HOME  ||  FACEBOOK  ||  IDŐJÁRÁS  ||  ÚTINFORMÁCIÓ
PinkPencil
HU
HOME FACEBOOK IDŐJÁRÁS ÚTINFORMÁCIÓ
Magyarázatot adott megváltozott külsejére Demcsák Zsuzsa!
Ezt olvassák mások:
Szemlátomást testileg és lelkileg is kivirágzott szerelme mellett Demcsák Zsuzsa. Indiai származású párja, Krishan hetekkel ezelőtt költözött Magyarországra, és bár az esküvőjük még várat magára a hivatalos ügyek elintézéséig, boldogságuk papírok nélkül is teljes.

– Csodásan élünk, Krishan nagyon jól érzi itt magát velem és a gyerekeimmel – újságolta lapunknak Zsuzsa. Szavait Krishan is megerősítette, hozzátéve, hogy kedvesét – akivel férjként és feleségként tekintenek egymásra – európai szokások szerint köszöntötte fel a 41. születésnapján.

– Virágcsokorral kedveskedett, rögtön reggel az ágyba kaptam. Rettenetesen meghatott, főleg, hogy az ő kultúrájukban másképp ünneplik ezeket a családi eseményeket. A gyerekeim idén írtak nekem egy személyes kis történetet, ami elképesztően kedves gesztus volt tőlük. Nálunk ez az ajándékozás egy formája, vagy írunk, vagy olvasunk egymásnak az ünnepeken. Igazából csak a kerek évfordulókat ünneplem, nem érdekel a korom, sose foglalkoztatott, sőt az se rémiszt meg, hogy túl vagyok a negyedik ikszen – mesélte Zsuzsa.

A műsorvezető már régóta vágyott erre a családi idillre, ezért is tűnik szinte hihetetlennek, hogy hajszálon múlt, hogy megvalósulhatott: ha
pinkpencil
barátnője, Kandász Andrea nem győzködi makacs kitartással, hogy együtt menjenek az Ázsia Expressz második szériájába, Zsuzsa sosem ismeri meg szerelmét.

– Az a vicces, hogy az elején kétkedve vágtam bele a műsorba. Inkább Kandász Andi volt az, aki egy kicsit ki akart szakad­ni a hétköznapokból, és végül úgy döntöttem, vele tartok. Az első egy-két adásban feszültebbnek fogok tűnni, még kerestem a helyem ebben a szituációban, csak utána „érkeztem meg”, ahogy szoktuk ezt mondani, és valóban elkezdtem élvezni a játékot – mesélte Zsuzsa, aki TV2 múlt heti sajtóvetítésén kirobbanó formában jelent meg.

Ez azért is volt feltűnő, mert a közelmúltban sok rosszalló megjegyzést kapott a külseje miatt, és mivel senki nem ismerte hízásának okát, rosszindulatú találgatások céltáblája lett. Zsuzsa most elárulta: egy elhúzódó betegség keserítette az életét.

– A műsor idején még volt rajtam súlyfelesleg a pajzsmirigybetegségem miatt. Mostanra sikerült beállítani a gyógyszeres kezelést, így visszanyertem a régi alakomat. Elképesztő örömmel tölt el, nem igazán szerettem visszanézni a régebbi képeimet – mondta el a Borsnak Zsuzsa.

Forrás: Propeller
Ezt olvassák mások:
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
PinkPencil
COPYRIGHT © 2020. minden jog fenntartva - impresszum