férje utolsó kí­ván­sá­gát!
Megerőszakolhatták a 89 éves asszonyt, mielőtt megölték!
Durván megvertek egy 19 éves lányt a táskája miatt egy budapesti szórakozóhelyen!
Rossz hírt kapott Törőcsik Mari!
Hódi Pamelánál betelt a pohár, kislányuk miatt nekimegy Berkinek!
A feleségét tette fel tétként a pókeren, vesztett, majd brutális dolog történt!
Ömlött a vér Gáspár Győző szájából!
Durva: Majdnem kidobta a milliárdos lottószelvényt a 94 éves bácsi!
Bírói figyelmeztetést kapott egy hajléktalan, mert hajléktalan!
Ábel Anita: Öreg vagyok, de kurv@ jól nézek ki!
Megerőszakolták, majd halálra kövezték a 60 éves keresztény asszonyt!
Évek óta rettenetes betegséggel küzd Selma Blair! Most kopasz fotót tett közzé!
Ortodox dékánhelyettes: Jó lehetett a nőnek is, ha teherbe esett, miután megerőszakolták!
Berki botrányosan távozott az ATV stúdiójából! (videó)
Budapset 2019: Fényes nappal meztelen, magukról alig tudó emberek ürítenek az utcán!
Demjén Ferencet nem látogathatják a barátai!

pinkpencil.hu

pikáns és provokatív hírek minden nap
Bizarr betegség: 12 éve folyamatosan szexuális izgalmi állapotban van! + Videó!
Megerőszakolta az unokáját, született belőle egy kislány!
Elege lett Jollynak, durván megfenyegette a fanatikus rajongóját!
Feltörte volt barátnője Facebook-fiókját és onnan küldött fenyegető üzeneteket!
Gáspár Győző: Az utcán megtámadtak minket!
Megerőszakolták a Krétán meggyilkolt amerikai tudóst!
Rékasi Károly nem bír tükörbe nézni!
Alkoholt is ivott, nem csak drogozott az a horvát BMW-sofőr, aki legázolta a magyar családot!
Majkáék ruhátlan játékosa miatt 2,8 millióra büntették a TV2-t!
Durván megöregedett Hajdú Péter! (fotó)
Halállal végződött a szadomazó szex a friss házasok között! (18+)
Döbbenet: Rabszolgatartó család tagjait tartóztatták le Zalában!
12 hónapos gyermekét erőszakolta meg a pedofil rohammentős, videóra is vette az egészet !
Visszakapja 200 millióját a NAV-tól Gáspár Evelin!
Liptai Claudia visszatér! Ebben a sorozatban láthatjuk újra!
Rám szólt, hogy vetkőzzek - Így vá­das­ko­dik a pesti gír­o­szozó vé­cé­jé­ben erő­sza­koló afgán!
Döntés született: Gáspár Győző fontos levelet kapott a NAV-tól!
Amputálni kellett a gyermek lábát: Saját gyermekének okozott súlyos sérülést a magyar férfi!
Megrázó vallomás: Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor sírva búcsúztak egymástól! + Videó!
Beült megnézni egy horrorfilmet, mire felkapcsolták a lámpákat, már halott volt!
Tóth Andit az öltözője előtt akarta megkéselni egy beteg rajongója!
Egy tini fiú megerőszakolt egy lányt, de a bíró kiállt mellette, mert „jó családból származik”!
Rékasi Károly politikus lenne!
Fajtalankodással végződött az Orbán-kormány honvédiskolában a lekötözős játék!
Demcsák ittas vezetése: Még jogosítvány sem volt a műsorvezetőnél!
Na szeretsz-e már? - Baltával támadt alvó feleségére egy tarnabodi férfi!
Boros Lajost megalázta egy nő a vonaton!
Agyba-főbe vertek egy családapát egy siófoki étterem előtt, 5 éves kislánya is vele volt! + Videó!
Centiken múlott Sváby élete: Épp a kisfiát vette ki a kocsiból, amikor beléjük hajtottak!
Spanyolországban kibérelték a Ferrarikat, majd az autókat eladták Magyarországon Andrásék!
Mindent letarol Németh Kristóf '87-es videója! Látnod kell!
Horror: Egy halott férfi teste zuhant egy dél-londoni kertbe!
Heti négyszer is megerőszakolta 12 éves nevelt lányát a budapesti férfi!
Mi történhetett? Eltűnt a nyilvánosság elől Demcsák Zsuzsa!

pinkpencil.hu

pikáns és provokatív hírek minden nap
Öngyilkos lett egy fiatal a 10. kerületben! Kiugrott a nyolcadikról!
Kiszivárgott: Ennyit szakítottak Nagy Feró, Ákos és Mága Zoltán cégei!
Tragédia a MOM tetején: testvérpár okozta a tüzet, míg édesanyjuk vásárolt!
Anya, miért bántanak? - Folyamatosan támadják Rubint Réka fiát, aki 12 kilót fogyott
9 millió dollárt ígért egy férfi egy tinilánynak, ha megöl és megerőszakol valakit! + Videó!
Nyilvános helyen veszett össze LL Junior gyermekei anyjával!
Döbbenet: Rejtett kamerát talált egy nő egy népszerű kávézólánc mosdójában!
Elhagyta Magyarországot Bochkor Gábor!
Kasztrálta, majd megölte a tömeg a tinilányt megerőszakoló férfit!
Elképesztő dolgokat állítanak Zámbó Jimmyről!
Autós üldözés közben rendőrök lőttek meg egy 7 éves kislányt!
Ennyi volt! Drámai döntést hozott Lagzi Lajcsi!
Szívszorító családi tragédia Tiszafüreden: nagybeteg feleségével végzett a férj!
Horváth Ádám betegsége rejtély maradt!
Hajdú Péter elárulta, miért szakítottak a 18 évvel fiatalabb Annával!
Gyilkosság Biatorbágyon: drogmámorban ölte meg húgát a 20 éves fiú!
Gáspár Evelin: Nem vagyok hétköznapi ember! + Videó!
Két kamasz fiú brutálisan megkínzott és meggyilkolt egy 14 éves lányt Írországban!
Ambrus Attila: A magyar emberek többsége gyáva...
Horror Mezőlaknál: Újabb emberi testrészek kerültek elő! + Videó!
Tragédia: megtalálták a szabadulóművész összeláncolt holttestét a folyóban!
Tragédia Galgahévízen: Szeretteit védve ölte meg apját a 13 éves Bernadett!
Kiderült: Hosszú Katinka elvált férfit szeret!
Újabb járművétől akar Vajna Timi megszabadulni a Használtautón!
Horror: Agyonverték, hordóba rakták, majd a folyóba dobták a holttestet!
Baukó Éva: Talmácsi egy nulla az ágyban!
Román kislány végzett az apjával Galgahévízen!
Ez kellemetlen: Demcsák Zsuzsa férje sem vezethet!
Teljesen kiborult VV Fanni édesanyja: “Percekig sírtam, nem akartam elhinni, amit hallok...”
Súlyos döntést hozott Koós János özvegye: Új életet kezd!
Tolvai Renit a Hableány-baleset miatt szólta meg egy koreai sofőr!
Saját lányát erőszakolta meg a debreceni férfi!
Felháborító: Hat év börtön a gyerekeket molesztáló hitoktatónak!
NAV-döntés: Elárverezik Gáspár Győző családjának ékszereit!

pinkpencil.hu

pikáns és provokatív hírek minden nap
   FŐOLDAL    FELIRATKOZÁS    facebook    google+    twitter   
p i n k p e n c i l