HOME  ||  FACEBOOK  ||  IDŐJÁRÁS  ||  ÚTINFORMÁCIÓ
PinkPencil
HU
HOME FACEBOOK IDŐJÁRÁS ÚTINFORMÁCIÓ
Hanna mindössze 10 hónapos volt, amikor agyonverték!
Ezt olvassák mások:
Napokig küzdöttek egy tíz hónapos kisgyermek életéért a kórházban, azonban mindhiába: anyja könyörtelen tettét nem élte túl a a csöppség. Mint kiderült, a gyanú szerint a kis Hannát augusztus 4-én verte meg az anyja, T. Paula.

A kegyetlen nőt egy héttel később gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. Kezdeményezték letartóztatását, sorsáról a napokban fog dönteni az ügyészség.

Hogy a védtelen csöppségnek mi lehetett a bűne, azt senki nem tudja. A Jász-Nagykun-Szolnok megyei faluban most mindenki a kislányt gyászolja. Döbbenten állnak a helyiek a történtek előtt, mert úgy gondolják: bár Paula nem volt egy mintaanya, de szerette a gyermekét.

– Drága szerelmemnek hívta mindig, látszott rajta, hogy odáig van azért a gyerekért. Persze még fiatal volt, nem volt feltétlenül kész az anyaságra, olykor néha kiabált is a gyerkőccel, de senki nem sejtette, hogy ilyen embertelen tettre is képes – mesélte az egyik helybeli asszony.

Mások azt mondták, előfordult, hogy a fiatal nő indulatosan szólt a kicsihez, mi több, néha a
pinkpencil
karjánál fogva meg is rángatta.

A Blikknek sikerült beszélnie a gyermek apjával, aki nem akart nyilatkozni, csak annyit közölt, a temetés jövő hét csütörtökön lesz.

– Pénteken várom magukat, majd akkor beszélünk! – búcsúzott el.

Egy rokonuk azt mondta lapunknak, hogy a jövő heti temetésig minden egyes nap virrasztani fognak a kis Hanna lelki üdvéért.

Bár a rendőrök Paulát gyanúsítják, az ő édesanyja azt állítja, hogy biztosan nem az ő lánya volt, aki halálra verte a tíz hónapos kisbabát.

– Most is szörnyű állapotban van, nagyon megviselte, ami történt, hiszen imádta a gyerekét. Őt magát is bántalmazták, és aki őt verte, az verte agyon a kisunokámat is – közölte célozgatva az asszony. – Mi is teljesen készen vagyunk, ez a szörnyű tragédia nagyon megrázott minket. A lányom ki akart ugrani a rendőrautóból, hogy megölje magát, amikor elvitték.

Nos, ez nem sikerült, így Paulának, úgy tűnik, felelnie kell a bestiális tettért.

Forrás: Blikk
Ezt olvassák mások:
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
PinkPencil
COPYRIGHT © 2020. minden jog fenntartva - impresszum