HOME  ||  FACEBOOK  ||  IDŐJÁRÁS  ||  ÚTINFORMÁCIÓ
PinkPencil
HU
HOME FACEBOOK IDŐJÁRÁS ÚTINFORMÁCIÓ
Megszólalt a lány, akit több mint hetvenen erőszakoltak évekig!
Ezt olvassák mások:
A telfordi gyermekmolesztálási ügyek mára eljutottak a brit parlamentig, ahol érdemben foglalkoznak a megdöbbentő bűnténysorozattal, amely során évtizedeken át erőszakoltak gyerekeket a Waleshez közeli megye egyik városában. A pedofil borzalmak felgöngyölítésében nagy szerepet játszott a szigetországi sajtó, amely az ügy kirobbanása óta folyamatosan figyelemmel kíséri a fejleményeket, most pedig a Mirror örömmel számolt be arról, hogy mivel magasabb szintre jutott az ügy, így várhatóan az egyik kulcsszereplője is számíthat rá, hogy győz az igazság.

A lap által csak Amy néven emlegetett még mindig tinédzser lány volt egyik azoknak, akikről végül kiderült, hogy egy pedofil-hálózat áldozataként évekig kellett rettegésben élnie. A jelenleg 19 éves lány állítása szerint 12 éves kora óta volt áldozata egy felnőtt férfiakból álló hálózatnak, amelynek tagjai közül egyelőre még csak párat azonosítottak, holott a lány elmondása szerint az évek során 70-nél is több férfi élte ki vágyait rajta. Egyelőre mindössze egyetlen férfit ítéltek el a bíróságok az ü
pinkpencil
gyben.

Pedig Amy 13 évesen teherbe esett, és az abortusz kapcsán egy férfit azonosítottak, akiről azonban nem tudták bizonyítani, hogy állítása, vagyis, hogy az ő tudta szerint a kislány már elmúlt 16 éves, hamis. Mindenesetre a hatóságok gyenge közreműködésére jellemző, hogy a helyi szociális munkások már annak ellenére le akarták zárni az ügyet, hogy egyre biztosabb volt, hogy az egész várost átszövő botrányról lehet szó.

Amy kisgyerekként véletlenül került a pedofilhálózat karmaiba, a férfiak folyamatosan azzal fenyegették, hogy megölik, ha elárulja, mit tesznek vele.

„Megtudták a telefonszámom, és egyre többen kezdtek keresni rajta, és szexre kényszeríteni. 13 évesen átesni egy abortuszon a lehető legborzasztóbb dolog. Még mindig kísért” - mondta az először megszólaló áldozat.

"Amit én akarok, az az igazság, mert azok az emberek még mindig szabadok. Ellopták a gyerekkorom, és borzasztó a tudat, hogy más gyerekekkel is ezt tették" - mondta a lány.

A kép illusztráció!

Forrás: Bors
Ezt olvassák mások:
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
PinkPencil
COPYRIGHT © 2020. minden jog fenntartva - impresszum