HOME  ||  FACEBOOK  ||  IDŐJÁRÁS  ||  ÚTINFORMÁCIÓ
PinkPencil
HU
HOME FACEBOOK IDŐJÁRÁS ÚTINFORMÁCIÓ
Budapset 2019: Fényes nappal meztelen, magukról alig tudó emberek ürítenek az utcán!
Ezt olvassák mások:
Egyre döbbenetesebb jelentekkel találkozik az ember Budapest utcáit járva. Ezúttal a zsinagógánál történt meg valami olyasmi, ami egy normális társadalomban nem kéne, hogy előforduljon.

Csak néhány példa, mire gondolunk:

Épp egy éve kaptuk a Keletinél élő olvasónktól a képeket: kiakadtak a környékbeliek az utcát vécének használó hajléktalanoktól. A cikkünk után akkor egyébként történt némi rendrakás a környéken. Bár, mondjuk az, hogy most az Örs vezér tere környékén történnek hasonlók, az teljesen biztos, több, arra járó olvasónk is jelezte nap mint nap szembesül ilyesmivel, meg a metró bejárata környékén bóklászó, nem túl bizalomgerjesztő alakokkal.

Aztán jöttek a horrorsztorik az egyes villamos vonalán fetrengő drogosokról. Akkor is történt pár razzia, meg ilyesmi, talán most kevesebb életveszélyes elem van arrafelé.

Volt ugye a kőbányai és egyéb orálfantomok sztorija, és folytathatnánk a sort a "miért ne üljön le a villamoson" típusú gyűjteményekkel a sort, vagy itt vannak a nyilvánosan
pinkpencil
maszturbálók, esetleg bónusznak a minapi eset, mikor a nyílt utcán rugdosnak össze valakit úgy, hogy közben egy járőrkocsi is elhajt mellettük.

A legfrissebb, egy mai, szintén olvasónktól kapott videó:

Ezúttal a Dohány utcai zsinagóga mellett történt olyasmi, ami megint Budapest utcáinak sötét oldalát mutatja meg. Ráadásul világos nappal...

Egyébként az látható rajta, ahogy valaki a zsinagóga közelében, a forgalmas utcán ücsörög egy padon. Talán egy nő. Legalábbis melltartó van rajta, más nem. Egy szoknyafélét forgat egy ideig a kezében tanácstalan mozdulatokkal, meg valami másik ruhadarabot, aminek később még szerepe lesz... Aztán annál határozottabban feláll, odamegy a padtól néhány méterre lévő fa közelébe, és az aszfaltról gondosan le nem lépve, szépen bepucsít a zöldterület fölé és álló helyzetből odanyomja, amit ilyenkor oda szoktak.... A már az előzőleg is a kezében tartott ruhadarabbal ezután gondosan feneket is töröl.

Forrás: Blikk
Ezt olvassák mások:
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
PinkPencil
COPYRIGHT © 2020. minden jog fenntartva - impresszum