HOME  ||  FACEBOOK  ||  IDŐJÁRÁS  ||  ÚTINFORMÁCIÓ
PinkPencil
HU
HOME FACEBOOK IDŐJÁRÁS ÚTINFORMÁCIÓ
A lottómilliomos fiatal lány 22 milliót fizet annak, aki végre hajlandó járni vele!
Ezt olvassák mások:
A szerelemben nem volt szerencséje, nem így a szerencsejátékban.

A 23 éves Jane Park a történelem legfiatalabb lottónyertese, mindössze 17 éves volt, amikor a hatalmas összeget hozó szelvényt megvásárolta. Azóta a médiaszereplővé vált nő többször elmondta, hogy ez az élete egyik legnagyobb hibája volt, majd később még perelt is, amiért ilyen fiatalon nyerhetett.

„Időnként úgy érzem, hogy a lottó megnyerése tönkretette az életemet” – mesélte korábban.

A nő, aki a hatalmas vagyona ellenére sem érezte jól magát a bőrében, kicsit átszabatta testét, hogy kiküszöbölje ezt a problémát, és habár élete értelmének meglelése továbbra sem jött össze, ma már jobban viseli a sorsát.

De még mindig van egy hatalmas vágya, mégpedig, hogy a számos balul elsült kapcsolata után végre találkozhasson valakivel, akivel szerelemben élhet. Szokás mondani, hogy a szerelmet nem lehet pénzen megvenni, Park vi
pinkpencil
szont ezt egy kicsit másképpen gondolja.

Amíg a lottózásban feltünően erősen teljesített, a szerelemben elég gyengén muzsikált, így taktikát váltott.

Úgy döntött, kiküszöböli azt, ami egyébként a legnagyobb félelme is egyben, hogy a pénzére hajtsanak, így azt a frappáns megoldást eszelte ki, hogy inkább fizet annak, aki szerelmi kapcsolatba lépne vele.

Ráadásul egy elég jelentős összeget, évi 60 ezer fontot (22 millió forint) kínál fel azért, hogy valaki összejöjjön vele.

Az edinburghi nő elmondása szerint ez az pénz neki csekély ár azért, hogy végre megtalálja a párját, akinek kiválasztásánál nem elhanyagolhatóan az illető őszintesége az egyik szempont.

A párkeresés természetesen a kamerák előtt zajlik, ez talán némileg elrettenti az aranyásókat, hiszen minden jelentkezőnek számolni kell azzal, hogy arca egy dokumentumfilmben lesz látható.

Forrás: Bors
Ezt olvassák mások:
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
PinkPencil
COPYRIGHT © 2020. minden jog fenntartva - impresszum