FŐOLDAL    FELIRATKOZÁS    facebook    google+    twitter   
Még mindig nem tudjuk, ki ölt meg 28 gyereket!
Nem is lett volna szabad az utcán lennie L.L. Junior fiának a tragédia idején!
Még mindig nem tudjuk, ki ölt meg 28 gyereket!
A Mindhunter sorozat a második évadban újabb szörnyeket mutatott be az atlantai gyerekgyilkostól a houstoni kínzóig. Kik voltak ők valójában? A sorozatról magáról egy másik cikkben írunk, de mivel a Netflix megtörtént eseményeket dolgozott fel, előfordulhatnak spoilerek.

A Mindhunter 2017-ben söpört végig, és megismertette a világgal Amerika legsötétebb oldalát. Ismert és kevésbé ismert sorozatgyilkosokhoz kerültünk közelebb: ott volt mondjuk Richard Speck, aki nővérnek készülő lányokat kínzott, erőszakolt és ölt meg vagy Ed Kemper, aki először 15 évesen ölt, majd összesen tíz áldozat után került börtönbe. Kemper a második évadban is feltűnik, és még mindig ő az egyik legdurvább a vizsgált esetek közül. A nagyszülein kívül anyját is meggyilkolta, illetve iskolás, egyetemista lányokat követett, a holttestüket hazavitte, megcsonkította őket, és kiélte szexuális aberrációit. A Netflix sorozata a valóságtartalma miatt annyira erős, a fikciós keret csak megtámogatja az igaz történeteket.

Visszarepülünk abba az időbe, amikor a hatóságok még nem is ismerték a sorozatgyilkosság fogalmát, és az FBI egy különleges egysége kellett, hogy a nyomozók sikeres profilokat alkossanak egy-egy bűntény alkalmával. John E. Douglas Mindhunter – Sorozatgyilkosok‎ című könyve adja a sorozat alapját, ő beszélget Holden Ford (Jonathan Groff) képében a szereplőkkel, illetve Bill Tench (Holt McCallany) karaktere is valós: Robert K. Ressler a hetvenes évektől dolgozott az FBI-nak, a viselkedéstudományi különítménynél profilozott, összeszedte Amerika megoldatlan bűnügyeit, illetve részt vett többek között a Ted Bundy-nyomozásban. A Mindhunter második évada nem gyengébb az elsőnél, maradt a színvonal meg a döbbenet. És ismét találkoztunk jó pár pszichopatával.

Dannis Lynn Rader

A BTK-ként (Bind, Torture, Kill) elhíresült Dannis Lynn Rader magának adta a nevet, és már az első évadban feltűnt, de ugyanúgy csak érintettük, hogy Rader a hetvenes évektől 1991-ig tíz nőt és férfit fojtott meg, szúrt le, vagy akasztott fel. A most 74 éves férfit 2005-ben tartóztatták le, úgyhogy van róla felvétel bőven, amit a Mindhunter hatására most sokan felkeresnek – azon meg lehet vitatkozni, ez mennyire dobja meg a gyilkosok ázsióját. A sorozatgyilkosok sztrárkultuszával Ted Bundynál foglalkoztunk, és csak úgy, ahogy az idén harminc éve kivégzett Bundynál, úgy a BTK-nál is kulcsfontosságú volt a vágyott figyelem. A legalább harminchat nőt különös kegyetlenséggel meggyilkoló Bundytért rajongtak a lányok a tárgyalások alatt, Rader pedig több levelet írt a rendőrségnek, illetve a sajtónak, amiben büszkén részletezte a tetteit. 2005-ben először ártatlannak vallotta magát, majd nem sokkal később megváltoztatta a vallomását, és beismert minden gyilkosságot, a bíróság, illetve a kamerák előtt mondta el, mit és hogyan tett. Úgy sorolta, hogyan mészárolt le egy négytagú családot, mintha csak egy receptet magyarázna el. Szexuális ragadozóként aposztrofálta magát.

A kétgyerekes Rader először egy kansasi családot végzett ki, egy szemetes zsákkal fojtotta meg az apát és akasztotta fel az 1974-ben 33 éves Julie Oterót. Két gyerekük szintén otthon volt, és egyedül az akkor tizedikes fiuk élte túl a napot. Ő arra ért haza az iskolából, hogy a BTK megölte a családját. Legközelebb négy évvel később jelentkezett, amikor a helyi tévének küldött írásában vállalta a felelősséget Kathryn Bright, Shirley Vian és Nancy Fox megöléséért. Szinte felnézett a Mindhunterben ugyancsak megjelenő David Berkowitz nevű sorozatgyilkosra, aki New Yorkban lőtt le hat embert 1976 és 1977 között, és a tetteit a szomszéd kutyájára fogta, akit szerinte megszállt a sátán. Ő volt Sam fia, azaz Son of Sam, aki pillanatok alatt került a figyelem középpontjába: Spike Lee filmet is készített róla Egy sorozatgyilkos nyara címmel, és most a Mindhunter is felidézi, amikor Douglas Resslerrel együtt kérdezte ki Berkowitzot és szembesítették azzal, hogy a kutyának nem volt semmi köze a gyilkosságokhoz.

1979-ben egyedül egy Anna Williams nevű nő úszta meg a BTK-val való találkozást, miután túl sokáig maradt ki a barátaival, a megszállott férfi pedig már nem várta meg. Mások viszont nem voltak ilyen szerencsések, de Radert végül elkapták, tízszeres életfogytiglant kapott, minimum 175 évnyi letöltendő börtönbüntetéssel. A El Doradó-i börtönben él, a saját biztonsága érdekében magánzárkában. A lánya még januárban adott egy ki egy könyvet, milyen volt 25 év után megtudni, hogy ki nevelte fel.

Elmer Wayne Henley

A houstoni gyerekgyilkosságokat nem véletlenül érintheti annyira felületesen a Mindhunter. Amerika történetének legdurvább sorozatgyilkosa, a Cukrosbácsi (cukorkás kocsija volt, azzal árult a környéken) 1973-ban halt meg, miután segítője, az akkor 17 éves Elmer Wayne Henley Jr. lelőtte. Dean Corll legalább huszonnyolc tinédzser és fiatal felnőtt fiút kínzott, erőszakolt és ölt meg, ehhez pedig Henley és David Owen Brooks asszisztált. Példátlan kegyetlenséggel irtották a houstoni srácokat, és bár Henley csak az áldozatok csalogatásában vett részt, pontosan tudta, hogy mi történik velük.

A 15 éves fiú a szülei válása után kimaradt az iskolából, romlottak a jegyei, majd ki is rúgták. Ebben az időszakban ismerkedett meg Corll-lal, aki hamar rábírta, hogy szerezzen számára a környékről embereket. Henley kétszáz dollárt kapott fiúnként, akikről eleinte azt hitte, hogy szexrabszolgának adják el, de hamar kiderült számára, hogy nem erről van szó, és tudta, mi történik a saját barátaival a házban. Henley több ismerősét is rávette, hogy menjenek át együtt bulizni Corllhoz, füvet és alkohol ígért. A sorozatgyilkos a kidőlt fiúkat kötözte meg, de 1973. augusztus 8-án azonban Corll szerint Henley mindent tönkretett. Egy újabb lehetséges áldozatot cipelt át, de mielőtt Corll a kínzópadjára kötözhette volna a 19 éves fiút, Timothy Kerley és Henley elmentek, hogy vegyenek pár szendvicset. Egy ismerősükkel, a 15 éves Rhonda Williamsszel tértek vissza, mire Corll kikelt magából, hogy miért hozott a szövetségese egy lányt a házba. Amikor Henley elaludt, arra riadt fel, hogy Corll megbilincselte, de a fiú meggyőzte, hogy továbbra is segít neki mindenben, ha elengedi, mire a férfi próbálta rávenni, hogy ölje meg a lányt. Ekkor mondta Henley, hogy Corll túl messzire ment, neki szegezte a pisztolyát, és lelőtte a sorozatgyilkost. Elmer Wayne Henley Corll-lal együtt hét ember meggyilkolásáért felelt, részletes vallomást tett, és hatszor 99 évnyi börtönre ítélték. Jelenleg 63 éves, és az életfogytiglant tölti.

Wayne Williams

Jóval a Mindhunter második évada előtt már tudtuk, hogy kap némi hangsúlyt a Manson család, de a történet az atlantai gyerekgyilkosságokra fut ki. Így is lett, Charles Manson is szerepel a sorozatban, és tényleg úgy, ahogy az FBI-ügynök John E. Douglas emlékezett rá. A szektavezető a maga 157 centijével megdöbbentette a látogatóit, de Manson ügyelt rá, hogy a fordított székre felpattanva a magasból szórja az igét. Roman Polanski feleségének meggyilkolása alaposan dokumentált tragédia, és Quentin Tarantino új filmje a Volt egyszer egy… Hollywood szintén érinti. A sorozatban viszont a Mindhuntert ihlető FBI-ügynökök csak meglátogatják a börtönben, miközben az atlantai sorozatgyilkost keresik, kicsit keverve a fikciót a valósággal. A Holden Ford karakterét adó John E. Douglas azonban tényleg azt nyilatkozta a People magazinnak, hogy az elkövető egy fekete férfi lehet, a feltételezett elkövető elfogásánál pedig elmondta, hogy Williams a gyilkosság jelentős részéért felelős lehet.

1979 és 1981 között legalább huszonnyolc fekete gyerek és fiatal halt meg Atlantában, és a mai napig nem bizonyított, hogy ki gyilkolta meg őket. Egy akkor 23 éves férfit, Wayne Williamst tartóztattak le, de őt csak két felnőtt megöléséért sikerült elítélni, és bár legalább húsz áldozathoz kötik a nevét, Williams az elmúlt évtizedekben végig ártatlannak vallotta magát. A fiatalokat rendszerint elrabolták szegényebb környékekről, lőfegyver, fulladás vagy fojtogatás okozta a halálukat. Nem csoda, hogy a rendőrség soha nem látott erőket mozgósított.

Politikailag különösen érzékeny kérdés volt, hogy mi lesz, ha kiderül, hogy egy fekete férfi rabolja sorra a gyerekeket a feketék lakta negyedekben. Mintegy száz ügynök dolgozott azon, hogy elkapják az elkövetőt, mikor 1981 májusában a hidaknál figyelte a rendőrség a Chattahoochee folyót, hátha valaki hajnalban tünteti el a hullákat. Ekkor lett gyanús Williams is: hajnalban őt állították meg, mikor a lesben várakozó hatóságok egy placcsanást hallottak. Nem láttak semmit, de az azért furcsa volt, hogy a promóter és szabadúszó fotós Wayne Williams egy késői találkozóról győzködte a rendőröket. Állítása szerint a szomszéd városban egy Cheryl Johnson nevű énekest hallgatott volna meg, de a sztoriját soha senki nem erősítette meg. Két nappal később került elő a 27 éves Nathaniel Carter holtteste a folyóból, aki már hetek óta lehetett vízben. De a placcsanás és a gyanús körülmények miatt egyértelműen Williamst sejtették.

Amikor Williams kocsiját megállították kutyaszőrt, textil maradványokat találtak a kocsijában, amit később a bíróságon is felhasználtak. Egy fekete kesztyűt szintén találtak az ülésen: ránézésre hasonló darab hagyhatott nyomot az előkerült áldozaton, de a kesztyűt sosem vitték be megvizsgálni. Williams jelenleg 61 éves, az életfogytiglanját tölti, és a döntő bizonyítékok az áldozatokon talált szőnyegmaradványok, illetve a kutyaszőr voltak. A két gyilkosság, amit sikerült rábizonyítani, két felnőtt megölése volt (Carter mellett a 21 éves Jimmy Ray), a gyerekgyilkosságok a mai napig lezáratlan ügy.

John E. Douglas később hozzátette, hogy szerinte a gyilkosságok nagy részét Williams követte el, de nem az összeset. El tudja képzelni, hogy a hatóságok sejtik, kik lehetnek a további gyilkosok: „Ez nem
Sokkoló részletek: Megvan hová lett Fanni holtteste!
Megdöbbentő: Halott fia szellemét kapta lencsevégre a konyhai kamera!
Kiszel Tünde korábban férfi volt!
Baukó Évát felpofozták!
Senki nem segített neki, a nyílt utcán halt meg egy epilepsziás férfi Budapesten!
Emberölés Pécsen: Megöltek egy 63 éves asszonyt!
Újabb részletek a 83-ason történt incidensről: A gyermekei anyját rángatta a férfi a hajánál fogva!
Borzasztó dolgokra kényszerítettek egy 14 éves fiút a komáromi vasútállomásnál!
Vodkáért cserébe p.dofiloknak adta el szörnyű körülmények között tartott kislányát!
Durván megsértették a műsorban Tápai Szabinát! + Videó!
Hajánál fogva rángatták a nőt a 83-as úton: többen is látták, de senki sem segített neki! + Videó!
Újabb botrány: 14 éves diákjával került intim kapcsolatba a 34 éves tanárnő!
Még a halálunk után is zaklat minket a facebook?
Le se másznék rólad - Elképesztő ajánlatokkal bombázzák a férfiak Szűcs Juditot!
Borzalmas kapcsolat: Megöllek és eláslak úgy, hogy sose találnak meg...
Nyoma veszett Aurelionak!
Török-kurd háború: Esztelen mészárlás, háborús bűnök, halott gyerekek Szíriában!
Jakuzziba fulladt egy tízéves kislány, mert beakadt a haja a kifolyó filterébe!
Kórházba került Helen Hunt, autóbaleset érte!
Gyilkosság a Hajógyári-szigeten: Megoldódik a rejtélyes ügy?
Megszólalt Aurelio édesanyja az ítélet után: majdnem elájultam...
Olyan szörnyűséget eszelt ki a pár, aminek a hatására meghalt a 11 éves örökbefogadott fiuk!
Halott férfit találtak az Astoriánál!
Fejbe rúgott egy alvó fiút a nagykanizsai javítóintézet gyermekfelügyelője!
Négy év börtönre ítélték VV Aureliót emberrablásért!
Sürgősen gazdit keres Kormi! Kérjük segíts neki egy megosztással szerető otthont találni!
Tíz éven át egy pincében várta a világvégét a holland család!
Bizarr: Megszólalt a temetésen az elhunyt!
Andy Vajna drámájáról vallott Vajna Tímea!
Drámai részletek: Fiatal anyuka halt meg a nyíregyházi mentőbalesetben!
Folyamatosan bántalmazta, végül halálra kínozta három hónapos kislányát a rendőr!
Az interneten akadt rá több évvel ezelőtt elhunyt édesanyjára!
Éhen halt a 3 éves gyermek, mert az anyja lelépett napokra bulizni!
Döbbenet: Eltörte diákja kezét a hódmezővásárhelyi tanár!
Borzalom: Édesanyja végzett a 3 hónapos babájával!
8 éves kora óta folyamatosan erőszakolta Timit a nevelőapja! Megszólalt a lány!
Rávette a postást a közös öngyilkosságra, aztán meggondolta magát a nő!

pinkpencil.hu

pikáns és provokatív hírek minden nap
Felfoghatatlan tragédia: öngyilkos lehetett a Csuja Imre fia!
Gyász: Váratlanul összeesett és meghalt a 22 éves kapuvári mentős!
Halálra rázta 2 éves nevelt fiát István!
Abszurd: 2 éves kisgyermeke ölte meg a 21 éves anyukát!
Megrázó: Holttestet találtak a Tiszában!
Borzasztó: Tömegsírba temethetik el Terry Blacket!
Ugrálókötéllel akasztották fel az osztálytársai az egyik iskola melletti fára ezt a kislányt!
Leszarom, ha meghalok, akkor meghalok! - Videón a idióta száguldozó szombathelyi fiatalok!
Szörnyű gyilkosság: Vérben úszó gyermekre találtak rá a rendőrök egy parkoló autóban!
Magukra hagyta őket a nagyapjuk! Bennégek a lakástűzben a kisgyermekek!
Fénysebességgel terjed: Újabb képen csináltak bohócot Orbánból!
Nem is lett volna szabad az utcán lennie L.L. Junior fiának a tragédia idején!
Kiderült, mit tett a negyedikről kizuhanó Panni édesapja közvetlenül a tragédia után!
500-an erőszakolták meg 11 éves kora óta!
Szörnyű részletek derültek ki a borsodi csecsemőgázolásról: megszólalt a gyászoló apa!
Óriási bajban van Árpa Attila, évekre rács mögé kerülhet!
Halálház Nagykanizsán: Tizennyolc ember lett rákos!
Kegyetlen anya: Fogóval csonkította meg kisfia nemi szervét!
Felkavaró videó: Benzinkúton vert és rugdosott egy terhes nőt a férfi!
Félrediagnosztizálták, belehalt az agyhártyagyulladásba a kétéves Máté!
Megrázó részletek: régi jó barátja gázolta el a baktakéki apát és 8 hónapos csecsemőjét!
Szakmai gyakorlat közben vesztette életét egy 16 éves kamasz Nagykátán!
Babakocsit toló apát gázoltak el Borsodban, a csecsemő a helyszínen meghalt!
HIV-fertőzöttként műtött betegeket a Tamás egy angliai kórházban!
A 91 éves asszony és a 31 éves férfi: Néha úgy érzem, hogy a kisfiam, aztán hip-hop az ágyban vagyunk...
Tragédia Ásványrárón: Az alvázon akadt fent József holtteste! (18+)
Óbudai gyilkosság: felkavaró részleteket mesélt a meggyilkolt Nikoletta édesanyja!
Junior kiborult: Anyák tucatjai szapulnak a közösségi oldalakon!
Elmebeteg szülő: Forró vízbe nyomva ölte meg kisfiát, mert démoni dolgot látott a szemében!
Megdöbbentő videó: Cigizve lóbálta kisbabáját az elmebeteg nő!
Zokogva ölelte szerelmét a tinilány, miközben lekapcsolták a fiút a lélegeztetőgépről!
Megrázó videó: A zebrán gázoltak el egy kislányt Miskolcon!
Két nő erőszakolt félholtra egy stoppoló férfit!
132 Mercedest gyújtottak fel szándékosan egy parkolóban!

pinkpencil.hu

pikáns és provokatív hírek minden nap
Keresztes Ildikó: Néha anyám sem ismer meg, mert úgy nézek ki, mint egy hajléktalan...
Megdöbbentő: 5 felnőtt hagyta cserben a véresre vert nádudvari tinilányt!
Friss! Fejbe lőttek egy férfit Pécsen!
Álmában halt meg egy 14 éves lány, miután felrobbant mellette a telefonja!
Börtönkórházban halt meg Szita Bence utolsó gyilkosa is!
Összeroncsolták a fejét és maró anyaggal öntötték le az Óbudán holtan talált nőt!
Egy családapa életébe került a luxusautókkal való versenyzés! (videó)
Megerőszakolta a 2 éves kislányt, megölte, majd egy bőröndben az út szélére dobta!
Agy­vér­zés­ben el­hunyt párja üzent Melindának a facebookon!
Fejjel lefele lógatta síró gyermekét egy ittas nagykanizsai anya!
Édesanyja végignézte kislánya haláltusáját a csányi óvoda előtt!
Lövés dördült a Soroksári úton, kivonult a TEK!
Kiakasztotta a netezőket az anya: A tizenéves fiaival fürdik együtt rendszeresen!
Lincshangulat alakult ki a polgármestere ellen Csányban a 6 éves kislány halála után! (videó)
Szexjátékokkal erőszakolt meg két nő egy 19 éves fiút!
Zavarta a sírás, eltörte csecsemője karját egy ötvöskónyi férfi!
Nem tud leállni az autókat erőszakoló Gergő!
Óvodai mászóka ölte meg a 6 éves kislányt a Heves megyei óvodában!
Sokkoló jelenet: Pórázon húzta végig az utcán a gyermekét! + Videó!
Stohl András: Soha nem vetkőzöm le, hogy én egy drogos alkoholista vagyok!
Édesanyja kezei között halt meg Kata!
Idióták! Lefilmezik, ahogy a száguldó vonat előtt lefekszenek a sínekre!
Agyonvertek egy magyar fiút Törökkanizsán a képen látható fiatalok!
Több mint 30 rendőrrel szexelt a nő és mindezt videóra is vette!
Megfázásnak hitte a bajt, végül kezét-lábát amputálni kellett!
Saját anyja hagyta, hogy megerőszakolják Demi Moore-t! 500 dollárt fizettek neki érte!
Embereket akart felgyújtani egy nő Székesfehérváron!
“Örülök, ha tetszem a férfiaknak” - Ajánlatokkal bombázzák Gáspár Beát a férfiak!
Királylány módjára házasodott a haldokló, végstádiumú kislány!
Belehalt a kínzásba a kislány, mert nagybátyja 12 órán át sanyargatta!
Bántották az osztálytársai, ezért felakasztotta magát egy 14 éves fiú!
Vérfagyasztó videón a fiatal nő életének utolsó pillanatai!
Videón, ahogy adott még egy puszit újszülöttjének, majd eladta aprópénzért!
Megszólalt a lány, akit több mint hetvenen erőszakoltak évekig!

pinkpencil.hu

pikáns és provokatív hírek minden nap
Vérontás a pszichiátrián: több beteget is megölt infúziós állványával egy páciens!
Drámai találkozás L. L. Junior kisfia sírjánál!
Egy fiúnak azért kellett meghalnia, mert 50 tini segítség helyett inkább videózta, amint halálra késelik!
Magatehetetlen beteget rugdosott a miskolci kórház udvarán egy betegkísérő! (videó)
Csilla újabb tragédiája! L.L. Junior nem engedni hozzá a kisfiát!
Most érkezett: magyar gyerekekkel teli óvodára lövöldözött egy férfi!
Terry Black halála előtt adott nyilatkozatot!
Terry Black haláláról nyilatkozott fia!
Bekakilt a kislánya, ezért szándékosan leforrázta gyermekét egy kiskunmajsai apa!
Harmadik emeleti lakás erkélyéről dobta le édesapját egy 17 éves fiú!
Rejtély: 3 csecsemő is végtaghiánnyal született ugyanabban a német kórházban!
Szinetár Dóra: Rettenetes volt látni, ahogy a saját anyja az utcán üti-vágja a gyerekét!
Több milliós bírságot kapott Rubint Réka közösségi oldalain megjelenő posztjai miatt!
Az utcán verte és rugdosta feleségét egy férfi Szolnokon!
Meghalt Terry Black!
Nagyon rossz állapotban van Tordy Géza! Nem tudta átvenni a díjat sem!
Nagy Alekosz: Az én miniszterelnökömnek csak ne adjon ultimátumokat senki!
Egész nap mást sem csinál csak eszik és videójátékozik: 317 kg-ot nyom!
Óvodáskorú gyermekét is szoptatja egy anya!
Fordulat L. L. Juniorék ügyében: Találkozhatott Hopp Csilla és fia!
Térkővel verte agyon saját unokahúgát egy szekszárdi férfi!
Horror: 5 napig a vécében rejtegette kislánya holttestét!
Egy elmebeteg pár annyira akart gyereket, hogy fához kötöztek egy kismamát és kivágták a babáját!
Szörnyeteg: 1 éves kisfiát dobta a folyóba egy fiatal férfi!
Soha többet nem ünnepli a születésnapját Karda Bea!
Drogos szülei holttestével élt 9 napon keresztül a két éves kislány!
Két éves gyermeke ölte meg a 21 éves anyukát!
Baukó Éva volt párja levideózta őket szex közben, a férfi zsarolja is a házivideókkal!
Térfigyelők rögzítették, ahogy egy fiatal lányt a diáktársai előtt vernek össze Hatvanban!
A lottómilliomos fiatal lány 22 milliót fizet annak, aki végre hajlandó járni vele!
Felrobbant a net Gáspár Evelin képétől: Úgy tűnik Jennifer Lopeznek érzi magát! (fotó)
Élelem és víz nélkül halt éhen a 3 éves kislány, mert az anyja úgy döntött, hogy 3 napra lelép bulizni!
Pataky Attila újabb megdöbbentő kijelentése: Én 65 ezer éves vagyok, a feleségem 40 ezer...
Csak videón láthatja a fiát L. L. Junior volt párja!

pinkpencil.hu

pikáns és provokatív hírek minden nap
Gáspár Evelin: A hivalkodás a cigányok vérében van!
Van számodra egy meglepetésünk! – Mondták a családfőnek, majd nyakon szúrták és elütötték!
Átjátszhatta saját nevére a haldokló Rozika néni ingatlanát és minden vagyonát a szomszéd!
Mindenki hagyjon békén – Magányra vágyik Jakupcsek Gabriella!
Tragédia az M5-ösön: Öt nyelven beszélő, rengeteget tanuló nő volt, aki a halálba vitte a kisfiát!
Nem merik magára hagyni a barátai L.L. Juniort!
El lehetett volna kerülni a tragédiát! 5 éves kisfia és szerelme gyászolja a májgyulladásban elhunyt Norbertet!
Műtét közben halt meg egy kismama Tatabányán, a rendőrség vizsgálatot indított!
Összeesett unokája koporsója előtt L.L. Junior édesanyja!
A barátai lopták meg Lagzi Lajcsit!
Sokkoló: többször megerőszakolta kiskorú húgát a Debrecenben lelőtt fiatal!
Megjött az ítélet a csecsemőjét kádba fojtó sülysápi anyáról. Le fogsz döbbenni rajta!
20 éves fiatal vetette ki magát a 15-dikról az anyja szeme láttára!
Vajna Timi gyógyszereket szed férje halála óta!
“Láttam, hogy a pici jó 10 méter után a betonra zuhan...”
Vezetni tanította tini fiát az anya, beléjük mentek, majd a másik sofőr lelőtte a nőt!
Gáspár Bea szerint ők az igazi született feleségek!
Saját gyermekei részvételével készített pornófilmet az ukrán férfi!
Hopp Csilla ismét nyilatkozott: Végignéztem a kisfiam halálát...
Szörnyű részletek: Megkötözve találtak rá a halott kislányra és édesanyjára Andornaktályán!
Tragédia: Öngyilkosság a Heim Pál Gyermekkórházban!
Kemény levél LL Junior volt élettársától: “Milyen ember, apa, szülő vagy te?”
25 millát lopott a saját apjától, mert szerelmes lett egy prostituáltba a magyar fiú!
Gyilkosság Heves megyében: A kislánya életét sem kímélte az andornaktályai apa!
Majdnem megkéselték Vajna Tímeát a nyílt utcán!
Nyíregyházi mészárlás: Videóra vette utolsó perceit a panziós férfi!
A piroson szaladt át L.L. Junior 3 éves kisfia, akit a 76 éves nagyapa gázolt el!
Konyhakéssel esett neki a feleségének a borsodi férfi!
Tatabányai hajléktalangyilkos anyja: Jó anyának tartom magam...
Baukó Éva: Én is magamhoz nyúltam...
Döbbenet: Ez a 83 éves nagyi úgy váltogatja a fiatal fiúkat, mint más a fehérneműt! + Videó!
Sokkoló videó: Ököllel üti az ápoló az idősek otthonában a 89 éves nagypapát!
Jeges vízzel locsolta le az alvó kisbabáját az elmebeteg nő: Visszakaptad, amiért felébresztettél...
Osztálytalálkozón lőtte agyon 53 éve csúfolódó társát az idős férfi!

pinkpencil.hu

pikáns és provokatív hírek minden nap
Épp hogy megesküdött a fiatal pár, percek múlva már halottak voltak!
Baukó Éva: 36 éves vagyok és nem tudom, hogy elég érettek-e a petéim...
Elmebeteg anya: Heroinnal lőtte be újszülött kisbabáját, majd kidobta a kukába!
Te rohadék mikor találjalak meg? - Vágó Istvánt életveszélyesen megfenyegették! + Fotó!
Még mindig nem tudjuk, ki ölt meg 28 gyereket!
Tuti mindenki erre várt: Újra együtt Suzy és Jolly?
Hátulról becserkésztek, majd megerőszakoltak két tizenévest a fesztiválon!
Ledobta a ruháit Kiszel Tünde! + Fotó!
Csúnyán megalázták György herceget a tévében! + Videó!
Borzasztó halál: A liftkabin és az ajtó közé szorult egy férfi!
Döbbenet: 250 kisgyereket is molesztálhatott a pedofil sebész, tetteiről naplót vezetett!
Fejenként 2,5 millió forintba kerül Rubint alakformáló tábora
Ez a nő 30 év börtönt kapott, mert elvetélt, miután megerőszakolták!
Undorító és gyalázatos, amit ez a fiatal a templomban csinált! + Videó!
Vasárnap hajnal óta keresték a híres filmrendezőt: Egy tóban találták meg a holttestét!
Gáspár Evelin kitálalt: Szegénynek ezért kell a celebkedést választania a munka helyett!
Magyarázatot adott megváltozott külsejére Demcsák Zsuzsa!
A természet ölén gruppenező nyugdíjasokra csapott le a rendőrség!
Előre bejelentette a polgári gyilkos a Facebookon, hogy mikor végzi ki az áldozatát!
Verebes István barátja haláláról: A mostani világ ölte meg Bajor Imrét!
Facebookon csábította el, majd megerőszakolta a 14 éves lányt a nagyváradi férfi!
Kínos videó: Azon verekedett össze két rendőr, hogy ki ülhessen előre a rendőrautóban!
Egy LGT-s koncerten, gyerekei szeme láttára késelték halálra a polgári férfit! + Videó!
Több métert zuhant a betonra Delhusa Gjon, rohammentő vitte kórházba!
Szex közben zuhantak ki az erkélyről!
Borzalom: Megerőszakolta a futár az ételt házhoz rendelő lányt!
Ezzel foglalkozik ma Bill Clinton egykori szeretője!
Hadat üzent Katinkának Shane Tusup!
Hanna mindössze 10 hónapos volt, amikor agyonverték!
Szexre vágyott az alvajáró férfi: Szörnyű, mit tett a lánnyal!
Ezt hogy képzelik? Működési engedélybe foglalták az állatok elaltatását Hódmezővásárhelyen! Petíció a cikkben!
Törölték az Instagramról Schobert Norbi lányát egy fotó miatt!
Szinte biztos, hogy egy közeli ismerőse lopta el Demcsák milliós óráját!
Megölték, mosógépbe rakták a 3 éves cseh kislányt!

pinkpencil.hu

pikáns és provokatív hírek minden nap
   FŐOLDAL    FELIRATKOZÁS    facebook    google+    twitter   
p i n k p e n c i l