HOME  ||  FACEBOOK  ||  IDŐJÁRÁS  ||  ÚTINFORMÁCIÓ
PinkPencil
HU
HOME FACEBOOK IDŐJÁRÁS ÚTINFORMÁCIÓ
Óvodáskorú gyermekét is szoptatja egy anya!
Ezt olvassák mások:
Kilenc év - ennyi ideje szoptatja iskolás lányát egy édesanya. Noha sokan melléállnak és pártolják, volt olyan is, aki mindezt betegesnek, sőt, pedofíliának bélyegezte.

Legfiatalabb lánya már iskolába jár, kilencéves kora ellenére azonban még mindig szoptatja Sharon Spink. Az ötvenéves anya a kis Charlotte születésekor határozta el, hogy tovább fogja szoptatni lányát, mint a pici idősebb testvéreit, és majd csak akkor hagyja abba, amikor a gyermek is akarja - abban azonban nem lennénk biztosak, hogy számított rá, hogy a dolog végül így elhúzódik majd.

Mint a brit anyuka mondja, a kilencéves Charlotte az anyatejnek köszönhetően rendkívül egészséges, szinte sosem betegeskedik, és a hosszú szoptatási idő miatt nagyon szoros anya-lánya kapcsolat alakult ki köztük. A különböző szoptató fórumokon általában támogatják Sharont, ugyanakkor volt már olyan, aki torzszülöttnek, perverznek, pedofilnak bélyegezte. Ennek ellenére ő kitart amellett, hogy jó döntést hozott. Jobbat, mint előző három lányá
pinkpencil
nál.

“Az eredeti tervem az volt, hogy a hat hónapot érjük el. Aztán ebből lett egy év, majd pedig kettő. Ezt követően már úgy voltam vele, meglátjuk, Charlotte meddig igényli. Volt olyan időszak, amikor abba akartam hagyni, főleg a korai években, de aztán eszembe jutott, hogy ezt érte csinálom. Ő ezt szeretné, így ezt fogom tenni” - magyarázta az asszony, hozzátéve, hogy lányát az első négy-öt évben naponta háromszor szoptatta - akár nyilvános helyen is -, aztán később ezek az alkalmak egyre ritkábbak lettek. Az utóbbi időszakban már csak havonta-kéthavonta egyszer került rá sor, elsősorban akkor, amikor Charlotte-nak egy kis lelki támogatásra, biztonságra volt szüksége. Mivel azonban úgy tűnik, hogy erre ilyen formában egyre kevesebb igénye van az iskolás lánynak, Sharon szerint legkésőbb jövőre végleg abbahagyja lánya szoptatását.

“Nagyon közel kerültünk egymáshoz a szoptatás miatt, és ez nem hinném, hogy megváltozik akkor sem, ha abbahagyom” - nyilatkozta az asszony a New York Postnak.
Ezt olvassák mások:
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
PinkPencil
COPYRIGHT © 2020. minden jog fenntartva - impresszum